BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Robert de Niro tată la 79 de ani

Robert de Niro tată la 79 de ani

Robert De Niro dezvăluie că a devenit tată pentru a șaptea oară la 79 de ani.

Actorul câștigător de Oscar (79 de ani) a împărtășit vestea în timpul unui interviu recent cu ET Canada despre viitorul său film About My Father.

Întrebat despre faptul că este tată a șase copii, el l-a corectat pe reporter, spunând: „Șapte, de fapt... tocmai am avut un copil”.

Reprezentanții De Niro au confirmat ulterior vestea agenției de presă PA.

De Niro joacă alături de Sebastian Maniscalco în producția  “About My Father” (Despre tatăl meu), care surprinde un bărbat încurajat de logodnica lui să-și aducă tatăl pentru a petrece un weekend de vacanță cu familia ei bogată și excentrică.

Întrebat despre propriile sale experiențe de paternitate, De Niro a spus ET Canada: „Nu cred că am fost vreodată un tată cool.

"Sunt ok. Copiii mei nu sunt de acord cu mine uneori, dar sunt respectuoși.”

De Niro mai are șase copii: Drena, Raphael, Aaron, Julian, Elliot și Helen.

Actorul veteran a adăugat că uneori trebuie să fie „sever în privința lucrurilor” cu copiii săi.

„Vreau să spun că nu există nicio cale de ocolire cu copiii. Nu-mi place să fiu nevoit să stabilesc legea și chestii de genul ăsta, dar, (uneori) pur și simplu nu ai de ales”, a spus actorul pentru ET Canada.

„Și orice părinte, cred, ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce trebuie pentru copii și să le oferi beneficiul îndoielii, dar uneori nu poți.”

copyright © 2024 mesagerul.ro