BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

România se confruntă cu vijelii și vreme rea! În zilele următoare, mai multe regiuni din țară vor fi afectate de averse și descărcări electrice. Iată prognoza pentru astăzi 29 mai.

România se confruntă cu vijelii și vreme rea! În zilele următoare, mai multe regiuni din țară vor fi afectate de averse și descărcări electrice. Iată prognoza pentru astăzi 29 mai.

Avertizări Meteorologice și Hidrologice pentru 29 Mai

Coduri Galbene de Furtuni și Ploi Torențiale

La data de 29 mai, meteorologii au emis o serie de coduri galbene de furtuni și ploi torențiale pentru mai multe localități din județele Buzău, Suceava și Sibiu. Avertizarea meteo de Cod galben include ploi, vijelii și grindină, fiind valabilă în intervalul 29 mai, ora 10:00 - 29 mai, ora 23:00. Un număr de 25 de județe sunt vizate de aceste fenomene, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Avertizare Hidrologică Cod Galben

Reprezentanții Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) au emis recent o atenționare cod galben. Conform informațiilor transmise, există riscul producerii unor viituri pe râuri din mai multe județe din țară. Atenționarea hidrologică se referă în principal la fenomenele de scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, precum și la viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundații locale. Aceste fenomene se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe râurile mici din județul Bihor.

Cod Galben de Vreme Rea pentru Banat, Crișana și Vestul Transilvaniei

În această dimineață, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea pentru regiunile Banat, Crișana și vestul Transilvaniei. În aceste zone, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

Schimbări Radicale de Vreme în Weekend

Pentru sfârșitul de săptămână, prognozele indică schimbări radicale ale vremii în întreaga țară.

copyright © 2024 mesagerul.ro