Mesagerul.ro

Sean ‘Diddy’ Combs a fost acuzat de ani de viol și abuz de cântăreața Cassie

Sean ‘Diddy’ Combs a fost acuzat de ani de viol și abuz de cântăreața Cassie

Sean „Diddy” Combs, a fost acuzat într-un proces joi că a supus cântăreața de R&B Cassie la o relație de ani de zile care a inclus bătăi și viol.

Cassie, al cărei nume legal este Casandra Ventura, a pretins în procesul intentat producătorului și magnatului muzicii la tribunalul federal din New York că Combs a adus-o în „stilul său de viață ostentativ, rapid și alimentat de droguri” la scurt timp după ce l-a cunoscut și a semnat cu casa lui când ea avea 19 ani, iar el 37 în 2005.

Avocatul Ben Brafman a spus că Combs „neagă vehement” acuzațiile.

Ventura, acum în vârstă de 37 de ani, a spus că Combs, acum în vârstă de 54 de ani, a început tiparul de abuz de îndată ce relația lor a început.
Procesul susține că, „predispus la furie incontrolabilă”, el a supus-o la bătăi „sălbatice” în care a lovit-o cu pumnii, piciorul și călcat-o. Se susține că a dat-o cu droguri și a forțat-o să facă sex cu alți bărbați în timp ce el se masturba și îi filma.

În timp ce încerca să pună capăt relației în 2018, Combs a forțat-o să intre în casa ei din Los Angeles și a violat-o.

„După ani de tăcere și întuneric, sunt în sfârșit gata să-mi spun povestea și să vorbesc în numele meu și în beneficiul altor femei care se confruntă cu violență și abuz în relațiile lor”, a spus Ventura într-un comunicat.
Associated Press nu numește de obicei persoane care spun că au fost abuzate sexual, decât dacă se prezintă public, așa cum a făcut Ventura.

Brafman a numit acuzațiile „minciuni”.

„În ultimele șase luni, domnul Combs a fost supus cererii persistente de 30 de milioane de dolari a doamnei Ventura, sub amenințarea de a scrie o carte dăunătoare despre relația lor, care a fost respinsă fără echivoc ca șantaj flagrant”, a spus el într-un comunicat. „În ciuda faptului că și-a retras amenințarea inițială, doamna Ventura a recurs acum la intentarea unui proces plin de minciuni fără temei și scandaloase, cu scopul de a păta reputația domnului Combs și căutând o zi de plată.”

Avocatul lui Ventura, Douglas Wigdor, a răspuns într-o declarație că Combs i-a oferit „opt cifre pentru a o reduce la tăcere și pentru a o împiedica să introducă acest proces. Ea a respins eforturile lui și a decis să dea voce tuturor femeilor care suferă în tăcere.”

Combs este printre cei mai influenți producători și directori de hip-hop din ultimele trei decenii.

copyright © 2023 mesagerul.ro