BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Semifinalele Ligii Campionilor

Semifinalele Ligii Campionilor

Semifinalele Ligii Campionilor: AC Milan și Inter se confruntă în cel mai important derby din ultimii douăzeci de ani.

AC Milan caută să-și restabilească gloria europeană, în timp ce Inter vrea să răzbune eliminarea din 2003. La treisprezece ani după ce o echipă milaneză a ajuns ultima oară într-o finală a Ligii Campionilor, iată tot ce trebuie să știți despre înfruntarea foarte așteptată din Italia.

Este un derby care ar putea schimba cursul sezonului și istoria.

Miercuri, la ora 21:00 CET, giganții fotbalului AC Milan și Inter Milano urcă pe terenul de la San Siro în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor, cu scopul de a ajunge în finala de la Istanbul din 10 iunie împotriva lui Real Madrid sau Man City.

Jocul a doborât recordurile de vânzări din toate timpurile în fotbalul italian, cu un venit în ziua meciului de peste 10 milioane de euro. S-au vândut peste 76.000 de bilete, dintre care unele au fost de aproape 3.200 de euro pe piața second-hand.

Va fi un duel 100% milanez și o reluare mult așteptată a dramaticului derby al Ligii Campionilor din 2003, când un gol al lui Andry Shevchenko i-a trimis pe rossoneri în finală. Cum va fi de data aceasta?

Casele de pariuri dau un avantaj echipei Inter ținând cont de ultimele lor rezultate, cum ar fi câștigarea finalei Coppa Italia și învingerea Romei lui Jose Mourinho. Diferența s-a mărit și mai mult după o accidentare a starului lui AC Milan Rafael Leão, un jucător cheie în victoria în Liga Campionilor împotriva lui Napoli, care nu va face parte din unsprezecele titular.

Ambele echipe au un palmares extraordinar în competițiile italiene și internaționale. AC Milan a câștigat 49 de trofee oficiale, în timp ce Inter a câștigat 43.

Când vine vorba de Champions League, decalajul este mai mare: AC Milan a ridicat șapte, (doar Real Madrid a făcut mai bine), în timp ce Inter a câștigat trei. Numărul de titluri de ligă națională este același, 19 fiecare.

copyright © 2024 mesagerul.ro