BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Summitul digital al UE din 21 iunie 2023.

Summitul digital al UE din 21 iunie 2023.


Înregistrarea este deschisă pentru Summitul Digital al Uniunii Europene din 21 iunie 2023:

Nu ratați șansa exclusivă de a participa la Summit-ul digital al UE, co-organizat cu CERRE, întâmpinând ca vorbitori principalii factori de decizie din UE și lideri proeminenți din industrie de la Microsoft, Amazon, AWS, Intuit MailChimp, Salesforce, Avanade și altele. Locuri limitate disponibile.

European Business Summits este bucuros să anunțe cea de-a 7-a ediție a EU Digital Summit, care va avea loc pe 21 iunie 2023, în parteneriat cu CERRE.

Conturarea viitorului digital al Europei este atât o prioritate, cât și o provocare pentru Uniunea Europeană, care își propune să fie în fruntea inovației și a competitivității, protejând în același timp consumatorii.

Summit-ul va evidenția prioritățile politice, de afaceri și ale mediului academic în ceea ce privește tranziția digitală în Europa, deoarece colaborarea cu parteneri internaționali și parteneriate public-privat va fi, fără îndoială, cheie în domenii precum schimbul de date, securitatea cibernetică și reglementarea „giganților tehnologiei”.

Alăturați-vă summitului digital al UE 2023, care va avea loc pe 21 iunie la Palatul Egmont, Bruxelles.

copyright © 2024 mesagerul.ro