Mesagerul.ro

Sunt protagoniști în divorțul anului! Ce mai fac Livia Eftimie și Cătălin Bordea

Sunt protagoniști în divorțul anului! Ce mai fac Livia Eftimie și Cătălin Bordea

Cătălin Bordea și Livia Eftimie au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de 11 ani, însă din nefericire, aceasta s-a terminat cu un divorț, care a zguduit lumea showbiz-ului românesc. 

Nimeni nu s-ar fi gândit că cei doi parteneri vor ajunge la separare, mai ales că păreau extrem de fericiți împreună. 

Înainte de a anunța oficial că au divorțat, nu puține persoane au bănuit că ceva se întâmplă între cei doi, însă aceștia au dorit să vorbească abia după ce au semnat actele de divorț. Totuși, au trecut câteva luni bune de la separare, iar acum toți sunt curioși să afle cum este viața lor în prezent.Iată ce mai fac Livia Eftimie și Cătălin Bordea!

După ce au semnat actele de divorț, la scurt timp, Livia Eftimie a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, în timp ce se sărutau cu patos chiar în mașină. Ei bine, se pare că, bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea după divorțul de comediant este nimeni altul decât Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cătălin Bordea.

Până acum, nici Livia, dar nici artistul nu au dorit să vorbească pe baza acestui subiect, însă lucrurile par a fi destul de clare, mai ales că se zvonește că cei doi s-ar fi mutat chiar și împreună. 

Mai mult decât atât, după divorțul de Cătălin Bordea, Livia Eftimie s-a reorientat chiar și în carieră, asta pentru că în prezent ar avea rolul de manager artistic și PR în cadrul casei de discuri unde activează partenerul ei, Spike.

Sursa; wowbiz.ro

copyright © 2024 mesagerul.ro