BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Viorel Cataramă a explicat de ce se reîntoarce în politică

Viorel Cataramă a explicat de ce se reîntoarce în politică

Viorel Cataramă, în vârstă de 69 de ani, a explicat că se reîntoarce în politică deoarece consideră crucială reunirea tuturor forțelor liberale de dreapta în aceste campanii electorale dificile. "Sunt convins că vor culmina cu un succes al PNL. Intenționez să mă deplasez în teritoriu pentru a sprijini organizațiile locale în campania electorală. Mă îndrept cu gândul spre Bacău, locul meu natal, unde doresc să susțin organizația locală. De asemenea, voi activa în București. Îmi propun să promovez mesajul economic liberal de dreapta în spațiul public, pentru ca oamenii să înțeleagă mai clar că, în acest moment, singurul partid care sprijină cu adevărat mediul privat este PNL, iar toate informațiile contrare sunt eronate", a declarat omul de afaceri Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă a intrat în politică în anul 1990, ca membru al Partidului Național Liberal – Aripa Tânără. În 1992, a preluat conducerea Noului Partid Liberal, iar din 1993, după fuziunea acestuia cu PNL, a devenit vicepreședinte al Partidului Național Liberal, funcție pe care a deținut-o până în 1999. De asemenea, Cataramă a fost senator în legislatura 1996-2000.

Partidul Național Liberal, care reunește toate grupurile liberale post-decembriste, va împlini 150 de ani anul viitor.

PNL a anunțat că l-a reprimit pe Cataramă în rândurile partidului, după ce acesta fusese exclus acum șase ani. Cataramă este un personaj controversat, fiind implicat în diverse scandaluri, printre care și acuzațiile legate de colaborarea sa cu fosta Securitate din timpul regimului comunist.

copyright © 2024 mesagerul.ro