BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Zboruri directe din vestul României către Israel.

Zboruri directe din vestul României către Israel.

HiSky introduce ruta Timisoara – Tel Aviv

La sfârșitul lunii august, lista rutelor directe regulate disponibile de pe aeroportul Traian Vuia din Timișoara va fi extinsă cu încă o destinație internațională. Locuitorii din vestul României vor putea călători cu HiSky către Tel Aviv, Israel devenind astfel a șasea țară accesibilă printr-un zbor direct de pe acest aeroport. Ruta Timișoara – Tel Aviv – Timișoara va fi operată de compania aeriană începând cu sezonul de toamnă, zborul inaugural către principalul aeroport internațional al Israelului, Ben Gurion, fiind programat pentru 31 august 2023.

Potrivit ofertei de lansare, publicată pe site-ul companiei, prețul unei călătorii dus singur Timișoara – Tel Aviv, taxe incluse, începe de la 49,99 euro. Programul de zbor include două frecvențe săptămânale, în fiecare luni și joi: Tel Aviv (TLV) 14:25 – 17:35 Timișoara (TSR), Timișoara (TSR) 18:35 – 21:25 Tel Aviv (TLV).

Tel Aviv este a doua destinație pe care HiSky alege să o deschidă de pe aeroportul din Timișoara, după ruta internă București – Timișoara, operată deja cu șase frecvențe săptămânale din luna mai a anului trecut.

„Suntem o companie în creștere și, prin urmare, avem grijă să ne facem temele înainte de a deschide o nouă rută. Primul pas pe care l-am făcut la Timișoara a fost să o conectăm mai bine, adică mai ieftin și mai confortabil, de capitală și hub-ul Otopeni. Am reușit, în ultimul an, să consolidăm acest traseu, cu șase frecvențe pe săptămână. Suntem acum într-un punct în care, odată cu extinderea flotei, putem continua să dezvoltăm acest aeroport. Am ales Tel Aviv ca prima noastră rută internațională, destinație pe care o operam deja cu succes din București, Cluj și Chișinău. Din experiența de până acum, pe alte aeroporturi, dar și din studiile preliminare pe care le-am făcut, suntem siguri că și timișorenii așteptau această legătură directă cu Israelul, atât pentru turismul cultural, religios, de vacanță sau de city break, cât și pentru precum și pentru afaceri.

În plus, sperăm ca zborurile noastre să nu servească doar ca o cale de plecare spre Tel Aviv, ci și ca una care să aducă turiști și antreprenori israelieni în România, mai ales în contextul evenimentelor culturale care au loc anul acesta în oraș. .”, Iulian Scorpan, CEO HiSky.

HiSky operează zboruri internaționale directe din România cu plecare de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare către Barcelona, Malaga, Tel Aviv, Bruxelles, Paris și Dublin. Din Republica Moldova, pasagerii pot călători cu HiSky către opt destinații străine: Milano, Paris, Dublin, Frankfurt, Tel Aviv, Roma, Bologna și Veneția.

După ce a achiziționat în primăvara acestui an două aeronave de ultimă generație Airbus A321 LR, compania a ajuns la un total de șapte aeronave operate pe zboruri regulate și charter. În aprilie, HiSky a atins pragul de un milion de pasageri transportați.

copyright © 2024 mesagerul.ro