Mesagerul.ro

AZOMUREȘ. Raportul preliminar al investigației interne a fost f

Comisia internă care a investigat cauza avariei tehnice din data de 7 iulie 2021 de la una dintre instalațiile de producere a amoniacului de pe platforma Azomureș a finalizat prima etapă a raportului. Pentru identificarea cauzei și pentru a iniția un plan de acțiuni, comisia internă de cercetare a avariei a analizat toate datele disponibile … Post-ul AZOMUREȘ. Raportul preliminar al investigației interne a fost finalizat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

AZOMUREȘ. Raportul preliminar al investigației interne a fost finalizat

Comisia internă care a investigat cauza avariei tehnice din data de 7 iulie 2021 de la una dintre instalațiile de producere a amoniacului de pe platforma Azomureș a finalizat prima etapă a raportului. Pentru identificarea cauzei și pentru a iniția un plan de acțiuni, comisia internă de cercetare a avariei a analizat toate datele disponibile …

Post-ul AZOMUREȘ. Raportul preliminar al investigației interne a fost finalizat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

copyright © 2022 mesagerul.ro