Mesagerul.ro

Târgu Mureș: Cabinet stomatologic nou pentru 2.000 de copii!

La Gimnaziul „Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș se amenajează în aceste zile un cabinet stomatologic nou-nouț, destinat prevenției și urgențelor, pentru copiii din cartierul Dâmbu Pietros, a anunțat luni, 16 august, Alexandru Gyorgy, viceprimar al municipiului Târgu Mureș. ”Este vorba de circa 2.000 de elevi și copii de grădiniță, iar investiția din fondurile aprobate de … Post-ul Târgu Mureș: Cabinet stomatologic nou pentru 2.000 de copii! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

Târgu Mureș: Cabinet stomatologic nou pentru 2.000 de copii!

La Gimnaziul „Liviu Rebreanu” din Târgu Mureș se amenajează în aceste zile un cabinet stomatologic nou-nouț, destinat prevenției și urgențelor, pentru copiii din cartierul Dâmbu Pietros, a anunțat luni, 16 august, Alexandru Gyorgy, viceprimar al municipiului Târgu Mureș. ”Este vorba de circa 2.000 de elevi și copii de grădiniță, iar investiția din fondurile aprobate de …

Post-ul Târgu Mureș: Cabinet stomatologic nou pentru 2.000 de copii! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures - Liderul presei muresene.

copyright © 2022 mesagerul.ro