Mesagerul.ro

STIRI nationale

Covasna: Un urs lovit de o mașină pe DN11 a fost tranchilizat ..


Un urs rănit după ce a fost lovit de o mașină, pe DN 11, în județul Covasna, a fost tranchilizat și dus la Rezervația Zărnești. Potrivit IPJ Covasna, accid..

Firea, în război cu Orban: "Bărbat de stat, cică! Și democr..


Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cea care a distribuit recent un fake news marca PSD legat de președintele Klaus Iohannis, a susținut marți că prem..

Edițiadedimineață.ro: Blânzi, superstițioși, înzestrați ..


Cartea lui Laurençon despre Țara Românească a fost redactată, cum a mărturisit autorul, în limba română, limbă pe care a învățat-o în perioada ș..

Radiografia tragediei din Timișoara. 15 apeluri la Ambulanță ..


Nu mai puțin de 15 apeluri au fost date de sâmbătă dimineață și până luni dimineață de locatari ai blocului din Timișoara în care au murit doi copii și..

Cupa Davis: Croația, învinsă cu 3-0 de Rusia; Victorii pentru..


Cupa Davis a pornit luni la drum într-un nou format, iar prima zi a competiției de la Madrid a adus meciuri extrem de spectaculoase. Rusia a reușit să o înving..

Ministerul Finanțelor renunță la posturile unui departament ..


Pe timpul perioadei desfășurării președinției Uniunii Europene, Ministerul Finanțelor a avut un departament special. Acesta va dispărea din structura institu..

Produse în România, rețete din inima Greciei..


Pentru Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România și lider al pieței de sucuri proaspete, ultimii doi ani au fost un carusel de lansăr..

​Corupția din Rusia compromite unul dintre proiectele spația..


Noul proiect spațial al Rusiei, cosmodromul Vostocin, a înregistrat o pierdere de 11 miliarde de ruble (172 de milioane de dolari) din cauza corupției, mai mulți..

Ce ne arată aceste alegeri în care nu s-a întâmplat nimic? D..


Chiar dacă acel tsunami anunțat, care avea să răstoarne integral baza politică a țării, nu a avut loc precum era prevăzut (într-un mod ușor naiv…), ..

Euro 2020, preliminarii: Ultima echipă calificată se decide ma..


Se cunosc 19 dintre cele 20 de echipe care merg la Euro 2020, înaintea ultimelor meciuri din grupele preliminarii. Ultima echipă calificată la turneul final de va..

Comerțul online - între inovare și conformarea cu regulile de..


Comerțul online a sporit transparența la nivelul consumatorilor, aceștia fiind în măsură să obțină și să compare simultan informații despre produse și p..

Avem 55.000 de joburi neocupate și din cauza diferențelor de d..


Dificultatea de a găsi oameni pregătiți să ocupe joburile din economie a fost confirmată marți de Institutul Național de Statistică, care a publicat rata și..

Ce substanță i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timi..


Anchetatorii ar fi identificat substanța neurotoxică din cauza căreia au murit trei persoane, după ce în blocul din Timișoara în care locuiau a fost făcută ..

A plecat Contra, dar ne-au rămas problemele - Cine vine în loc..


România a încheiat în genunchi preliminariile pentru Euro 2020, tricolorii pierzând cu 5-0 meciul de la Madrid cu Spania. Cosmin Contra și-a încheiat mandatul,..

Directorul general al CFR Marfă a demisionat..


​Directorul general al CFR Marfă, Marinică Voicu, a demisionat din motive personale, a anunţat luni seara compania. Ludovic Orban a declarat luni că i-a cerut ..

Presa mincinoasă asigură succesul știrilor false..


Campania pentru turul doi a schimbat atât tonul, cât și maniera marketingului politic. O avalanșă de fake news a inundat publicațiile online și rețelele soci..

​Euro 2020: Componența urnelor la tragerea la sorți de la Bu..


L'Equipe a prezentat componenţa urnelor tragerii la sorţi a grupelor turneului final al Campioantui European din 2020, înaintea ultimelor meciuri ale prelimia..

Tony Abbott sugerează că Australia a investit prea mult în re..


Tony Abbott a acuzat China de fapul că-și hărțuiește vecinii și a avertizat că este improbabil ca relațiile sale cu Australia să meargă dincolo de un "răz..

UPDATE Patronul firmei care a făcut dezinsecția într-un bloc ..


Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri evacuate în Timișoara a fost reţinut pentru 24 de ore. Trei persoane - un bebeluș de 10 zile, ..

Patronul firmei de deratizare care a intervenit la blocurile eva..


Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri evacuate în Timișoara a fost reţinut pentru 24 de ore. Trei persoane - un bebeluș de 10 zile, ..

Patronul firmei de deratizare care a intervenit la blocurile eva..


Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri evacuate în Timișoara a fost reţinut pentru 24 de ore. Trei persoane - un bebeluș de 10 zile, ..

Google a cumpărat un startup de tehnologie cloud..


Gigantul IT Google a cumpărat luni încă un startup, CloudSimple, ce realizează tehnologii destinate companiilor care vor să-și mute elemente software din serve..

Carrie Lam face apel la detensionarea situației din campusul Un..


Șefa Guvernului din Hong Kong, Carrie Lam, a declarat marți că speră ca situația din campusul Universității Politehnice, unde sute de studenți s-au baricadat..

Defrișările din pădurea amazoniană afectează suprafețe rec..


Rata defrișărilor din pădurea tropicală amazoniană de pe teritoriul Braziliei a ajuns anul acesta la cel mai înalt nivel, în mai puțin de o decadă, potrivit..

Dezbaterea lui Iohannis, înaintea turului II. Lista jurnaliști..


​Dezbaterea anunțată de Klaus Iohannis, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, are loc marți, începând cu ora 19.00, în Aula Bibliotecii Central..

Expert ONU: Peste 100.000 de copii, ținuți în tabere pentru m..


Un expert independent care lucrează în colaborare cu biroul ONU pentru drepturile omului estimează că în jur de 100.000 de copii sunt ținuți în tabere pentru..

Palestinienii critică decizia SUA privind legalitatea coloniilo..


Secretarul General al Organizației pentru Eliberarea Palestiniei (PLO), Saeb Erekat, a condamnat comportamentul Statelor Unite ce amenință securitatea internațio..

Un binefăcător anonim plătește datoriile celor nevoiași din..


Mai multe cartiere sărace din Istanbul au fost vizitate de un binefăcător anonim care a plătit datoriile oamenilor de la magazinele de alimente și a lăsat plic..

Sindicatele şi patronatele din industria bancară au semnat aco..


​Federaţia Sindicatelor din Asigurări şi Bănci (FSAB), Federaţia Patronală a Serviciilor Financiare (FinBan) şi Consiliul Patronatelor Bancare din România ..

SUA amenință cu sancțiuni oficialii irakieni responsabili de ..


Secretarul de Stat Mike Pompeo a transmis luni că SUA este pregătită să impună sancțiuni asupra ofcialilor irakieni corupți și a celor responsabili de moarte..

copyright © 2019 mesagerul.ro