Mesagerul.ro

 VIDEO Protest

VIDEO Protest "artistic" în fața MAI. Tensiuni între jandarmi și cele câteva persoane venite să marcheze momentul 10 august

Câteva persoane au venit să protesteze în fața Ministerului de Interne, la doi ani de la momentul 10 august când mitingul diasporei a fost reprimat brutal de jandarmerie.

Câteva persoane au venit să protesteze în fața Ministerului de Interne, la doi ani de la momentul 10 august când mitingul diasporei a fost reprimat brutal de jandarmerie. În fața MAI, protestatarii au fost întâmpinați de un dispozitiv impresionant al jandarmeriei, existând mai multe momente tensionate. Unul dintre protestatari care era echipat asemenea jandarmilor care au intervenit brutal în seara protestuui din urmă cu doi ani a avut un schimb de replici cu forțele de ordine care au încercat să îl oprească, invocând faptul că în perioada stării de alertă sunt interzise protestele. Acesta i-a răspuns că se plimbă pe trotuar și nu are loc un protest, ci un „act artistic”. Cele câteva persoane venite în fața MAI au repus în scenă, în câteva minute, câteva scene prin care au vrut să reamintească ce s-a întâmplat pe 10 august 2018 la mitingul din Piața Victoriei.

copyright © 2020 mesagerul.ro