Mesagerul.ro

 Liberalii anunță

Liberalii anunță "un procent istoric" la alegerile locale. Sighiartău: PNL are peste 34% și peste 1.300 de primari / Nu vom face nicio alianță cu PSD

Liberalii își revendică victoria în alegerile locale. "PNL este primul partid din România, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru", a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

​​Liberalii își revendică victoria în alegerile locale. „PNL este primul partid din România, PNL are un scor de peste 34%, un procent istoric pentru partidul nostru. (...) Avem peste 1300 de primari, o cifră istorică ”, a declarat luni secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, precizând că aceastea sunt date parțiale din numărătoarea paralelă a partidului. Sighiartău a mai spus că „PSD se situează în jurul a 30%, iar USR la 13%”. Secretarul general a PNL a anunțat că liberalii au decis să nu facă nicio alianță cu PSD.„ Am luat decizia să nu existe niciun fel de aliante cu PSD. Este o decizie pe care o vom adopta miercuri”, a spus el. Potrivit liberalilor, 17 consilii județene care vor avea administrații liberale: Alba, Arad, Bihor, Brasov, Caraș Severin, Cluj, Constanța, Giurgiu, Iasi, Ilfov, Prahova, Salaj, Sibiu, Suceava, Maramures, Timis si Vrancea. „Am reusit să eliberăm Bucureștiul de mafia Firea-Pandele și alte județe ținute ani la rând sub bocancul unor baroni PSD despotici ca Oprisan la Vrancea, Felix Stroe la Constanța, Badalau la Giurgiu sau Zetea la Maramureș”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook. Potrivit acesteia, cel puțin în 15 orașe mari înainte de contestații au fost înregistrate victorii politice importante: Arad, Oradea, Bistrița, Reșița, Cluj Napoca, Giurgiu, Tg Jiu, Deva, Slobozia, Iasi, Piatra Neamt, Constanta , Ploiesti, Suceava, Tulcea plus București, Sectorul 6 și Bacău în alianță cu USR-PLUS.

copyright © 2020 mesagerul.ro