Mesagerul.ro

 Peisaj de iarnă pe Transfăgărășan / Direcția de Drumuri:

Peisaj de iarnă pe Transfăgărășan / Direcția de Drumuri: "Dacă aveți drum prin zona Bâlea Lac fiți sigur că aveți mașina pregatită de condiții de iarnă!"

Drumarii de la Districtul Bâlea au intervenit cu utilaje de deszăpezire și cu material antiderapant, duminică dimineață, pe Transfăgărășan, unde a nins.

Drumarii de la Districtul Bâlea au intervenit cu utilaje de deszăpezire și cu material antiderapant, duminică dimineață, pe Transfăgărășan, unde a nins."Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărășan. Colegii noștri de la Districtul Bâlea au acționat cu utilajele dotate cu lamă și au împrăștiat peste 2 tone de sare pe carosabil în această dimineață. Dacă aveți drum prin zona Bâlea Lac fiți sigur că aveți mașina pregatită de condiții de iarnă!", au transmis duminică, pe Facebook, reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov. Pe Transfăgărășan și pe Transalpina a nins și sâmbătă, iar CNAIR a anunțat că au avut loc primele intervenții de deszăpezire din acest sezon. Circulația pe sectoarele de munte de pe Transfăgărășan și Transalpina va fi închisă de marți pentru toate categoriile de autovehicule, pe anumite sectoare:DN 7C între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada);DN 67C - între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

copyright © 2020 mesagerul.ro