BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Ana Birchall îi cere Liei Savonea explicații pentru modul în care sunt convocate ședințele CSM: "Este inadmisibil și de condamnat"

 Ana Birchall îi cere Liei Savonea explicații pentru modul în care sunt convocate ședințele CSM: Este inadmisibil și de condamnat

Ministrul Justiției, Ana Birchall, i-a transmis o scrisoare președintelui Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Lia Savonea, îi care îi reproșează acesteia maniera netransparentă în care a convocat plenul Consiliului de marți, solicitând explicații pentru "urgența" ședinței, transmite Mediafax. Birchall spune, în scrisoarea transmisă tuturor membrilor CSM, că a primit mailul de convocare din partea Liei Savonea vineri seară, la ora 16:27, pentru ședința de marți. "Este inadmisibil și de condamnat maniera în care continuați să convocați plenul Consiliului Superior al Magistraturii, fără consultarea prealabilă a tuturor membrilor CSM. Mai mult, este curios faptul că, deși de peste 2 săptămâni nu a mai fost convocat Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, dumneavoastră înțelegeți să îl convocați într-o zi de vineri, spre seară. Nu pot să nu mă între care este totuși urgența. &I..

copyright © 2024 mesagerul.ro