Mesagerul.ro

 Birchall:

Birchall: "Ghiciți cine mă atacă de data asta! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România"

Ana Birchall a scris miercuri, pe Facebook, că este atacată de Radu Mazăre pentru că l-a adus în timp record în România. Fostul ministru al Justiției îl ironizează pe Mazăre, despre care spune că "a fost cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată Româ
Ana Birchall a scris miercuri, pe Facebook, că este atacată de Radu Mazăre pentru că l-a adus în timp record în România. Fostul ministru al Justiției îl ironizează pe Mazăre, despre care spune că ”a fost cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România”, adăugând că ”poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-și exercite talentele de salvamar”. Postarea lui Birchall: ”Ziua și atacul la Ana Birchall! Și ghiciți cine mă atacă de data asta! Nimeni altul decât Radu Mazăre, cel mai cinstit edil pe care l-a avut vreodată România! Aflu că se continuă atacul și campaniile de defăimare și denigrare la adresa mea, fiind acuzată mai nou că "printr-un exces de zel l-am adus, într-un timp record pe Radu Mazare, un nume sonor, să execute pedeapsa în România"! Cu alte cuvinte, faptul că mi-am îndeplinit cu responsabilitate și profesionalism obligațiile de ministru al justiției și l-am adus în țară, într-un timp scurt, este adevărat ( de vineri dupa amiaza pana luni dimineata), pe fugarul Radu Mazăre să-și execute pedeapsa este de condamnat și trebuie sa o punem la zid pe Birchall. Așa e, poate era mai bine să-l mai fi lăsat la plajă, să-și exercite talentele de salvamar. P.S. Pe lângă decredibilizarea mea, acest nou atac are și o altă miză, una importantă pentru dl Mazăre... Dar vom vorbi despre asta într-o postare următoare.” Pe 20 mai, Radu Mazăre a fost extrădat din Madagascar şi adus în ţară. Fostul edil are multiple condamnări în România. Pedeapsa definitivă care a atras cu sine şi mandatul internaţional de căutare este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

copyright © 2020 mesagerul.ro