Mesagerul.ro

 CM Rugby: Țara Galilor, în semifinale după ce a profitat de superioritatea numerică avută timp de 30 de minute (20-19 vs Franța)

CM Rugby: Țara Galilor, în semifinale după ce a profitat de superioritatea numerică avută timp de 30 de minute (20-19 vs Franța)

Ţara Galilor a învins, duminică, la Oita, cu scorul de 20-19 (10-19), formaţia Franţei, calificându-se în semifinalele Cupei Mondiale de rugby. Francezii au dominat mare parte din joc, dar eliminarea lui Vahaamahina avea să-i readucă în joc pe galezi. Ele

Ţara Galilor a învins, duminică, la Oita, cu scorul de 20-19 (10-19), formaţia Franţei, calificându-se în semifinalele Cupei Mondiale de rugby. Francezii au dominat mare parte din joc, dar eliminarea lui Vahaamahina avea să-i readucă în joc pe galezi. Elevii antrenaţi de neo-zeelandezul Warren Gatland au întors scorul în ultimele minute şi au eliminat reprezentativa franceză, potrivit News.ro. Pentru francezi su marcat Vahaamahina '5, Olivon '8, Vakatawa '31, eseuri, primul şi al treilea transformate de Romain Ntamack. Pentru galezi au înscris Wainwright '12 şi Moriarty '74, eseuri, transformate de Dan Bigger şi tot Dan Bigger din două lovituri de pedeapsă, '20 şi '54. În minutul 49, Sebastien Vahaamahina a fost eliminat, după ce a lovit violent cu cotul un adversar. Ţara Galilor va evolua în penultimul act cu învingătoarea dintre Japonia şi Africa de Sud, întâlnire programată tot duminică, de la ora 13.15, la Tokyo. În cealaltă semifinală se vor întâlni Anglia şi Noua Zeelandă, la 26 octombrie, de la ora 11.00, la Yokohama.

copyright © 2020 mesagerul.ro