Mesagerul.ro

 Digi24: Constantin Brâncuși,

Digi24: Constantin Brâncuși, "powered by" Irina Rimes. CTP: Doamnă Rimes, cântați frumos, dar știți ce e aia "mainstream"?

"Mânca-ți-aș! Aș zice: mânca-ți-aș!", a spus Cristian Tudor Popescu, preluând o vorbă des folosită în zilele noastre de anumite categorii sociale mai puțin înzestrate cultural. Reacția gazetarului a fost prilejuită de citirea unui fragment preluat de pe n
„Mânca-ți-aș! Aș zice: mânca-ți-aș!”, a spus Cristian Tudor Popescu, preluând o vorbă des folosită în zilele noastre de anumite categorii sociale mai puțin înzestrate cultural. Reacția gazetarului a fost prilejuită de citirea unui fragment preluat de pe net în care este prezentat Constantin Brâncuși: Brâncuși a oglindit, pornind de la obârșia sa țărănească, tradițiile, miturile și magia artei populare românești, împletite cu viziunea asupra vieții, care era influențată atât de Platon, cât și de concepția filosofilor orientali” - așa este prezentat Constantin Brâncuși pe unele site-uri. Citește continuarea pe Digi24.

copyright © 2020 mesagerul.ro