Mesagerul.ro

Faze tari: 5 dintre cele mai scumpe alimente produse în jurul lumii; Un bărbat a încercat să plătească o poliţistă sub acoperire pentru sex cu un hamburger

 Faze tari: 5 dintre cele mai scumpe alimente produse în jurul lumii; Un bărbat a încercat să plătească o poliţistă sub acoperire pentru sex cu un hamburger

5 dintre cele mai scumpe alimente produse în jurul lumii. Șofranul este una dintre cele mai scumpe mirodenii din lume, costând în jur de 2.700 de euro pentru un kilogram. Motivul prețului ridicat rezidă în costul cultivării, deoarece poate fi recoltat numai manual și este nevoie de 50.000 – 70.000 de flori pentru a produce o jumătate de kilogram de șofran. Ciuperca Yarsagumba, care poate fi găsită numai în Himalaya, poate ajunge la prețul de 16.000 de euro kilogramul. Este cunoscută pentru proprietățile sale medicinale. Yarsagumba sau „ciuperca omidă” este un tip de ciupercă entomopatogenă care crește în insecte și se hrănește cu ele. Poate fi găsită numai la altitudini mari (3.500 de metri și mai mult), în Munții Himalaya. Ayami este o rasă de găini complet negre (inclusiv organele interne și oasele sunt negre). Un pui Ayami te poate costa chiar și 1.000 de euro, potrivit Incredibilia. Mai mulți iezi, parte al unui proiect din cadrul unei școli. Ce rol au animalele. Elevii unei şcoli din statul american Wisconsin au câţiva colegi speciali. Este vorba despre niște iezi care fac parte dintr-un proiect al şcolii, menit să îi ajute pe adolescenți să deprindă abilitățile unui fermier priceput. Pop, unul dintre iezii născuţi la Liceul Oregon, face parte din cursul despre animale, la care elevii învaţă direct despre agricultură şi reproducerea animalelor. Elevii care visează să devină fermieri știu că nu este deloc o joacă și tratează acest curs cu mare seriozitate, relatează Știrile Pro Tv. Proiect inedit la Paris: De ce să aduci oi la turnul Eiffel. Turnul Eiffel, Sena și oile rătăcind pe străzile Parisului? Nu este o farsă, nici vreun protest - ci încercarea unui om de a aduce în capitală un pic din viața de la țară. Pentru scurt timp, metropola franceză este obligată să-și încetinească ritmul, cât un cioban numără oi. Nu e ceva ce vedeți în fiecare zi la Paris. Dar situația s-ar putea schimba mulțumită lui Guillaume Leterrier și turmei sale de oi. „Parizienii și cei care locuiesc în preajmă cunosc prea puțin aceste locuri. Acum au șansa să le descopere în ritmul oilor - adică f..

copyright © 2024 mesagerul.ro