Mesagerul.ro

 FOTO Mesaj al fanilor maghiari interzis de organizatori la meciul cu România:

FOTO Mesaj al fanilor maghiari interzis de organizatori la meciul cu România: "Valea Uzului, pâmânt maghiar. Totul înapoi"

România și Ungaria poartă o rivalitate aparte în aproape toate sporturile, iar meciul de vineri de la CM de Handbal feminin a fost o dovadă în acest sens (victorie dramatică, 28-27, pentru tricolore). Unii dintre fanii maghiari prezenți la meciul cu Neagu
România și Ungaria poartă o rivalitate aparte în aproape toate sporturile, iar meciul de vineri de la CM de Handbal feminin a fost o dovadă în acest sens (victorie dramatică, 28-27, pentru tricolore). Unii dintre fanii maghiari prezenți la meciul cu Neagu și compania au afișat în tribune un mesaj care a fost înlăturat de către organizatori: "Valea Uzului, pâmânt maghiar. Totul înapoi". Mesajul este următorul: "Valea Uzului, pâmânt maghiar. Totul înapoi". Este trecută și data de 4 iunie 1920, atunci când a avut loc semnarea Tratatului de la Trianon. În urma acestuia, Marile Puteri (după Primul Război Mondial) cu recunoscut unirea Transilvaniei cu România. Mai multe despre Tratatul de la Trianon poți găsi aici. Fotografia care prezintă respectivul mesaj a fost surprinsă de Ághassi Attila / Index. VIDEO A fost sau n-a fost 7 metri pentru România la faza decisivă contra Ungariei? Tomas Ryde nu crede că a fost șapte metri pentru România la faza din care Neagu a adus victoria cu UngariaCM Handbal (f): România vs Ungaria 28-27/ Calificare dramatică la ultima fază!

copyright © 2020 mesagerul.ro