BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Iohannis scrie mandatul guvernului PNL: "Nu va fi lung, ci scurt, aproape un mandat de tranziție. Drumul spre România normală se face pornind de la votul românilor la parlamentare"

 Iohannis scrie mandatul guvernului PNL: Nu va fi lung, ci scurt, aproape un mandat de tranziție. Drumul spre România normală se face pornind de la votul românilor la parlamentare

Președintele Klaus Iohannis le-a cerut, sâmbătă, liberalilor să se pregătească de guvernare, susținând că de săptămâna viitoare, după moțiune, România va avea un alt guvern al cărui mandat va fi unul de tranziție până la parlamentarele de la anul. Șeful statului a făcut și un „to do list” pentru un guvern PNL: organizarea perfectă a prezidențialelor, elaborarea bugetului și organizarea alegerilor locale și parlamentare. „Vom avea de săptămâna viitoare un alt guvern. Moțiunea de cenzură este în procedură și vă spun: pregătiți-vă pentru guvernare. Eu îmi doresc foarte mult ca această moțiune să treacă și acest guvern să pice. (...) După moțiune, cineva trebuie să-și asume guvernarea. Nu va fi un mandat lung, va fi un guvern cu un mandat scurt, aproape un mandat de tranziție. E nevoie de un guvern care să se ocupe de organizarea perfectă a alegerilor prezide..

copyright © 2024 mesagerul.ro