Mesagerul.ro

 Mesaj pe pagina de Facebook a liberalului Pavel Popescu:

Mesaj pe pagina de Facebook a liberalului Pavel Popescu: "Solicit Huawei să înceteze orice tentativă de intimidare la adresa mea"

Pe pagina de Facebook a deputatului PNL Pavel Popescu a fost postat joi un mesaj adresat companiei Huawei, căreia i se cere să "înceteze orice tentativă de intimidare". Mesajul a fost șters la scurt timp.
Pe pagina de Facebook a deputatului PNL Pavel Popescu a fost postat joi un mesaj adresat companiei Huawei, căreia i se cere să „înceteze orice tentativă de intimidare”. Mesajul a fost șters la scurt timp. „Amintesc firmei HUAWEI că sunt un ales, demnitar al statului român. Le solicit să înceteze orice tentativă de intimidare directă sau indirectă la adresa mea. Dacă au ceva de discutat, să mă contacteze”, este mesajul care a fost postat joi pe pagina oficială de Facebook a deputatului Pavel Popescu și care a fost ulterior șters. HotNews.ro a încercat să îl contacteze joi seara pe Pavel Popescu în legătură cu acest mesaj, dar până la acest moment deputatul PNL nu a răspuns.

copyright © 2020 mesagerul.ro