Mesagerul.ro

 Ministrul lui Orban pe care îl votează și Teodorovici și Ponta, pentru că este

Ministrul lui Orban pe care îl votează și Teodorovici și Ponta, pentru că este "profesionist": "Am lucrat cu domnul Boloș"

Eugen Teodorovici a cerut, marți, în timpul audierii propunerii PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene Marcel Boloș, consemnarea unui vot favorabil din partea sa. Victor Ponta a cerut și el consemnarea unui vot "pentru" în comisia reunită, transmite Me
Eugen Teodorovici a cerut, marți, în timpul audierii propunerii PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene Marcel Boloș, consemnarea unui vot favorabil din partea sa. Victor Ponta a cerut și el consemnarea unui vot "pentru" în comisia reunită, transmite Mediafax. Social democratul Eugen Teodorovici a cerut consemnarea votului său favorabil pentru propunerea PNL la Ministerul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, marți, în cadrul audierilor din Comisia reunită pentru Afaceri Europene. Acesta a părăsit ședința comisiei de audiere, pentru a participa la alte comisii parlamentare. De asemenea, Victor Ponta a cerut și el consemnarea votului "pentru" nominalizarea liberalilor la Ministerul Fondurilor Europene. ”Deși nu o sa votez pentru învestirea Guvernului Orban, azi votez pentru dl. Boloș. Am lucrat cu el, l-am numit secretar de stat. Faptul că profesioniști din guvernul Ponta vor lucra în Guvernul Orban e un lucru foarte bun”, a spus Ponta înainte de a părăsi sala de ședință. La ora transmiterii acestei știri, Marcel Boloș, propunerea PNL pentru Ministerul Fondurilor Europene este audiat în cadrul comisiei reunite entru Afaceri Europene, Viorica Dăncilă a afirmat, luni, că toți parlamentarii din PSD care vor vota Guvernul Orban, vor trăda PSD și vor trebui să plece din partid. Ea a adăugat că cei care au demis Guvernul vor trebui să își asume responsabilitatea de a strânge voturile necesare pentru învestire.

copyright © 2020 mesagerul.ro