Mesagerul.ro

 Olguța Vasilescu:

Olguța Vasilescu: "Ludovic cel mic m-a demis din funcția de consilier onorific. Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști?"

Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, social-democrata Lia Olguța Vasilescu, a reacționat miercuri la anunțul premierului Ludovic Orban potrivit căruia a fost demisă din funcția de consilier al șefului Executivului, spunând că era vorba despre o funcție on
Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, social-democrata Lia Olguța Vasilescu, a reacționat miercuri la anunțul premierului Ludovic Orban potrivit căruia a fost demisă din funcția de consilier al șefului Executivului, spunând că era vorba despre o funcție onorifică, care nu era remunerată și că mandatul său încetase oricum, odată cu al lui Dăncilă. ”Ce bucurii mărunte au frustratii de la PNL... Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerata, oricum... Păi, eu nu eram consilier la tine, că să mă demiți tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricăi Dancila și mandatul mi-a încetat odată cu al ei”, a scris Vasilescu, pe Facebook, la scurt timp după anunțul premierului Orban. Ea l-a ironizat pe Orban, precizând că s-a prins cam târziu că nu mai vine la muncă de două săptămâni: ”Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hârtii și niciun cm de autostrada? Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanți! Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultații telefonice?” Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a demis-o pe Lia Olguța Vasilescu din funcția de consilier al primului ministru, funcție în care fusese numită în primăvara acestui an de Viorica Dăncilă.

copyright © 2020 mesagerul.ro