Mesagerul.ro

 Rareș Bogdan susține că s-a întâlnit cu doi parlamentari ofertați de Dăncilă:

Rareș Bogdan susține că s-a întâlnit cu doi parlamentari ofertați de Dăncilă: "Unul vine de la un partid de dreapta, iar celălalt dintr-un partid de stânga. Preferă banii"

Rareș Bogdan acuză Guvernul PSD că îi cumpără pe parlamentari ca să nu voteze moțiunea și susține că s-a întâlnit cu doi dintre ei pentru a discuta, însă aceștia "preferă banii".
Rareș Bogdan acuză Guvernul PSD că îi cumpără pe parlamentari ca să nu voteze moțiunea și susține că s-a întâlnit cu doi dintre ei- unul dintr-un partid de drepta, celălalt dintr-un partid de stânga - pentru a discuta, însă aceștia „preferă banii”. „Nu mai sunt bani nici pentru hârtie de scris, dar promit miliarde ca parlamentarii să nu dezerteze. Este absolut incalificabil ceea ce fac și vă spune un om care, la rugămintea președintelui Ludovic Orban, m-am întâlnit cu doi dintre ei acum, înainte de a veni în sală. Mi-e rușine, dar o să le spun mâine ce am de spus, pentru că unul vine de la un partid de dreapta, iar celălalt dintr-un partid de stânga. Preferă banii decât să participe la salvarea României”, a afirmat miercuri Rareș Bogdan, la reuniunea liberalilor din București și Ilfov. CITEȘTE ȘI: Imaginea momentului - Cum arată calculele Opoziției și ale PSD înainte cu câteva ore de votul din Parlament pentru moțiunea de cenzură

copyright © 2020 mesagerul.ro