Mesagerul.ro

 Sorin Bucuroaia, secundul lui Marius Baciu:

Sorin Bucuroaia, secundul lui Marius Baciu: "Nu este vorba de pariuri sau meciuri trucate. Este o chestie minoră, o chestie personală"

Sorin Bucuroaia, antrenor secund al echipei Turris, a declarat miercuri seară că Marius Baciu a fost invitat la Parchet ca să dea o declaraţie şi că acest caz nu este legat de pariuri sau meciuri trucate, ci este vorba de “o chestie minoră, personal

​Sorin Bucuroaia, antrenor secund al echipei Turris, a declarat miercuri seară că Marius Baciu a fost invitat la Parchet ca să dea o declaraţie şi că acest caz nu este legat de pariuri sau meciuri trucate, ci este vorba de “o chestie minoră, personală”, scrie News.ro. “Nu ştiu nici eu prea multe. După meci au venit nişte domni, l-au luat pe Marius şi i s-a spus că trebuie să meargă la Parchet să dea o declaraţie. În faţa vestiarului. Toată lumea era bulversată, şi băieţii s-au speriat. Marius m-a rugat să vin după el şi, în drum spre Parchet, am citit şi noi ce ştiri s-au dat, cu meciuri trucate, cu pariuri, toate tâmpenile. Care s-au scris... M-au dat peste cap. Eu sunt colaboratorul lui Marius de ceva timp, îl ştiu ca un om drept şi curat. A ieşit acum 15 minute avocatul şi ne-a spus clar: nu este vorba despre pariuri şi trucate. Este o chestie minoră, o chestie personală de-a lui Marius Baciu. La un moment dat mi-a cerut pastilele. I se făcuse un pic rău. Nu i-au pus cătuşele, nu erau în vestiar, au vorbit normal. Nu s-a pus problema să îl bruscheze sau să îl jignească, l-au invitat la Parchet să dea o declaraţie. Pei ne mă interesa să ştiţi toţi că nu este vorba de pariuri sau meciuri trucate”, a spus Bucuroaia, potrivit imaginilor de pe site-urile gsp.ro şi sport.ro. El a precizat că Marius Baciu este “un om senzaţional”, căruia “i-au dat lacrimile” pe bancă după victoria din meciul cu Sportul Snagov, scor 3-2. “Glumeam cu el înainte de meci şi spunea: ‘Nu am mai reuşit o victorie din februarie şi nu mai ştiu cum să mă bucur la o victorie’. Îi curgeau lacrimile aşa şi l-am luat în braţe şi l-am pupat. Între noi este o legătură foarte strânsă”, a adăugat antrenorul. Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu formaţia Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a. Dosarul care îl vizează pe Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Citește și: VIDEO Marius Baciu, antrenor Turris Turnu Măgurele, reținut de trupele speciale direct de la stadion Sportul Snagov se dezice de orice legătură cu cazul Marius Baciu: "Toate meciurile noastre sunt jucate cu o sabie deasupra capului"

copyright © 2020 mesagerul.ro