Mesagerul.ro

 UPDATE După o întâlnire în cadru restrâns cu puciștii din PSD, Viorica Dăncilă anunță că merge înainte:

UPDATE După o întâlnire în cadru restrâns cu puciștii din PSD, Viorica Dăncilă anunță că merge înainte: "Suntem o echipă unită"

Chiar înaintea ședinței cu liderii din teritoriu programată la vila Lac, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor și Eugen Teodorovici s-au întâlnit față în față cu adversarii Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Marian Oprișan la Parlament. Întrevederea celor șase lider

Chiar înaintea ședinței cu liderii din teritoriu programată la vila Lac, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor și Eugen Teodorovici s-au întâlnit față în față cu adversarii Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Marian Oprișan la Parlament. Întrevederea celor șase lideri a avut loc în contextul în care o serie de 25 de lideri de organizații vor să-i ceară lui Dăncilă să facă un pas în spate în ceea ce privește conducerea partidului. UPDATE 18:20 „Suntem o echipă unită, vom merge înainte”, a declarat Viorica Dăncilă la final, alături de Ciolacu, Stănescu și Oprișan. Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici au discutat, înainte de a merge în fața liderilor din teritoriu, cu Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Marian Oprișan la Parlament. Cei șase încearcă să transeze nemulțumirile interne din partid și, cel mai probabil, negociază modul cum va fi condus partidul în următoarea perioadă. La întâlnire mai participă și Niculae Bădălău (PSD Giurgiu), Claudiu Manda (PSD Dolj) și Horia Teodorescu (PSD Tulcea). Reamintim că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au convocat vineri, la Parlament, o întâlnire informală cu liderii din teritoriu pentru a discuta soarta Vioricăi Dăncilă și a partidului. Pesediștii vor să-i ceară lui Dăncilă să-și schimbe echipa de campanie iar Mihai Fifor, Eugen Teodorovici și Miron Mitrea să facă un pas în spate din conducerea partidului. La ședință au participat 25 de lideri de organizații printre care nume ca Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Marian Oprișan și Ionel Arsene. În replică, premierul demis Viorica Dăncilă a declarat că speră să nu se transforme într-o "mişcare pucistă" care "nu-şi va găsi locul în electoratul PSD".

copyright © 2020 mesagerul.ro