Mesagerul.ro

Utile: O cură de 10 zile, creată de un medic japonez, promite să vindece orice boală și să reîntinerescă întreg organismul; Beneficiile apelor sulfuroase de la Băile Herculane. Ce afecţiuni tratează acestea

 Utile: O cură de 10 zile, creată de un medic japonez, promite să vindece orice boală și să reîntinerescă întreg organismul; Beneficiile apelor sulfuroase de la Băile Herculane. Ce afecţiuni tratează acestea

Ce să faci ca să trăiești mult? Sfaturile la care nimeni nu s-ar fi așteptat din partea unor persoane care au ajuns la 100 de ani. Pentru a trăi mai mult e nevoie de o igienă a vieții ireproșabilă: să mănânci echilibrat, să nu fumezi, să nu bei prea mult alcool. Și mai ce? O organizație americană a adunat „secrete” de la 100 de persoane care au depășit vârsta de 100 de ani. Iar unele dintre sfaturile lor sunt departe de a fi chiar atât de..„ortodoxe”. Organizația precizează că această analiză, care reunește opiniile a diferite persoane, nu trebuie luată cu titlul de recomandări medicale, mai ales ținând seama că răspunsul „ignoră sfaturile în materie de alimentație” este pe primul loc, scrie Digi24. Beneficiile apelor sulfuroase de la Băile Herculane. Ce afecţiuni tratează acestea. Efectele benefice ale curelor termale sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, atunci când s-a descoperit importanţa apei că element esenţial pentru viaţa umană. Datorită proprietăţilor de vindecare şi de protecţie împotriva bolilor, apa era considerată cu adevărat magică, un dar primit de la natură pentru vindecarea sufletului şi al trupului. Apele sulfuroase vindecă şi în prezent extrem de multe boli atât interne, cât şi externe, prin conţinutul bogat de hidrogen sulfurat. El reprezintă singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămâni şi cale digestivă, eliminandu-se prin piele, intestin şi rinichi, potrivit Adevărul.ro. Oul fiert, alimentul minune pentru organism. Cât de des este indicat să-l consumi. Unul dintre alimentele care nu ar trebui să lipsească din alimentaţia ta este oul, însă nu consumat oricum, ci fiert. Oul fiert este o adevărătă oază de sănătate, spun nutriţioniştii care recomandă consumului lui de mai multe ori pe săptămână. Îl poţi consuma ca atare, adăuga în salate sau îl poţi combina..

copyright © 2024 mesagerul.ro