Mesagerul.ro

 VIDEO Cum se completează informațiile pentru a accesa liniile de credit pentru IMM-uri. Cei respinși de 3 ori nu mai pot beneficia/ Site-ul se blochează pentru că sunt 150 cereri pe secundă. Dumitru Nancu: M-a anunțat STS, a fost un atac.

VIDEO Cum se completează informațiile pentru a accesa liniile de credit pentru IMM-uri. Cei respinși de 3 ori nu mai pot beneficia/ Site-ul se blochează pentru că sunt 150 cereri pe secundă. Dumitru Nancu: M-a anunțat STS, a fost un atac.

Reprezentanții Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) și reprezentanții IMM-urilor explică în ce fel se completează informațiile privind accesarea li

Reprezentanții Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) și reprezentanții IMM-urilor explică în ce fel se completează informațiile privind accesarea liniilor de credite pentru IMM-uri. Aceștia au observat că site-ul dedicat este blocat și au precizat că se lucrează la asta, fiind vorba de 150 de cereri pe secundă. FNGCIMM a deschis aplicatia Programului IMM INVEST Romania. Speakerii live-ului vor fi Florin Jianu, Presedinte CNIPMMR, Cristian Paun, Presedinte CA FNGCIMM si Dumitru Nancu, Director general FNGCIMM. Nu se merge pe primul venit, primul servit. Sunt bani pentru toată lumea. Cristian Păun: Este un credit pana la urmă. Înseamnă că tu vrei să consumi acum pentru viitor. În viitor îl dau înapoi. Cristian Păun: Vom mai avea astfel de sesiuni de discuții. Vreau sa inițiez cu CNIPMMR o intalnrie cu bancile în perioada următoare. Dumitru Nancu: Ai nevoie de 3 elemente. Un bulentin, codul unic de înregistrare și îți downloadezi, cu un singur click de pe aplicație, fișa IMM, declarația IMM. Acolo avem 3 variante. Marea majoritate a întreprinzătorilor cunosc această declarație. Este ca un pașaport al întreprinzătorului în UE. • Pot apela toate IMM-urile, nu doar cele afectate de criză. • Dumitru Nancu: În 24 de ori după înscrierea în aplicație vor primi un răspuns de eligibilitate din punct de vedere al clasificării. • Apoi aplicația transmite dosarul către finanțatorul ales. • Sunt 22 de bănci care s-au înscris în acest program.Dumitru Nancu: Acolo unde aveți un cont deschis, banca știe foarte bine solvabilitatea dumneavoastră și merge mai bine.Aplicația permite alegerea unui singur finanțator. Dacă acel finanțator respinge cererea de creditare, întreprinzătorul mai are încă două șanse să aleagă o altă bancă. Dacă și cea de-a treia bancă respinge, nu mai poate intra în program.Dumitru Nancu: Noi sperăm ca în cinci zile banca să transmită răspunsul, așa cum scrie în convențieDumitru Nancu: Întreprinzătorii, dacă nu au bilanțurile depuse, se în considerare ultima bilanț depus, adică 2018. Dumitru Nancu: Vă rugăm, așa cum am spus, nu putem face 150 cereri pe secundăDumitru Nancu: Firmele în insolvență nu pot aplica pentru Dumitru Nancu: Din capitalul de lucru se pot achita facturi mai vechi, de dinainte de starea de urgențăDumitru Nancu: M-a anunțat STS, a fost un atac.

copyright © 2020 mesagerul.ro