Mesagerul.ro

 ​VIDEO Modul unic în care a fost surprins Jose Mourinho în timpul meciului cu Southampton:

​VIDEO Modul unic în care a fost surprins Jose Mourinho în timpul meciului cu Southampton: "Am fost nepoliticos cu un idiot"

Tottenham a plecat fără niciun punct de pe terenul lui Southampton (0-1), iar Jose Mourinho a oferit o imagine unică pentru Premier League. Antrenorul lusitan a primit cartonașul galben pentru o fază la care Ralph Hasenhuttl, tehnicianul gazdelor, nu se a

Tottenham a plecat fără niciun punct de pe terenul lui Southampton (0-1), iar Jose Mourinho a oferit o imagine unică pentru Premier League. Antrenorul lusitan a primit cartonașul galben pentru o fază la care Ralph Hasenhuttl, tehnicianul gazdelor, nu se aștepta. În timpul confruntării din deplasare cu Southampton, Mourinho a intrat în spațiul tehnic al formației gazdă și s-a uitat ostentativ în notițele omologului Ralph Hasenhuttl, în timp ce acesta își nota de zor unele indicații tactice. A fost avertizat cu cartonaș galben pentru conduită nesportivă, iar la finalul disputei și-a cerut scuze în stilul caracteristic. "Am fost nepoliticos, dar am fost nepoliticos cu un idiot. Clar meritam cartonașul galben. I-am spus vorbe urâte acestui băiat", a precizat The Special One. Aici poți vedea motivul pentru care Jose Mourinho a primit cartonașul galben:

copyright © 2020 mesagerul.ro