Mesagerul.ro

 VIDEO Reacție total deplasată a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste:

VIDEO Reacție total deplasată a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: "Sunteți liberă diseară? / "Îmi faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși"

Reacție total deplasată a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, imediat după ce guvernul din care face parte a căzut la moțiune de cenzură. Oprit pe holul Parlamentului de o jurnalistă a b1.ro care s-a prezentat și l-a întrebat ce va face în continua

​Reacție total deplasată a ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, imediat după ce guvernul din care face parte a căzut la moțiune de cenzură. Oprit pe holul Parlamentului de o jurnalistă a b1.ro care s-a prezentat și l-a întrebat ce va face în continuare, Teodorovici i-a răspuns jignitor, întrebând-o ironic dacă e de la boii.ro, dacă e liberă diseară și comentând că are dinții puși și că nu este unul dintre interesele sale. ​Redăm mai jos integral transcriptul de pe b1.ro: Reporter: Bună ziua de la B1.ro sunt, site de știri. Teodorovici: Ce este B1? Ce esta B1? Boii.Ro? Reporter: Site-ul de știri B1.ro. Teodorovici: Boii.ro ați spus? Ce e asta B1.ro? Reporter: B1.ro Teodorovici: Aaa. Boii.ro! Nu știu ce e asta! Reporter: Ce veți face în continuare, regretați vreo măsură? Tedorovici: Sunteți liberă diseară ca să vă spun ce? Nu prea vă văd la față! Reporter: Îmi spuneți și mie dacă regretați vreo măsură? Teodorovici: Îmi faceți curte? Faceți curte că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși! Reporter: Nu, nu am dinții puși! Teodorovici: Dar ce aveți pus? Reporter: Ce interese aveți acum că ați scăpat de politică... Teodorovici: Cu dumneavoastră sigur nu!

copyright © 2020 mesagerul.ro