Mesagerul.ro

 VIDEO Trump l-a prezentat pe Conan, câinele care a ajutat la prinderea lui al-Baghdadi /

VIDEO Trump l-a prezentat pe Conan, câinele care a ajutat la prinderea lui al-Baghdadi / "Gluma" făcută de președintele SUA cu jurnaliștii

Președintele american Donald Trump l-a prezentat la Casa Albă pe Conan, câinele care a participat la operațiunea care a dus la uciderea liderului organizației teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relatează CNN, preluat de Mediafax.
Președintele american Donald Trump l-a prezentat la Casa Albă pe Conan, câinele care a participat la operațiunea care a dus la uciderea liderului organizației teroriste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, relatează CNN, preluat de Mediafax. Liderul de la Casa Albă a informat că Conan, pe care l-a numit "un erou american", a primit o medalie și o placă. "Conan a fost foarte rău rănit... au crezut că nu o să își revină, însă și-a revenit rapid și a mai participat de atunci la operațiuni foarte importante", a declarat Donald Trump. Președintele american a sugerat că acesta ar putea ataca reporterii care pun întrebări. "E antrenat să atace când deschide cineva gura. Trebuie să fiți foarte, foarte atenți", a avertizat acesta. Conan, care face parte din trupele americane, ar fi fost trimis să investigheze un tunel după ce Baghdadi ar fi intrat acolo purtând o vestă sinucigașă.

copyright © 2020 mesagerul.ro