Mesagerul.ro

STIRI neamt

A apărut Mesagerul nr. 425!..


The post A apărut Mesagerul nr. 425! appeared first on Stiri Neamt. ..

Condamnat a doua oară cu suspendare, fostul deputat Dorinel Urs..


Dorinel Ursărescu a fost condamnat astăzi, 13 noiembrie, pentru cumpărare de influență, la 2 ani și 4 luni închisoare, cu suspendare sub supraveghere pentru 4..

Târgu Neamț: Taxele și impozitele ”înghețate” și ”ata..


Marţi, 12 noiembrie, în sala de şedinţe a primăriei a avut loc un fel de dezbatere publică a proiectului de hotărâre privind stabilirea taxelor și impozitel..

Stați liniștiți, sunt bani! Pensiile intră în cont pe 14 noi..


Zilele acestea, mai mulți pensionari ne-au sesizat telefonic, la redacție, îngrijorarea lor legată de întârzieri la plata drepturilor. Ne-am adresat pentru lă..

Concurs cu concursurile de la Consiliul Județean Neamț..


Mesagerul de Neamț vă oferă posibilitatea de participa la un concurs inedit, pornind de la alte concursuri, cele organizate la foc automat de Consiliul Județean ..

Difterie în Ucraina, medici atenționați în Neamț. Vaccinarea..


”Județul Neamț nu este sub atenționare specială, așa cum sunt județele Botoșani și Suceava, de la granița cu Ucraina, dar, la noi, au fost atenționați m..

Cafeaua de dimineață: Gâlceava politicienilor locali..


Cafeaua de dimineata 13.11.2019 Cafeaua de dimineata 13.11.2019 Publicată de Stiri Din Neamț pe Marţi, 12 noiembrie 2019 The post Cafeaua de dimineață: Gâlceav..

3 aspecte elementare de care trebuie să ții cont atunci când d..


Dacă tocmai ai promovat examenul auto, trebuie să știi că ai foarte multe de învățat, atât despre condus, cât și despre mașină și întreținerea acestei..

Cafeaua de dimineață: Actorul, voturile și moldovenii..


The post Cafeaua de dimineață: Actorul, voturile și moldovenii appeared first on Stiri Neamt. ..

Troleibuzul SA anunță noul program de transport, valabil încep..


The post Troleibuzul SA anunță noul program de transport, valabil începând cu 15 noiembrie appeared first on Stiri Neamt. ..

Locuri de muncă în instituţii bugetare în Neamţ..


Șef formație și muncitor calificat (3 posturi) – Primăria Municipiului Roman, județul Neamț Muncitor calificat (2 posturi) – Primăria Municipiului..

Deputatul Mugur Cozmanciuc: ”Votul românilor ne arată că î..


Votul românilor de duminică, 10 noiembrie, ne arată că își doresc în continuare ca România să fie condusă de un președinte responsabil, care luptă pentru..

Apa Serv: Indexul autocitit se poate transmite prin aplicația Po..


Deoarece timpul este extrem de preţios pentru clienţii noştri, reamintim tuturor utilizatorilor persoane fizice că in perioada 17-24 ale lunii (excepţie luna in..

Târgu Neamț: PSD a umplut PNL de colegialitate și respect..


Principiul ”țineți prietenii aproape, iar dușmanii și mai aproape” pare tare drag pesediștilor de la Târgu Neamț. În noaptea alegerilor prezidențiale, c..

S-a stins din viață profesoara de franceză Alina Pamfil..


Profesoara de limbă franceză Alina Pamfil s-a stins din viață, în seara de 10 noiembrie 2019, la vârsta de 68 de ani. Vestea i-a surprins și întristat pe fo..

Cafeaua de dimineață: Neamțul a devenit liberal..


Cafeaua de dimineata 11.11.2019 Cafeaua de dimineata 11.11.2019 Publicată de Stiri Din Neamț pe Duminică, 10 noiembrie 2019 The post Cafeaua de dimineață: Neam..

Sfântul Mina, ocrotitorul păgubiților – Superstiții despre ..


Pe 11 noiembrie, calendarul creștin-ortodox marchează praznicul Sfântului Mare Mucenic și făcător de minuni Mina, cunoscut și ca Sfântul Mina Egipteanul sau ..

Rezultat final: Iohannis a obținut 36,38% în Neamț..


Ceea ce estimam după câteva ore de la închiderea urmelor s-a dovedit a fi adevărat, PNL, prin candidatul sau a câștigat lejer alegerile prezidențiale cu 36,38..

Surprize pe Valea Muntelui la prezidențiale: Bicaz și majoritat..


Până la această oră, 22.10, pe informații primite în urma numărătorilor paralele, comunele Bicaz Chei și Pipirig au fost câștigate în mod cert de PNL, ca..

PSD cere fotografierea tuturor listelor speciale, proteste din pa..


Un demers ciudat al PSD-ului ridică mari semne de întrebare cu privire la graba cu care se cere fotografierea, de către reprezentanții PSD în secțiile de votar..

Rezultate Exit-Poll-uri..


Exit poll CURS/ Avangarde pentru date de la ora 19.30 de pe teritoriul României: Klaus Iohannis: 39% Viorica Dăncilă: 22,50% Dan Barna: 16,40% Mircea Diaconu: 7,9..

Liniște electorală în zona Roznovului..


O zi liniștită astăzi, până spre ora 15, când prezența la vot în zona colegiului 3 a fost destul de scăzută. Cum mare parte din electorat era la slujbă, u..

De prezidențiale, Prefectura Neamț anunță unde bate vântul ..


Prefectura Neamț a transmis, spre știința publicului larg, o avertizare emisă de Administrația Națională de Meteorologie, prin care se anunță Cod galben de ..

Explicația votului masiv de la Mănăstirea Sihăstria: secția ..


Mănăstirea Sihăstria ține capul de afiș ca prezență la vot în ultimii ani, cam la toate tipurile de scrutin organizate. Alegerile prezidențiale de astăzi, ..

Peste 80.000 de nemțeni au fost deja la vot. Scurte considerați..


Până la ora 12.25, au votat 80.611 nemțeni, din cei 465.125 înscriși în listele permanente. Prezența, 17.33% este sub media pe țară (17.88%), însă apropia..

FOTO Ziua alegerilor la sediile de partid..


Așa cum era de așteptat, filialele principalilor oponenți politici sunt direct interesate de cum se derulează procesul electoral astăzi, 10 noiembrie, iar dimin..

Cum te îndeamnă medicii să votezi..


Chirurgul cardiovascular: Votează cu inima deschisă! Dermatologul: Dacă nu votezi, vei simți pe pielea ta efectele! Neurologul: Votează ca să ai mai puține du..

LIVE TEXT Județul Neamț își alege președintele..


La ora 8.30, județul Neamț se plasează strict în media pe țară, ca prezență la vot. 2,34% dintre nemțeni s-au prezentat deja la urne pentru a-și alege pre..

Popasul ”La Cimpoeșu”, reper turistic… ”La doi lei”/ I..


– Din ce an profesați ca medic veterinar? – Am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară, din cadrul Institutului Agronomic Iași, în anul 2009. Dup..

Părintele-medic: ”Mi-a plăcut duhul spitalului din Târgu Nea..


Părintele Alexie și dr. Aurel Ovidiu Ţârdea. Unul și același. Medic la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului ”Sf. Dimitrie” din Târgu Neamţ şi, în ..

copyright © 2019 mesagerul.ro