Mesagerul.ro

STIRI neamt

Şeful Poliţiei Roman împuternicit adjunct la IPJ Bacău..


Comisarul şef Dragoş Bălău, şeful Poliţiei Roman, a fost împuternicit ca adjunct al şefului IPJ Bacău, după ce ministrul Afacerilor Interne a demis conduce..

Ministrul Educației acuzat că se pregătește să încalce lege..


Gabriel Ploscă, liderul Sindicatului Liber din Învățământ Neamț și vicelider al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ îl contrazice pe ministr..

Primăria Piatra Neamț angajează: „Căutăm noi colegi dornic..


Dacă vrei să contribui în elaborarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană care vor schimba imaginea orașului, aplică pentru unul din cele 4 po..

Două demisii din Consiliul Județean Neamț..


Astăzi, în jurul orei 11, doi consilieri județeni din opoziție și-au depus demisiile din funcție. Actul în sine nu reprezintă o surpriză deoarece vorbim des..

Prefectul de Neamț ”trimite” ANAF în control la Spitalul Ju..


De astăzi, 4 martie, o echipă formată din doi inspectori din cadrul Administrației Regionale a Finanțelor Publice Iași a început un control de fond la Spitalu..

PNL nu a reușit să pună șef la patrimoniul Primăriei Piatra ..


După scandalurile generate de Direcția Patrimoniu a Primăriei Piatra Neamț, despre care Mesagerul de Neamț a scris pe larg, toată lumea aștepta rezolvarea pro..

Horoscop de Mărțișor..


Sunetele energetice la amplificarea efectelor riturilor. Există sunete involuntare care amplifică diferite stări: de fericire sau de tristețe… Druizii au d..

Elevii rămân cu masca la orele de educație fizică derulate î..


Purtarea măștii la orele de educație fizică rămâne motiv de dispută la nivel național. Fiindcă se raportează mai mult la contextul epidemiologic din acest ..

Andrei Ciubotaru este noul arhitect șef al orașului..


Ieri, primarul Andrei Carabelea și-a completat echipa de specialiști din executivul pietrean cu un nou arhitect șef. Andrei Ciubotaru a câștigat concursul din 2..

Județul Neamţ va avea doi subprefecți USR PLUS..


Membrii USR PLUS Ioan Meraru și Florin Zaharia au fost numiți, astăzi, în funcțiile de subprefecți ai județului Neamț de către prim ministrul României, Flo..

Prefectul George Lazăr, eliberat din funcție, pentru a reveni c..


Modificările aduse Codului Administrativ au creat o situaţie aparent bizară la nivelul conducerii Prefecturii Judeţului Neamţ. Astăzi, 3 martie, Guvernul Româ..

Cafeaua de dimineață. Adrian Jugan, legătură între mediul de..


The post Cafeaua de dimineață. Adrian Jugan, legătură între mediul de afaceri și administrație la Piatra Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

O angajată a ANAF Neamţ are 5 case şi două terenuri, ANI a se..


Agenţia Naţională de Integritate a anunţat astăzi, 3 martie, că a constatat existenţa unei „diferenţe nejustificate” între veniturile şi bunurile deţ..

Demisii la spitalul Târgu Neamţ..


Dr. chirurg Neculai Avădanei, şeful secţiei de chirurgie şi asistenta şefă a aceleaşi secţiii din cadrul spitalului orăşenesc “Sf. Dimitrie” din Târgu..

Din rațiuni de securitate, toate amenajările de pandemie din Sp..


Conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și-a asumat ca până la 31 mai să demoleze tot ce a amenajat în secții pentru a crea circuitele neces..

Mihai Osoianu – împuternicit şef al Poliţiei Neamţ..


Începând de ieri, 2 martie, prin dispoziţia şefului IGPR, comisarul Mihai Osoianu a fost desemnat să preia atribuţiile de inspector şef al IPJ Neamţ. El era ..

Bandă „Poliţia nu treceţi!” la Palatul Regal Bicaz: s-a su..


Zidul terasei din spatele Palatului Regal din Bicaz, actualul sediu al primăriei şi unul din cele două monumente istorice pe care le are oraşul, ambele în stare..

Deputat de Neamț condamnat la 8 ani de închisoare..


Curtea de Apel București a dat astăzi, 2 martie, sentința în dosarul de corupție privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din an..

Cătălin Chiței a demisionat din Pro România și va pierde poz..


Singurul consilier Pro România care nu s-a alăturat alianța cu PSD și PMP în Consiliul Județean Neamț, Cătălin Chiței, fostul administrator public al jude..

Cat de esential este echipamentul de protectie pe motocicleta..


Siguranta ta in trafic trebuie sa fie prioritara si, asa cum arata statisticile, foarte multi motociclisti sunt implicati in accidente rutiere, fiind vital sa ai un ..

Cafeaua de dimineață. Recensământul populației și al locuin..


The post Cafeaua de dimineață. Recensământul populației și al locuințelor în Piatra Neamț și Gârcina appeared first on Stiri Neamt. ..

Primăria pietreană caută experţi în achiziţii publice..


Primăria Municipiului Piatra Neamţ organizează un concurs pentru ocuparea a două posturi de consilieri achiziţii publice. Este vorba despre un post de consilier..

Un nou subprefect şi secretar general în Neamţ..


Ieri, în şedinţa de guvern au fost aprobate modificări aduse Codului administrativ ce vor conduce la reorganizarea Prefecturii Neamţ. Potrivit acestora, funcţi..

3.144 de elevi ar avea nevoie de ore remediale, părinții decid ..


În acest moment, în județul Neamț sunt 3.144 de elevi care ar avea nevoie de recuperarea materiei prin programul „Școală după școală”. Unii dintre aceș..

1.400 de angajați din învățământul nemțean s-au vaccinat..


Până astăzi, 1 martie, sunt 1.400 de angajați din învățământul nemțean care s-au vaccinat, de la începutul campaniei. În evidența Inspectoratului Școla..

Primarul Carabelea s-a întors cu fața spre șeful Poliției Loc..


În urmă cu câteva luni, primarul Andrei Carabelea cerea demisia directorului Poliţiei Locale a Municipiului Piatra Neamţ, Eugen Pancu, arătându- se nemulţumi..

Cafeaua de dimineață. Asistența socială la Piatra Neamț, exp..


The post Cafeaua de dimineață. Asistența socială la Piatra Neamț, explicată de Ana Berea, director DAS appeared first on Stiri Neamt. ..

Acte criminale la adresa Muzeului Cucuteni și a bisericii lui Ș..


Efectele unui proiect de restaurare a Curții Domnești Piatra-Neamț, gândit și executat prost din fazele inițiale, s-au acutizat la mai puțin de 10 ani de la r..

Recensământ de probă la Piatra Neamț și Gârcina în perioda..


Comunicat de presă. În decursul anului 2022, va avea loc Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor cu an de referinţă 2021. Recensământul va furniza indicat..

A venit primăvara!..


În mod tradițional, atât femeile, cât și bărbații obișnuiau să poarte Mărțișor fixat la sacouri și bluze, aproape de inimă, până în ultima zi a luni..

copyright © 2021 mesagerul.ro