Mesagerul.ro

STIRI neamt

Arsene, declarație de război pentru actuala conducere PSD: ”N..


Atacat de competitorii sau dușmanii politici, în presă sau cine știe pe unde, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a mai deschis un front de luptă, de data ac..

Când nu se găsesc bani pentru regularizări, oamenii își gău..


Situația din cartierul Văleni, Piatra-Neamț, despre care Mesagerul de Neamț a scris recent aici, se regăsește în aproape toate localitățile de munte, unde n..

Amalia Petronela Răchiteanu și drumul spre 10 la Bacalaureat..


Singura medie de 10 la Bacalaureat în Neamț, înainte de contestații, a fost obținută de Amalia Petronela Răchiteanu, absolventă de filologie a Colegiului Na..

Admitere: 243 de elevi n-au prins locuri în liceele din Neamț..


După repartizarea computerizată, în județul Neamț sunt 243 de elevi care n-au mai prins locuri în licee. Doar la Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”..

Zona industrială Piatra-Neamț: de la strălucirea ADF, la ruine..


Situată la capătul drumului din stânga regimentului, zona industrială a orașului Piatra-Neamț este o combinație între construcții noi, moderne și îngrijit..

Meci mare în campanie  la Roznov: deputatul Ciprian Șerban con..


PSD Neamț pare să fi schimbat mult strategia în privința alegerilor locale. Pe modelul pus în practică de Ionel Arsene în 2016, care a renunțat la o candidat..

Senatorul Emilia Arcan a demisionat din PSD!..


Am primit la redacție un comunicat din partea senatorului Emilia Arcan, care anunță demisia din PSD Neamț, în urma unor neînțelegeri cu președintele Ionel Ar..

Vizită inopinată a ministrului Nelu Tătaru la Spitalul Municip..


Astăzi, 10 iulie, ministrul Nelu Tătaru a sosit neanunțat, în jurul amiezii, la Spitalul Municipal de Urgență Roman. S-a oprit direct la Compartimentul Primiri..

Anunț privind organizarea licitaţiei pentru vânzarea de lemn f..


1. Organizatorul licitaţiei: Direcţia Silvică Neamţ, str. V.A.Urechia, nr. 24, tel: 0233 / 211696; fax: 0233 / 212736, e-mail office@neamt.rosilva.ro. 2. Data de..

Alegeri la vreme de pandemie. Bătălia pentru Piatra Neamț..


Ocneanu în 1992, Rotaru în 1996, Ștefan în 2004, Chitic în 2016 sunt primarii aleși la Piatra Neamț după revoluție. O caracteristică a alegerilor la Piatra..

Cum sa ai parte de o viata mai frumoasa? Afla 7 metode la indeman..


Toata lumea isi doreste sa aiba o viata frumoasa, lunga si plina de impliniri profesionale si personale, dar putini reusesc sa mearga pe acest drum. Unii oameni au d..

Sute de oameni la cinstirea Sfintei Icoane a Maicii Domnului de l..


Astăzi, 9 iulie, la Mânăstirea Neamţ a fost mare sărbătoare. Sute de oameni au venit să o cinstească pe Maica Domnului şi a Sa sfântă icoană. În calenda..

Promisiune: Redeschiderea Spitalului Județean Neamț se poate î..


O problemă încă nerezolvată, în ciuda presiunii opiniei publice și a bolnavilor, este redeschiderea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru paci..

Horoscop 9-15 iulie..


Unele Aure pot fi mai largi decât altele, unele pot fi mai rotunjite sau pot avea forma unui ou. Nu există Aure tipice, deoarece fiecare dintre noi suntem diferiţ..

Cafeaua de dimineață: Primarul Ovidiu Geo-Niță anunță: ”N..


The post Cafeaua de dimineață: Primarul Ovidiu Geo-Niță anunță: ”Nu mai candidez!” appeared first on Stiri Neamt. ..

Exclusiv. Ovidiu Geo-Niță, primarul comunei Borca: ”NU mai co..


Ovidiu Geo Niță, primarul de Borca, a declarat, în această dimineață, 9 iulie, în exclusivitate, la emisiunea „Cafeaua de dimineață”, că nu mai vrea s..

A apărut Mesagerul nr. 448: Bătălia pentru Piatra Neamț!..


The post A apărut Mesagerul nr. 448: Bătălia pentru Piatra Neamț! appeared first on Stiri Neamt. ..

Adio situațiilor incomode pentru bărbați, încercați produsel..


Gandul impotentei cutremura orice barbat deoarece sexul este o parte importantă in viața fiecaruia. Desi reprezinta un subiect sensibil, impotenta este un diagnost..

Nou focar de coronavirus la Centrul pentru persoane fără adăpo..


Un nou focar de coronavirus a izbucnit astăzi, 8 iulie, după ce rezultatele testelor au confirmat 4 beneficiari ai Centrului pentru persoane fără adăpost din Pi..

Cafeaua de dimineață, cu Daniel Harpa, primarul orașului Târg..


The post Cafeaua de dimineață, cu Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Seceta a afectat 60% din culturile agricole din Neamț..


O treime din culturile agricole sunt distruse de secetă, potrivit datelor de la Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Durabilă Neamț. Din cele 35.405 hecta..

Neamț: Pagube de aproape 20 milioane lei după inundațiile din ..


O sinteză prezentată de Prefectura Neamț în conferința de presă de astăzi, 7 iulie, prezintă situația pagubelor cauzate de inundațiile din luna iunie. Conf..

Prefectul Lazăr dă examen pe teme de incompatibilitate cu prima..


Conferința de presă de astăzi, 7 iulie, organizată de Instituția Prefectului a avut partea cea mai animată la discuțiile legate de primarul municipiului Roman..

Consilier din Ministerul Mediului, mituit de un om de afaceri din..


Procurorii DNA Bacău au  trimis în judecată 3 persoane cel puțin interesante –  un fost consultant și ulterior consilier superior în cadrul Serviciului..

A început admiterea la Universitatea „Vasile Alecsandri” din..


Cu o experienţă de șase decenii în învăţământul superior, Universitatea de stat „Vasile Alecsandri” din Bacău oferă la admitere, pentru anul academic ..

Noi avertizări COD GALBEN pentru judeţul Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis noi avertizări pentru judeţul Neamţ. Prima avertizare COD GALBEN este valabilă astăzi, 6 iulie, între o..

Drept la replică de la Primăria Piatra Neamț sau dovada că ri..


    Ca urmare a articolelor apărute în publicația mesagerulneamt.ro: „Big Brother de Piatra Neamț” și „Încheiere românească fără final feri..

Un nou ștrand la Piatra Neamț, pe strada Petru Movilă. Video ..


O investiție minimă la Piatra Neamț, la vreme de căldură mare. Pe strada Patru Movilă au fost puse bazele unui mic ștrand de cartier. Apă gratis, curge de pe..

Drumul plutașilor cu 10 canoe, la inițiativa unui campion mondi..


La inițiativa lui Loredan Popa, campionul mondial care lucrează în Poliția Neamț, despre care Mesagerul de Neamț a scris aici pe 14 august, în ziua în care d..

COD GALBEN în jumătatea de vest a judeţului Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN pentru zona montană a judeţului Neamţ. Avertizarea este valabilă în intervalul 5 i..

copyright © 2020 mesagerul.ro