Mesagerul.ro

STIRI neamt

De marți, 13 aprilie, Spitalul Târgu Neamț și Spitalul Roman ..


Astăzi, 12 aprilie, două unități sanitare din județul Neamț au primit avizul Ministerului Sănătății de a trata pacienți Covid-19. Ordinul a fost publicat ..

Bugetul Consiliului Județean Neamț, fără contestații, numai ..


Încă o victorie desăvârșită a democrației și a transparenței. În data de 23 martie a fost postat pe site-ul Consiliului Județean Neamț proiectul bugetulu..

Mădălina Ciubotaru, vicepreședintele C.J. Neamț, în conflict..


Doi consilieri județeni din partea USR PLUS Neamț, au realizat, după mult timp, că ar putea exista un conflict de interese la vârful Consiliului Județean Neam..

Oficial, pacienții non-covid nu mai sunt testați la internare. ..


Prioritățile s-au schimbat și pacienții care au alte boli decât Covid nu mai sunt testați în momentul internării. Este ultima decizie a Institutului Naționa..

Calvarul unor locatari dintr-un bloc administrat de Locativ Serv..


* acoperiș spart, fațade distruse, burlane lipsă * cea mai scumpă apă caldă din oraș * Locativ Serv nu-și justifică existența* circuitul hârtiilor inutile..

Live. Conferință de presă Primăria Piatra Neamț: buget și c..


The post Live. Conferință de presă Primăria Piatra Neamț: buget și curățenie appeared first on Stiri Neamt. ..

Comisarul şef Mihai Osoianu a rămas singur la comanda Poliţiei..


După ce onor Ministerul Afacerilor Interne l-a lăsat pe Paul Tablan luni de zile singur la comanda IPJ Neamţ demostrând că are încredere deplină în capacită..

Primăria Piatra Neamț: peste 60 de angajați – voluntari la c..


Pe principiul, ”voluntariatul angajatului din sistemul public poate suplini activitatea care trebuia făcută în timpul programului”, peste 60 de angajați ai P..

Drumul lui Carabelea spre primărie..


Cine este noul primar al municipiului Piatra Neamț? De unde a apărut el și care sunt competențele pe care le-a dobândit până acum în urma cursurilor urmate s..

Lansarea în județul Neamț a campaniei „Vaccinare și testare..


Campania  națională „Vaccinare și testare pentru învățare!” a debutat în județul Neamț în cadrul unei reuniuni organizată de conducerea Inspectoratul..

Două localități nemțene ies din scenariul roșu covid..


12 localități nemțene rămân și astăzi, 11 aprilie, în scenariul roșu, având o incidență a cazurilor de COVID-19 de peste 3 la mia de locuitori. Față de..

Zice lumea…..


Un stareț, un secretar, un înalt gradat și mulți bani La o sfântă mănăstire din Neamț, unde starețul se plimba cu miliardul la el, până în momentul în ..

Oamenii săptămânii. Bila albă, bila neagră..


BILA ALBĂ. “Mesagerul de Neamț” propune astăzi, cu admirație, un grup de oameni din comuna Alexandru cel Bun, care fac voluntariat adevărat. O fac pentru c..

PNL Neamț în zodia schimbărilor..


Schimbările de la vârful PNL Neamț erau vehiculate de mai multă vreme, mai ales după ce liberalii au pierdut a doua oară Consiliul Județean, cu același candi..

Joaca de-a proiectele europene: reducerea noxelor la Piatra Neam..


Pe vremea primarului Dragoș Chitic eram anunțați, cu surle și trâmbițe electorale, că vom avea culoare de mobilitate urbană, pe bani europeni, ca să reducem..

Incredibil. Calculatoarele Centrului de Primiri Urgențe Târgu N..


Centrul de Primiri Urgențe din Târgu Neamț rămâne în zodia scandalului. S-a vorbit despre trafic de medicamente de mare risc, despre un scandal cu tentă sexua..

Pângărați: Rețea de gaz, în valoare de 108 miliarde lei vech..


Interviu cu primarul Ioan Petronel MANCAȘ – Domnule primar, care a fost valoarea investițiilor din anii trecuți, în comuna Pângărați? Din câte știu, p..

Piatra-Neamț iese din scenariul roșu..


Astăzi, 10 aprilie, municipiul Piatra-Neamț iese, din nou, din zona roșie, cu o incidență a cazurilor SARS-CoV-2 de 2,88 la mia de locuitori, în scădere ușoa..

Dr. Alexandru Patraşcu: „Fişa postului trebuie respectată, t..


Interviu cu dr. Alexandru Patraşcu, managerul Spitalului Târgu Neamţ Pe 5 aprilie 2020, dr. Alexandru Patraşcu câştiga concursul pentru funcţia de manager a s..

În Stațiunea Durău se trag obloanele de la ora 18.00, în week..


Rata mare de infectare din comuna Ceahlău, de 5,86 cazuri Covid la mia de locuitori, face ca autoritățile să decidă restricții începând de astăzi, 9 aprilie..

Poveștile expoziției. Sabia lui Tudor Vladimirescu..


Complexul Muzeal Național Neamț va dezvălui, săptămânal, în perioada 9 aprilie-28 iunie 2021, o parte din poveștile prețioaselor obiecte aflate în cadrul e..

Expertiză pentru a se stabili de unde ajunge apa în depozitul M..


Demisolul Muzeului Cucuteni, afectat grav de umezeală, situaţie prezentată într-un articol publicat recent de Mesagerul de Neamţ, va fi supus unei expertize pen..

6 colegii din Piatra-Neamț date în judecată de Patru Plus Tran..


Banii pentru naveta elevilor din acest an școlar sunt motiv de dispută. Neînțelegerile dintre firma Patru Plus Trans, operatorul care a eliberat abonamente elevi..

COLOANA CU OPINII. Cioclii..


Sănătatea din Neamț este la fel de bolnavă ca și în restul țării, dar parcă la noi se văd mai bine simptomele la vreme de Covid. Dacă prin alte părți se..

Primarul Carabelea, în vizită de ziua lor la romii din Văleni..


Primarul Andrei Carabelea a vizitat romii din cartierul Văleni 2 joi, 8 aprilie, de Ziua Internațională a Romilor. Nu a fost doar o vizită de curtoazie, pentr..

Cafeaua de dimineață. Oamenii cetății: Lavinia Irina Dumitrac..


The post Cafeaua de dimineață. Oamenii cetății: Lavinia Irina Dumitrache appeared first on Stiri Neamt. ..

Daniel Kudera este noul șef al Fiscului nemțean..


De astăzi, 9 aprilie, noul șef al Administrației Finanțelor Publice Neamț este Daniel Kudera. Instalarea sa în funcție va avea loc la ora 12, prefectul George..

Târgu Neamţ: Proiect educativ la Grădiniţa Nr. 1 cu Program P..


În ciuda greutăților datorate pandemia, care pune piedici în calea activităţilor didactice dedicate copiilor de la grădiniţe, există cadre didactice care de..

Averile și dosarele șefilor de la județ..


Un scenarist cât de cât înzestrat și un regizor antrenat să scotă bani din orice, chiar și din piatră seacă, ar putea, fără mari eforturi, să scoată un ..

Parchetul Bicaz instituie ”armistițiul” de la Grințieș: pu..


După nenumărate ieșiri publice lacrimogene și penibile în media locală, regională și mai ales centrală, viceprimarul de Grințieș a primit astăzi, 8 april..

copyright © 2022 mesagerul.ro