Mesagerul.ro

STIRI neamt

Peste 100 de pacienți cu noul virus internați în Spitalul Jude..


Numărul pacienților infectați cu noul virus a ajuns la 102 în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, astăzi, 5 aprilie, 20 dintre aceștia fiind interna..

Mitropolitul Teofan, în procesiune cu moaștele Cuvioasei Parasc..


Moaștele Cuvioasei Parascheva au fost purtate printr-o procesiune neanunțată, în județul Neamț, astăzi, 5 aprilie, însuși IPS Teofan, mitropolitul Moldovei ..

160 de cazuri de infectare cu COVID-19 în Neamț de la declanșa..


De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.600 de persoane care nu au resp..

PREFECTURA NEAMŢ: Verificări la domiciliile a 1.578 de persoane..


În legătură cu modul de gestionare a situației generate de epidemia de COVID-19 și măsurile dispuse, vă informăm cu următoarele date: Conform raportării pr..

Declarația unui om vindecat de Covid: ”Au fost externați 10 p..


În tot bombardamentul statistic despre cazuri noi și oameni decedați din cauza coronaviruslui, există și vești bune. În județul Neamț există un bărbat car..

Toate unitățile sanitare din județ au trecut în coordonarea M..


Starea de urgență sub care se află România duce la măsuri extreme. Una dintre ele, o Ordonanță de urgență privind întărirea capacității administrative a..

Poartă de decontaminare la Spitalul Județean: Jos pălăria pen..


În acestă după amiază, 4 aprilie, o echipă de specialiști de la SC Dolinex SA montează , o poartă de decontaminare la intrarea în curtea Spitalului Județea..

Medicii de la Spitalul Județean – cazați la Grand Hotel Ceahl..


Pentru a nu-și expune familiile riscului de a se infecta, medicii care lucrează la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț vor fi cazați la Grand Hotel Ceah..

Marcel Vela anunță Ordonanța militară nr. 7..


Sâmbătă, 4 aprilie, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anunțat că a fost adoptată o nouă ordonanță militară, după o ședință de urgență la ca..

Un text de citit: Sărmanii medici eroi..


Demult, în copilărie, credeam că medicii – din moment ce pot să vindece toate bolile – sunt nemuritori și am rămas foarte dezamăgit când am aflat că nu ..

Alte cadre medicale pozitive la noul virus în Spitalul Județean..


În acest moment, mai multe cadre medicale din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț și Serviciul Județean de Ambulanță Neamț sunt confirmate pozitive l..

PREFECTURA NEAMŢ: “S-au aplicat 71 de sancțiuni contravențio..


În legătură cu modul de gestionare a situației generate de epidemia de COVID-19 și măsurile dispuse, vă informăm cu următoarele date: Conform raportării pr..

Economia în perioada coronavirusului..


Pandemia de COVID-19 a lovit în plin România și toate statele Uniunii Europene. Măsurile necesare pentru a nu supraaglomera spitalele și pentru a limita, pe câ..

Doi medici de la Sanatoriul Bisericani transferați la Spitalul J..


Două doctorițe de la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani sunt detașate până pe 16 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Medicul interni..

Horoscop 2-8 aprilie. Viața merge înainte..


Așa cum afirmă și marii maeștri ai omenirii, majoritatea lucrurilor în care credem nu sunt de fapt reale. Și prima minciună în care credem este că nu suntem..

Prefectul George Lazăr acuză: Achiziția spitalului modular cu ..


O nouă postare pe Facebook duce mai departe controversele destul de contondente dinte prefectul de Neamț, George Lazăr și Ionel Arsene, președintele Consiliului..

Ionel Arsene anunţă construirea unui spital mobil..


Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, anunţă, pe pagina proprie de Facebook, iniţiativa construirii unui spital mobil pentru tratarea cazurilo..

A ajuns aparatul de testare și la Piatra Neamț! De săptămâna..


Președintele Consiliului Județean Neamț a anunțat (amănunte aici) că astăzi, 3 aprilie, a ajuns la Piatra Neamț aparatul prin care pot fi testate persoanele ..

Dr. Alexandru Pătraşcu, noul manager al spitalului Târgu Neam..


Începând de azi, dr. Alexandru Pătraşcu este noul manager al spitalului orăşenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu Neamţ, după ce Florin Apostoae a fost numit m..

Toader Mocanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra..


Ceea ce se bănuia începând de acum câteva zile s-a confirmat ( amănunte aici), Doru Mocanu, managerul spitalului județean și-a dat demisia din motive de săn..

Google confirmă: Nemţenii au înţeles mesajul “STAŢI ACASĂ..


Google a publicat joi, 2 aprilie, rapoarte de mobilitate pentru majoritatea ţărilor lumii, acestea putând fi instrumente de sprijin pentru autorităţi în lupta ..

Crește numărul de testări, crește și numărul de cazuri: jud..


Creșterea numărului de testări pentru persoanele din județul Neamț a condus, implicit, și la creșterea numărului de cazuri confirmate. Mai nou, probele de ex..

Picturi scoase la vânzare pentru a ajuta oamenii nevoiași..


La inițiativa profesorului Cristian Bistriceanu, coordonator al Clasei de pictură din cadrul Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”, au ..

Societatea civilă propune preşedintelui, guvernului şi parlame..


Societatea civilă propune preşedintelui, guvernului şi parlamentului un plan anti-coronavirus. Acestei iniţiative i s-au raliat deja profesori universitari, cerc..

Apelul prefectului Lazăr către Arsene: ”Rezolvați problema S..


Exact așa cum anticipam (amănunte aici), nemulțumirea cu privire la activitatea administrativă a Spitalului Județean de Urgență este o prioritate pe agenda Pr..

Dosar penal în cazul soțului farmacistei de la Ardealul..


Cazul bărbatului de 45 de ani, din Piatra-Neamț, dus de 3 ori la spital și trimis acasă de două ori fără să i se facă testul pentru depistarea noului corona..

Președintele CJ Neamț: Șase cisterne vor pulveriza soluție de..


Una dintre măsurile luate împotriva extinderii infecției cu coronavirus la nivelul Consiliului Județean Neamț este și dezonfectarea drumurilor județene. Ionel..

Dr. Daniela Marcoci, de la DSP Neamț, detașată la Spitalul de ..


Județul Neamț trimite întăriri în sprijinul echipei de conducere de la Spitalul Suceava. Dr. Daniela Marcoci, șef serviciu Programe de sănătate în cadrul Di..

12 ţări în “zonele roşii”, cine vine de acolo în Români..


Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a actualizat joi, 2 aprilie, lista cu “zonele roşii”, pentru care este necesară carantina instituţi..

Dilema lui Arsene: Cu Mocanu sau fără Mocanu la Spitalul Județ..


Conștient că orice greșeală managerială de tip Suceava l-ar putea costa cel puțin cariera politică, Ionel Arsene are de făcut o alegere rapidă în acest mom..

copyright © 2020 mesagerul.ro