Mesagerul.ro

STIRI neamt

Dezbatere în format restrâns cu candidații la Primăria Piatra..


Astăzi, luni, 21 septembrie, a avut loc o dezbatere între candidații care își doresc funcția de primar al municipiului Piatra Neamț cu titlul „Sunt tânăr,..

Cursuri fizice suspendate la o clasă de-a VIII-a, din cauza Covi..


Astăzi, 21 septembrie, s-a decis suspendarea cursurilor fizice pentru elevii clasei a VIII-a A de la Școala Gimnazială „Elena Cuza” din Piatra-Neamț. Ordinul..

Lista candidaților Alianței pentru Târgu Neamț la Consiliul L..


The post Lista candidaților Alianței pentru Târgu Neamț la Consiliul Local al orașului appeared first on Stiri Neamt. ..

A fost inaugurată camera pentru audierea copiilor la Judecători..


Un colț din sediul Judecătoriei Piatra-Neamț are de astăzi, 21 septembrie, destinația de cameră pentru audierea copiilor. Este un altfel de spațiu, comparativ..

Încă 6 persoane pozitive la coronavirus în Neamț, doi pacien..


Astăzi, 21 septembrie, au fost anunțate teste pozitive pentru încă 6 persoane din județul Neamț. S-a ajuns la un total de 2.857 de cazuri și o rată de infect..

Cafeaua de dimineață. Invitați: Dragoș Chitic și Bogdan Gavr..


The post Cafeaua de dimineață. Invitați: Dragoș Chitic și Bogdan Gavrilescu (PMP) appeared first on Stiri Neamt. ..

Emilia Arcan: Nu avem timp de pierdut...


Județul Neamț a rămas în urma Iașului și Bacăului, din punct de vedere al produsului intern brut pe cap de locuitor, pentru că autoritățile au ratat toate ..

Cafeaua de dimineață Invitați Nelu Tătaru, Mugur Cozmanciuc ..


The post Cafeaua de dimineață Invitați Nelu Tătaru, Mugur Cozmanciuc și Andrei Carabelea (PNL) appeared first on Stiri Neamt. ..

Conferință de presă PNL Neamț..


Conferinta de presa PNL Neamt – 21.09.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Luni, 21 septembrie 2020 The post Conferință de presă PNL Neamț appeared first..

Premierul României Ludovic Orban: Pe 27 consfinţim sfârşitul ..


Vizita premierului Ludovic Orban în județul Neamț de duminică le arată nemțenilor că au garanția că echipa liberală din județ are parte de susținerea Guv..

Ministrul Sănătății la „Cafeaua de dimineață” de luni, ..


Luni, 20 septembrie la „Cafeaua de dimineață”, la ora 08.30, invitat special este Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. The post Ministrul Sănătății la ..

Live. Premierul Ludovic Orban la Piatra Neamț..


Publicată de PNL Neamt pe Duminică, 20 septembrie 2020 The post Live. Premierul Ludovic Orban la Piatra Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Ludovic Orban la Hangu pe DN15..


Publicată de PNL Neamt pe Duminică, 20 septembrie 2020 The post Ludovic Orban la Hangu pe DN15 appeared first on Stiri Neamt. ..

Dragoș Chitic vrea să fie primar până în ziua alegerilor! A ..


Dragoș Chitic vrea să-și recapete funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț înainte de alegeri, sens în care a atacat în instanță ordinul prin care pr..

Ludovic Orban în vizită în Roman..


Publicată de PNL Neamt pe Duminică, 20 septembrie 2020 The post Ludovic Orban în vizită în Roman appeared first on Stiri Neamt. ..

Trei decenii de regres pentru Bicaz! Administrația PSD trebuie s..


Administrația PSD din Bicaz a lăsat orașul cu mult în urma altora, nu doar din zona Ardealului, dacă este să ne referim la o zonă mai dezvoltată, dar și din..

”Neamțul, ținutul tezar. Monografie„- lansare la Târgul de..


Sâmbătă,19 septembrie, seara, de la ora 19.00, după ce aceia care populează de obicei cortul dedicat lansările au părăsit scena, ”Asociația profesorile de..

Eveniment la ”Târgul de Carte” de la Piatra Neamț. ”Despo..


”Despovărarea. Simțuri și instincte” (Editura Tracus Arte)de Radu BOROIANU Evenimentul Târgului de Carte de la Piatra Neamț îl constituie, fără discuție..

Conferință de presă USR PLUS..


Conferinta de presa USR Plus, Invitat Dan Barna 19.09.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Sâmbătă, 19 septembrie 2020 The post Conferință de presă USR PLUS ..

Cultura din județul Neamț, o prioritate pentru Partidul Națion..


La inițiativa scriitorului Adrian Alui Gheorghe, candidat al PNL Neamț pe lista de consilieri atât la Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț cât și la Co..

Mărturie din infernul Covid: ”Am slăbit de la 62 la 50 de kil..


În contextul existenței unui val de adepți ai teoriei conspirației referitoare la pandemie, unul din comentariile des întâlnite pe rețelele de socializare ata..

”Ne-a binecuvântat Dumnezeu cu de toate, mai puțin cu oameni ..


Interviu cu Ciprian Enache, candidat ALDE la funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț – Din precampanie ați mers cam prin toate cartierele orașului, ..

Campania OSCAR, ȘARPELE HOINAR a ajuns la cea de-a 7-a ediție n..


Campania Oscar, Șarpele Hoinar, care promovează mersul pe jos și cu bicicleta în rândul copiilor și reducerea emisiilor de dioxid de carbon, a ajuns la cea de ..

Ai carte, evident, n-ai parte!..


În această după-amiază, 18 septembrie, platoul Curții Domnești din Piatra Neamț a devenit locul unde  ”nește” autorități au considerat că un târg de..

Cele mai bune strategii de pariere pe fotbal..


Strategiile de pariere în jocurile de noroc sunt una dintre metodele de face în profit și câștiga mai mult sau mai puțin constant la pariuri. La urma urmei, ta..

Fostul primarul de Bahna și funcționari ai Primăriei Podoleni ..


Două sesizări penale au fost trimise spre cercetare, de prefectul de Neamț, în cazul fostului primar de Bahna și a unor funcționari din Primăria Podoleni. Ast..

Cafeaua de dimineață. Invitați: Marius Irimia și Ramona Tofan..


The post Cafeaua de dimineață. Invitați: Marius Irimia și Ramona Tofan (USR PLUS) appeared first on Stiri Neamt. ..

Covid-ul trimite acasă copiii din trei clase, focarul de la Prim..


Pentru că au fost confirmate primele cazuri de infecție cu coronavirus după începerea școlii, astăzi, 18 septembrie s-a decis suspendarea cursurilor în trei c..

45 de cazuri noi de Covid în Neamț și două decese..


Față de ultima raportare, realizată ieri, astăzi, 18 septembrie, după efectuarea a 25.254 de teste, au fost raportate 1527 de cazuri noi de infectare cu noul co..

Live. Conferință de presă Prefectura Neamț..


Conferinta de presa, Instituția Prefectului – 18.09.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Vineri, 18 septembrie 2020 The post Live. Conferință de presă Pr..

copyright © 2020 mesagerul.ro