Mesagerul.ro

missgrey.ro
notino.ro

STIRI neamt

Klaus Iohannis, alături de românii din Diaspora. CE le-a transm..


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii şi simpatizanţii PNL din Diaspora, că se află într-un ”război” cu P..

Fostul internat al Liceului auto – distrus de boschetari, 200 d..


Reabilitat, izolat termic și cu acoperiș nou, fostul internat al Colegiului Tehnic de Transporturi  – Liceul auto cum îl știe lumea – este, astăzi,..

Panou electoral în fața unei primării din Neamț..


The post Panou electoral în fața unei primării din Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

TOP 3 meserii pe care sa le iei in calcul daca vrei o reorientare..


Meseria e bratara de aur, spune o vorba din popor. Odata ce stapanesti o meserie, nu esti muritor de foame, pe cand o diploma de facultate, daca nu este pusa in valo..

Eugen Țapu Nazare (PNL): ”Ministru Răzvan Cuc ar trebui adus ..


Recentele dezăluiri apărute în spațiul public cu privire la încercările ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a impune ca toate avioanele companiei Taro..

Școlile de șoferi cu promovabilitate zero, ”liniștite” pâ..


În fiecare zi, pe drumurile patriei se produc accidente înfiorătoare, unele cu număr mare de victime, cu vieți răpuse brutal și cu oameni care rămân mutila..

Inedit. La Târgu Neamţ există o societate care plăteşte pent..


Internaţional Bax Logistic din Târgu Neamţ este o societate, colector autorizat de deşeuri ambalaje, care oferă agenţilor economici posibilitatea reducerii cos..

Drumul județean DJ 155B, pe o lungime de 3,5 kilometri, intră ..


Drumul județean DJ 155B, km. 6+000 – 9+500, care traversează satul Țolici și leagă comunele Bodești și Petricani, intră în modernizare. Astăzi, în preze..

Piatra Neamț găzduiește Olimpiada Internațională de Astronom..


Municipiul Piatra Neamț găzduiește, în perioada 18-27 octombrie, Olimpiada Internațională de Astronomie, ajunsă la cea de-a 24-a ediție. ”Eu, ca primar, su..

Klaus Iohannis – De ce o Românie normală?!?..


Președintele Klaus Iohannis a făcut numeroase vizite în regiunea Moldovei. După vizita de la Iași, unde au participat sute de nemțeni, șeful statului a fost r..

LIGA A IV-A, SERIA A Derby de clasament: Speranţa Răuceşti-Bra..


Duminică, 20 octombrie, vor avea loc partidele rundei a opta în Liga a IV-a. Seria A programează un nou derby de clasament, de această dată între ocupantele lo..

Ca la noi: săli de operații reabilitate, dar închise în conti..


Renovarea celor două săli de operații ale secției Ortopedie a stârnit diverse reacții, chiar și de ușoară invidie admirativă, în Spitalul Județean de Urg..

LIGA A IV-A, SERIA B Momentul adevărului: Victoria Horia vs. Mol..


Duminică, 20 octombrie, vor avea loc partidele rundei a opta în Liga a IV-a. Seria B programează cel mai important meci al toamnei, cel dintre primele două clasa..

Cafeaua de dimineață: Laurențiu Leoreanu ministru, Dan Barna l..


Cafeaua de dimineata 17.10.2019 Cafeaua de dimineata 17.10.2019 Publicată de Stiri Din Neamț pe Miercuri, 16 octombrie 2019 The post Cafeaua de dimineață: Lauren..

Obiceiuri pierdute – Lucinul..


Sărbătoare a lupilor, Lucinul e consemnat în calendarul popular pe 17 sau 18 octombrie, în funcție de zonă. Etnograful Artur Gorovei descoperă această sărb..

Horoscop 17-23 octombrie: Mercur retrograd!..


Din cauza acelora care fac dragoste mai rău decât ca animalele, într-un fel stupid, dezgustant, infernal, se produc războaiele şi epidemiile, deoarece oferă ma..

A apărut Mesagerul nr. 421!..


The post A apărut Mesagerul nr. 421! appeared first on Stiri Neamt. ..

COMUNICAT DE PRESĂ Lucrările la Blocul Operator de la Ortopedie..


Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a verificat, în cursul zilei de astăzi, spațiile în care vor funcționa Blocul operator al secției de ..

Toate judecătoriile din județul Neamț au nevoie de șefi, INM ..


Institutul Național al Magistraturii organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducere de la nivelul instanțelor, în perioada octombrie-decemb..

Iată 7 lucruri de văzut în Iordania care te vor face să îți..


Iordania. Bijuteria Orientului Mijlociu. Înconjurată de haos și revolte, Iordania a rămas o destinație neutră și este dificil de imaginat conflictul care se ..

La Târgu Neamț, cheia succesului USR e la… PNL..


Campania electorală pentru prezidențiale a început sub auspicii benefice la Târgu Neamț. Atât de benefice încât partidele își plimbă cheia succesului de l..

Cafeaua de dimineață: Adevăruri despre Spitalul Județean Neam..


Cafeaua de dimineata 16.10.2019 Cafeaua de dimineata 16.10.2019 Publicată de Stiri Din Neamț pe Marţi, 15 octombrie 2019 The post Cafeaua de dimineață: Adevăru..

Bani de la Guvern pentru judeţul Neamţ * Ce localităţi primes..


Guvernul României a aprobat în şedinţa de luni, 14 octombrie, alocarea a 1,4 miliarde de lei, la nivel naţional, către comunităţile locale. Banii provin din ..

Locuri de muncă în instituţiile bugetare din Neamţ..


Asistent medical principal PL – Spitalul Municipal de Urgență Roman, județul Neamț Registrator medical debutant (3 posturi) – Spitalul Municipal de U..

Iohannis: Războiul cu PSD nu s-a terminat. Urmează bătăliile ..


Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la întrunirea liberalilor din zona Vest, că PNL şi românii sunt în război cu PSD care, din prima zi de mandat, a înce..

Încep Atelierele lui Moș Crăciun, la Biblioteca Județeană..


Biblioteca Județeană ”G.T. Kirileanu” Neamț face înscrieri pentru Atelierele lui Moș Crăciun. Atelierele se vor desfășura în fiecare zi de marți, în p..

Tactica ascunderii gunoiului: ”La mine acasă, unde sunt două ..


• interviu cu Ionuț Rîpanu, șef serviciu Zona 4, Edil Industry SRL – În momentul ăsta, ce vă doare cel mai tare? – Faptul că UAT-urile nu ne aju..

”Am preferat să angajăm femei pe partea de contractare, cel p..


O plimbare prin Zona 4, în oricare zi a săptămânii – am nimerit în ziua în care se ridicau deșeurile din Ceahlău și Durău -, este suficientă pentru ..

”Chinul” selectării deșeurilor: un container cu hârtie com..


Oamenii depun deșeurile în tomberoane, le scot la poartă în ”ziua de gunoi” și mai departe nu se gândesc decât cum să-și spele pubelele și ce fel de sa..

Judecătorii au interzis nunțile la corturile Happy Land..


Cele două corturi pentru nunți din Dumbrava Roșie, care au atras nemulțumirea vecinilor, au primit interdicția de a funcționa. Judecătoria Piatra-Neamț a dec..

copyright © 2019 mesagerul.ro