Mesagerul.ro

STIRI neamt

Autostrada Unirii a fost, este și va fi o prioritate a PNL! Au ..


Partidul Național Liberal a început investițiile în dezvoltarea rețelelor de transport, bazându-se pe finanțare europeană. În ultimul an, Guvernul PNL a deb..

Secția ATI arsă a Spitalului Județean rămâne sub sigiliu..


Specialiștii de la INSEMEX Petroșani au primit termen de 30 de zile, prin ordonanța procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justi..

Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț: Votul tă..


Dezvoltarea reală a Municipiului Piatra-Neamț se poate face la adevăratul potențial doar prin implicarea tuturor. România nu îşi mai poate permite să iroseas..

Probleme cu căldura în două pavilioane ale Spitalului Județea..


Două cazane de la centrala termică sunt defecte și pacienții din două pavilioane ale Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț îndură temperaturi o țâ..

Oficial: Medie de 200 teste pe zi, rată medie de pozitivare de 2..


O informație prețioasă ne-a parvenit în sfârșit astăzi, 2 decembrie, de la autoritățile implicate în gestionarea infectărilor Covid. Conform datelor solic..

Inaugurare istorică și electorală a primei autostrăzi din Mol..


Primii 16 kilometri din centura ocolitoare au fost inaugurați astăzi, 2 decembrie, marcând un moment important în istoria Moldovei. Este vorba despre primii kilo..

Pasarela din Roman, de la trecerea la nivel cu calea ferată spre..


• „De aproape un an, sectorul din DN2 din zona trecerii la nivel cu calea ferată km 332+961, aflat în intravilanul municipiului Roman, a fost transmis către C..

Video. O zi obișnuită la Piața Centrală: oleacă de scandal, ..


Astăzi, 2 decembrie, activitatea a fost reluată la Piața centrală agroalimentară din Piatra Neamț. Pentru că era frig, o parte a participanților la activitat..

Iulian Bulai, deputatul tău, iubitor de oameni ­– și de Mold..


Iulian Bulai e, din 2016, deputatul USR de Neamț. Singurul, deocamdată. De la tribuna Parlamentului, vocea lui s-a auzit cerând autostradă pentru Moldova, în nu..

În atenția CMI Urban și a primarului Carabelea: președintele ..


După adevărate controverse legate de funcționarea piețelor în spații deschise și de artificii făcute, ca în cazul pieței centrale din Piatra-Neamț, preșe..

În județul Neamț se vor face investiții serioase pentru dezvo..


“Drumuri”, „apă curentă”, „canalizare”, „gaz” sunt termenii care transformați în realitate reprezintă condiții de viață care nu ar trebui să..

Cafeaua de dimineața: Laurențiu Leoreanu și Eugen Țapu-Nazare..


The post Cafeaua de dimineața: Laurențiu Leoreanu și Eugen Țapu-Nazare, despre programul PNL de guvernare appeared first on Stiri Neamt. ..

Ramona Tofan, o voce feminină pentru Neamț..


Ramona Tofan candidează, pe poziția a doua, la Camera Deputaților, din partea USRPLUS Neamț. Ramona s-a născut la Roman și locuiește în Piatra Neamț. A abso..

Spitalul Județean Neamț nu a primit nimic de la Spitalul Modula..


Până astăzi, 1 decembrie, la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț nu a ajuns niciun fel de echipament ATI de la Spitalul Modular Lețcani. Cel puțin la ..

Planul Național de Redresare și Reziliență, o palmă liberal..


• Oana Bulai, candidata PSD Neamț la Camera Deputaților, se declară extrem de revoltată de suma infimă alocată domeniilor educație și sănătate, conform P..

Țara lui Papură Vodă: Jandarmeria dă sfaturi pentru circulaț..


Inaugurat cu puțin înainte de alegerile locale, după o investiție de 10 milioane de euro în reabilitare și modernizare, Axialul este închis circulației publi..

La mulți ani, România! La mulți ani, nemțeni oriunde v-ați a..


La ceas aniversar, marcăm bucuria și entuziasmul înaintașilor noștri care au făcut sacrificii pentru a ne lăsa un stat unit, de care să ne mândrim. La mulț..

FIX ÎN PIX. Ăla a furat, nu eu!..


Supranumit   „tată al desenului american”, Thomas Nast ne oferă, un răspuns la întrebarea: ’’ Who Stole The Peoples Money?’’ (Cine a furat banii po..

Cafeaua de dimineața: Laura David și Florin Zaharia (USRPLUS) ,..


The post Cafeaua de dimineața: Laura David și Florin Zaharia (USRPLUS) , despre români de Ziua Națională appeared first on Stiri Neamt. ..

Cafeaua de dimineață: Răzvan Cuc, candidat PSD pentru Senatul ..


The post Cafeaua de dimineață: Răzvan Cuc, candidat PSD pentru Senatul României appeared first on Stiri Neamt. ..

Felicitări de Ziua Națională a României..


The post Felicitări de Ziua Națională a României appeared first on Stiri Neamt. ..

Profeția de la 1 Decembrie 1918..


Omul care a făcut posibilă Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, cel care a menținut ordinea împreună cu soldații români din fosta armată austro-ungar..

Război fără menajamente: USR Neamt cere demiterea de îndată ..


Prin intermediul unui comunicat de presă extrem de dur, cel puțin la nivel de principii, USR Neamț, prin președintele Iulian Bulai, cere demisia/demiterea lui Ma..

Florin Zaharia (USR PLUS Neamț): ”Îmi doresc ca Neamțul să ..


Florin Zaharia are o lungă experiență de navigator, de comandant de nave comerciale, a lucrat cu  profesioniști veniți din țări și culturi diferite, și a v..

PNL susține dezvoltarea agriculturii și promovarea produselor r..


Identitatea românilor este strâns legată și de universul rural, de mediul în care se trudește din greu pentru a se asigura hrana noastră, a tuturor. Munca agr..

„Votezi ca să te salvezi!“, campanie a Partidului Social Dem..


„Îi îndemnăm pe toți cetățenii României să vină la vot! Votul din 6 decembrie e mai important decât oricând! Viața fiecăruia, în sensul cel mai propr..

Cafeaua de dimineața: Soluții imediate ale Pro România pe peri..


The post Cafeaua de dimineața: Soluții imediate ale Pro România pe perioada crizei appeared first on Stiri Neamt. ..

Criminalitatea cibernetică, un inamic invizibil tot mai prezent..


Pandemia a scos la iveală adevărata valoare a tehnologiei. Jumătate din viața noastră de zi cu zi se desfășoară acum în mediul online. Se lucrează de acas..

Clinica Sf. Andrei, prima clinică din Neamț trecută prin filtr..


Perioada cu care ne confruntăm ne-a făcut să conștientizăm cât de important este să avem grijă de sănătatea noastră și totodată cât de importanți sunt..

Tradiții moderne căzute în desuetudine. Digitalizarea învăț..


„Învăţământul mecanic este cel general în şcolile noastre, în vreme ce lipsa de cunoștințe pedagogice e de asemenea generală” – Mihai Eminescu, ..

copyright © 2020 mesagerul.ro