Mesagerul.ro

STIRI neamt

Prof. Gabriela Banu: ”Încrederea și respectul celorlalți tre..


Un om care declară deschis că a trăit deja cât 10 vieți. Îi place să povestească despre lucrurile frumoase, despre munca ei de a forma oameni, de a construi,..

Dr. Quinn de Pipirig..


Dr. Quinn a fost un serial de succes, difuzat în România în anii ’90, personajul principal fiind interpretat de actriţa Jane Seymour. În film, dr. Quinn renun..

Leonard Achiriloaie- primul nemțean care are  ”cale liberă..


La câteva luni bune de la instalarea Guvernului Orban, nemțenii, prin reprezentanții lor din Roman, au posibilitatea să fie reprezentați în Guvern. Sau cel pu..

Atanasiile sau Tănase Ciumă, protejau femeile..


Pe 18 ianuarie sunt prăznuiți Sfinții Atanasie și Chiril, arhiepiscopii Alexandriei. Pentru a memora mai ușor sărbătorile creștine, țăranii de altădată a..

Câinii fără stăpân ”rezervați”, o problemă pentru Salu..


Pentru municipiul Piatra Neamț, problema câinilor fără stăpân a fost și este de mare importanță. Tocmai de aceea s-au căutat soluții, s-au cheltuit bani m..

Interviu cu primarul Neculai Năstase: ”Siretul ar putea să o ..


– Domnule primar, la început de an, aveți un mesaj pentru locuitorii comunei dvs.? – La început de an, urez tuturor cetățenilor comunei Ion Creangă..

Erasmus+: ”Instrumente pentru educație eficientă” la Școal..


Proiectul de mobilități de formare Erasmus+ KA101 ”Instrumente pentru educație eficientă” este implementat de Școala Gimnazială ”Ioan Grigore Teodorescu..

Radiografia corupției din 2019: medici, directori, oameni de afa..


Abdicarea de la cinste și de la datorie – corupția – este un fenomen care, deși afectează societățile de pe întreaga planetă, nu a putut fi înl..

Inspectoratul Școlar Neamț anunță dezastrul: 30 de clase în ..


În fiecare an, în momentul în care se discută rețeaua școlară a județului sau a unei localități, se duc adevărate lupte între unitățile de învățăm..

Cafeau de dimineață: Ariile protejate, multe probleme sau o bin..


The post Cafeau de dimineață: Ariile protejate, multe probleme sau o binecuvântare pentru județul Neamț? appeared first on Stiri Neamt. ..

Hram de Sfântul Antonie cel Mare..


Schitul Stănile de pe Muntele Ceahlău își serbează hramul ”Sfântul Antonie cel Mare” pe 17 ianuarie. Construit în 1998, fost canton al Ocolului Silvic, as..

Eugen Țapu-Nazare: “Alegerea primarilor în două tururi înse..


Partidul Național Liberal rămâne consecvent deciziei de alegere a primarilor în două tururi de scrutin, indiferent de poziția exprimată de Partidul Social Dem..

Spitalul durerilor noastre..


Crima de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț nu a făcut decât să închidă un cerc. Trebuia să fie un om ucis după toate regulile unui crime, nu du..

Demisii la nivelul conducerii USR Târgu Neamţ..


În plină efervescență preelectorală, doi lideri importanți ai organizaţiei USR Târgu Neamţ şi-au depus demisiile. Este vorba de doamna Corina Mosor, preşe..

Pompierii de la Poiana Teiului au în curte telegondole, stâlpi ..


În contradicție cu ”obiectul de activitate”, pompierii de la Garda 2 Poiana Teiului, care au sediul închiriat de la o firmă privată, au în curte un adevăr..

Tradiții la mijloc de Gerar – Sânpetrul lupilor..


Pe 16 ianuarie, calendarul popular consemnează Sânpetrul lupilor, care se suprapune peste o altă sărbătoare, Fulgerătoarele, ținută în perioada 16-18 ianuar..

Horoscop 16-22 ianuarie..


„Numai pe Pământ au luat sufletele materie ca să devină fizice. Pe alte planuri şi în alte tărâmuri ale conştiinţei, evoluţia spiritului este variată. ..

Mugur Cozmanciuc – raport de activitate parlamentară: ”Cel m..


Deputatul PNL de Neamţ Mugur Cozmanciuc a făcut recent public Raportul de Activitate Parlamentară pentru perioada septembrie-decembrie 2019. Sintetic, activitatea..

Cafeaua de dimineață: Inspectoratul Școlar Neamț în zodia î..


The post Cafeaua de dimineață: Inspectoratul Școlar Neamț în zodia în zodia schimbării? Răspunde Mihai Obreja appeared first on Stiri Neamt. ..

Știre video: Clădire de patrimoniu în paragină în centrul or..


The post Știre video: Clădire de patrimoniu în paragină în centrul orașului Piatra Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Durău Park: SKI, SĂNIUȘ, DISTRACȚIE CÂT CUPRINDE!! Pregătir..


Pârtia Durău este ideală pentru săniuș și schi, atât pentru începători cât și pentru avansați. Situată la poalele muntelui Ceahlău, la o altitudine de ..

DSP Neamț recomandă acces pe bază de scanare la Spitalul Jude..


În urma controlului derulat de inspectorii sanitari după uciderea directoarei de îngrijiri Anca Daniela Patriche, s-au dispus mai multe măsuri pe care Spitalul J..

Probleme de personal și comunicare la Spitalul Județean..


Personalul insuficient, pe de o parte, și lipsa de comunicare între conducerea spitalului și medici, pe de altă parte, creează probleme în activitatea Spitalul..

Firma care taie pădurea din Ceahlău – trimisă în judecată ..


SC Rustrans SRL Bacău, firma care a obținut 32,4 hectare de pădure în comuna Ceahlău în schimbul unui împrumut de 130.000 de dolari, a fost trimisă în judec..

Distrugerea definitivă a transportului cu troleibuze în Piatra ..


Într-o ședință extraordinară, deci aproape pe furiș, fără nici un fel de dezbatere serioasă, din motive pe care le cunosc doar cei care conduc județul, în..

ISU Neamț: instalația de acces de la Spital ” nu intră sub i..


În atenţia redacţiei Mesagerul de Neamţ Referitor la articolul apărut în publicaţia on line a cotidianului Mesagerul de Neamţ, în data de 11.01.2020, cu tit..

Cafeaua de dimineață: Avem un spital, ce facem cu el?..


The post Cafeaua de dimineață: Avem un spital, ce facem cu el? appeared first on Stiri Neamt. ..

O nouă descoperire marca Marius Irimia: un topor din perioada Cu..


După doi ani în care n-a mai avut timp de nicio ieșire cu detectorul pe dealuri, inginerul Marius Irimia, despre care Mesagerul de Neamț a scris în repetate râ..

Video: Turist alergat de câini pe platoul Dochia din masivul Cea..


Turiștii care vor să evadeze din cotidian și urcă pe Ceahlău au început să aibă probleme din cauza câinilor aciuați pe platoul cabanei Dochia. În locul un..

Prefectul se implică în procesul pentru recâștigarea Cheilor ..


Procesul aflat pe rolul Curții de Apel Ploiești, prin care se urmărește recâștigarea Cheilor Bicazului, pierdute în primă instanță, a fost subiectul unei ..

copyright © 2020 mesagerul.ro