Mesagerul.ro

STIRI neamt

Târgu Neamţ: Scandal în Consiliul Local..


Scandal mare astăzi, marţi, 26 mai, în şedinţa Consiliului Local Târgu Neamţ. Întâmplător sau nu, tot astăzi, se împlineşte un an de zile de când fostu..

Bătăușul de la Roznov a fost arestat, se face anchetă intern..


Judecătoria Piatra-Neamț a dispus arestarea lui Mădălin Aursului, timp de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, agresiune se..

IG Obreja, pârât de adjunctul Milea pe grupul directorilor de ..


Adevăratele probleme cu care se confruntă învățământul nemțean nu le veți afla din conferințe de presă oficiale sau din emisiuni unde cuvintele invitatulu..

Scandalul de la Roznov- indolență și lipsă de spirit civic..


The post Scandalul de la Roznov- indolență și lipsă de spirit civic appeared first on Stiri Neamt. ..

Cele mai tari sloturi retro..


Păcănelele sunt de departe cele mai variate tipuri de jocuri care fac parte din cataloagele cazinourilor online. Pe lângă cele inspirate de filme, cărți sau ch..

Dr. Silviu Verzea cere clarificări Ministerul Sănătății în ..


Astăzi, 26 mai, în prima zi de activitate după numire, dr. Silviu Verzea, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț s-a ocupat de mai multe proble..

Primăria Piatra-Neamț continuă lucrările edilitare de sezon!..


Astăzi, primarul Dragoș Chitic, împreună cu persoane care răspund de realizarea lucrărilor edilitare, s-au deplasat pe teren pentru a verifica stadiul acestora..

Dosarul bătăușului de la Roznov, dat de gard cu tot cu mașina..


              Actulizare. Cercetările de la fața locului au fost conduse de comisarul șef Mihai Mavriș, șeful Serviciului de ..

Dezvăluiri în cazul agresorul de la Roznov: a fost cercetat și..


Mădălin Aursului, tânărul de 18 ani care a fost filmat dezbrăcat în timp ce lovea cu sălbăticie și agresa sexual un băiat (S.O., de 16 ani) pe o stradă di..

Băiat bătut și agresat sexual la Roznov, sub privirile ”civi..


O scenă, probabil deloc singulară, întrucât reacțiile celor care filmează sunt de o pasivitate care pare vecină cu obișnuința, consumată în Roznov, pe un ..

Cum sa intretii hainele pentru copii? Ghidul de care trebuie sa t..


Viata femeilor se schimba radical dupa ce devin mame. Copiii le aduc multa bucurie, dar si o responsabilitate uriasa. Mamicile trebuie sa se asigure in permanenta ca..

”În județul Neamț nu s-au montat antene 5G până în luna m..


Considerată drept unul din scopurile ascunse ale pandemiei, instalarea antenelor telefonice a devenit subiect de atentă observație pentru mulți cetățeni, care ..

Se înlocuiesc pubelele pentru deșeuri în cartierele Mărăței..


Primăria Piatra-Neamț continuă punerea în practică a proiectului de modernizare a punctelor de colectare a deșeurilor. În această perioadă se montează noil..

Schimbări la vârful învățământului nemțean nemțene: Șef..


Se anunță schimbări importante chiar la vârful educației nemțene. Mandatul directoarei Casei Corpului Didactic, prof. Florentina Moise, se apropie de final. Ac..

Instabilitate atmosferică în perioada 25-27 mai..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de instabilitate atmosferică pentru întreaga ţară. Aceasta este valabilă în intervalul 25 m..

Cafeaua de dimineață: Ultimele noutăți în învățământulu..


The post Cafeaua de dimineață: Ultimele noutăți în învățământului nemțean appeared first on Stiri Neamt. ..

Alte 7 persoane nou confirmate cu coronavirus, fără focare noi ..


Astăzi, 24 mai, autoritățile sanitare au mai anunțat 7 persoane nou confirmate infectate cu coronavirus, ceea ce ridică la 871 numărul total din județul Neam..

Reacție rapidă de la Primărie și Garda de Mediu după un mate..


După publicarea unei știri, cu valoare de semnal de alarmă, despre renașterea gropii de gunoi de la capătul străzii Dragoș Vodă, din Piatra-Neamț, știre ca..

Dr. Cristina Gavriloiu: Trebuie un inventar real al echipamentelo..


Situația echipamentelor de protecție este în atenția actualei conduceri a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Problema trebuie lămurită printr-un ..

Oficial: Calendarul examenului pentru elevii de clasa a IV-a care..


În perioada 26-30 iunie 2020 vor avea loc testările elevilor de clasa a IV-a care vor să urmeze gimnaziul la clasele speciale înființate de licee și colegii na..

IȘJ Neamț: Absolvenții de gimnaziu din seriile anterioare se p..


Elevii de clasa a VIII-a încheie anul școlar pe 5 iunie, dată până la care vor avea și mediile încheiate și vor fi și înscriși de școli la examenul de Ev..

Încă 5 persoane confirmate COVID-19, după testările din centr..


În județul Neamț astăzi, 23 mai, au mai fost confirmate infectate cu coronavirus încă 5 persoane și numărul total raportat ajunge la 864. Cu o incidență de..

”Prin imunizare, încet, încet vom scăpa de acest virus, dar ..


Partea a doua a interviului cu dr. Vitalie Gurău, din cadrul Scției ATI a Spitalului Județean Piatra-Neamț După prima parte a unui interviu lămuritor în privi..

Ce au discutat șefii PSD din Moldova cu Ciolacu..


Întâlnirea celor mai importanți pesediști din Moldova cu cei din conducerea centrală a partidului a fost una care se poate dovedi importantă pentru perioada vi..

Neamț: doi pacienți COVID-19 eligibili ar putea primi plasmă c..


În acest moment, sunt doi bolnavi COVID-19 eligibili pentru care medicii ATI de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț au solicitat plasmă convalescentă..

Încă 14 persoane pozitive COVID-19 în Neamț, crește numărul..


Astăzi, 22 mai, alte 14 persoane au fost confirmate infectate cu coronavirus, numărul total ajungând la 859 în județul Neamț. Mare parte din aceste cazuri prov..

Viceprimarul de Girov – chemat la poliție la miezul nopții ș..


O poveste care se poate înscrie liniștit în capitolul ”România excesului de zel absurd” s-a întâmplat în plină stare de urgență, iar protagoniștii sun..

Ce este miza fixă la pariuri sportive?..


În orice segment al vieții noastre este important să înțelegem cum să facem față situațiilor care ne sunt impuse. În pariurile sportive se întâmplă la f..

Eugenia Antohe este noua directoare de îngrijiri a Spitalului Ju..


Eugenia Antohe, asistenta șefă a secției Chirurgie este noua directoare de îngrijiri a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, așa cum am anticipat în..

În curând, cartierul Speranța va avea o școală și o grădin..


Primarul Dragoș Chitic împreună cu prefectul George Lazăr au fost prezenți astăzi pe șantierele a două obiective de investiții importante: școala și grăd..

copyright © 2020 mesagerul.ro