Mesagerul.ro

STIRI neamt

Târgu Neamț: Încă un polițist candidează la funcția de pri..


Neculai Preda, fost șef a Politiei Rurale și, pentru o perioada, și comandant al Politiei Târgu Neamț, este candidatul PMP la funcția de primar al orașului. C..

Matriță pentru bijuterii recuperată de la un vlogger, amendă ..


O matriță pentru tipar de bijuterii, o piesă extrem de valoroasă, a fost recuperată de polițiști de la un cunoscut vlogger din comuna Români, care a primit ..

Șeful Poliției Roznov și 3 agenți – cercetați disciplinar ..


Subcomisarul Ionuț Matache, șeful Poliției Roznov, și 3 dintre subordonații săi sunt cercetați disciplinar, după scandalul legat de băiatul de 16 ani, care ..

Transport public ecologic și inteligent în Piatra-Neamț, prin ..


Proiectul „Modernizarea stațiilor de așteptare pentru transport public (TP)” a intrat în implementare după ce, în luna februarie, a fost semnat contractul d..

Cafeaua de dimineață: Relaxare, relaxare, relaxare..


The post Cafeaua de dimineață: Relaxare, relaxare, relaxare appeared first on Stiri Neamt. ..

Ultimul week-end din luna mai pe Ceahlău: 584 de turiști la -12..


Chiar dacă vremea din ultimul sfârșit de săptămână al lunii mai a fost deosebit de neprietenoasă, cei care au vrut să petreacă ceva timp în mijlocul natur..

Elevii din rural mai doritori de școală..


Astăzi, 2 iunie 2020, este prima zi de școală pentru elevii care se pregătesc de examenele naționale. Din cei aproximativ 4.400 de elevi de clasa a VIII-a și c..

Povești din lagărele de muncă sovietice. Stalin de la Pipirig ..


A împlinit, de curând, 99 de ani și a putut să-și aniverseze ziua alături de soția sa, cu care este căsătorit de 70 de ani. Au împreună 7 copii, 13 nepoț..

Bodești la antipod: vârfurile din școală și cei mai necăji..


Bucuria a fost aceeași pentru 24 de copii din Bodești, care au primit astăzi cadouri, de 1 Iunie, din partea a doi consilieri locali. Diferența a fost că unii, ..

Rodica Popescu este noua șefă a Agenției de Ocupare a Forței ..


Noua directoare a Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț este Rodica Titela Popescu. Ordinul de numire a ajuns în această seară, 1 iunie, la Pr..

Prima zi cu terase deschise, primul client la Temple – Ludovic ..


În contextul redeschiderii teraselor, cu condiția strictă de identificare a clienților, comercianții de profil au instituit, conform cerințelor, un fel de caie..

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”Sprijinim prin măsuri concrete mediu..


Consecvent sprijinirii sectorului economic, Guvernul Orban a adoptat o serie de măsuri concrete care vin în sprijinul angajatorilor și care intră în vigoare în..

Icușești: ”O să dăm constructorul școlii în judecată”..


Constituită prin comasarea a trei foste comune, Icușești a reușit în ultimii ani să marcheze câteva realizări importante din punctul de vedere al dezvoltări..

Sat cu 3 monumente istorice, 500 „cutremure” pe zi și fără..


O așezare, cu un trecut atestat încă din eneolitic, de pe vremea culturii Cucuteni, concurează cu succes la titlul de ”cea mai uitată localitate din județ”..

Avocata Monica Anton a încetat din viață..


Avocata Monica Anton, fost viceprimar de Piatra-Neamț, a încetat din viață astăzi, 31 mai, în casa ei din comuna Alexandru cel Bun, la doar 49 de ani. Ea a fos..

Directorul Filialei Crucea Roșie Neamț – răpus de Covid..


Florin Pîclea, directorul Filialei Neamț a Crucii Roșii Române, a murit astăzi, 31 mai, în jurul orei 12, la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, und..

COD GALBEN, de vânt în rafale, pentru zona montană a judeţulu..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică, 31 mai, o avertizare COD GALBEN (de fenomene periculoase imediate), pentru zona montană a judeţu..

Intervenție chirurgicală salvatoare la Spitalul Târgu Neamț, ..


Să ai o altă problemă de sănătate decât infecția cu noul coronavirus, în plină stare de urgență, s-a dovedit a fi o chestiune complicată. Și tocmai ca s..

Pandemia în masivul Ceahlău: animalele s-au bucurat de lipsa oa..


Parcul Național Ceahlău, emblematic pentru județul Neamț este o arie protejata de interes national,dar și european. Pandemia COVID-19, care a influențat și î..

Dr. Daniela Marcoci: ”Cred că a fost mai ușor la Suceava dec..


Epidemiolog de meserie, angajată a Direcției de Sănătate Publică Neamț, dr. Daniela Marcoci a fost, timp de două luni, un personaj principal în lupta cu noul..

Două luni pe frontul anti-COVID 19: Lupta cu noul coronavirus v..


Starea de urgență, prin care România a trecut timp de două luni, a fost un test de responsabilitate și de rezistență atât la nivel individual, cât mai ales ..

Stimulentul de 2.250 lei se poate acorda și personalului de medi..


Între profesioniștii care au fost incluși recent în categoriile care primesc bonusul compensatoriu de 2.250 lei net fiindcă au fost implicați în asistența pe..

Managerul Spitalului Județean Neamț a primit răspuns de la min..


Noul manager al Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, dr. Silviu Verzea, a primit indirect, într-o emisiune televizată, răspuns la întrebarea când vor ..

Sfaturi pentru parintii din Neamt: Cum poti face sa ai mai mult t..


In momentul in care ai copii, ai mult mai multe lucruri de facut, deoarece responsabilitatile cresc si, de foarte multe ori, din aceasta cauza, risti sa ajungi epuiz..

Prima declarație a inspectorului școlar general adjunct Dana L..


Așa cum anticipam de ieri, profesoara Dana Lăcrămioara Păiuș este noul inspector școlar general adjunct. Ordinul de numire prin detașare a ajuns la inspectora..

Vlad Marcoci reformează PSD din afara partidului..


Un comunicat de presă sosit la redacție din partea președintelui PSD Piatra Neamț, d-na Florentina Moise, ca o reacția la declarațiile lui Vlad Marcoci ( amăn..

Surprize, surprize: Un fost președinte al CJ Neamț în CA-ul de..


Astăzi, Adunarea Generală a Asociaților de la Apa Serv SA a întregit componența Consiliului de Administrație al societății. Pe postul vacant, a confirmat Ioa..

Gabriela Banu este noua directoare a Casei Corpului Didactic Neam..


Casa Corpului Didactic Neamț are o nouă conducere. Profesoara Gabriela Banu a acceptat și ordinul de numire a ajuns în această după-amiază, 29 mai 2020, la in..

Valentin Tămăslăcaru – noul director al Direcției Silvice N..


Începând de săptămâna viitoare, funcția de director general al Direcției Silvice Neamț va fi ocupată de Valentin Tămăslăcaru, actualul director tehnic. P..

Înscriere în clasa a V-a la Colegiul Național „Petru Rares..


Elevii de clasa a IV-a au la dispoziție o lună de zile pentru a se înscrie la Colegiul Național „Petru Rareș”. Există disponibile 30 de locuri pentru clasa..

copyright © 2020 mesagerul.ro