Mesagerul.ro

STIRI neamt

Jănel Iosub revine: acuzații incredibile la adresa CMI Urban..


Cunoscut pentru acuzațiile pe care le-a adus în trecut unor oameni politici și din administrație, pentru perioada când a fost a fost director la Locativ Serv, p..

Oraşul Roznov are nevoie de susţinere financiară şi politică..


Interviu cu primarul Vasile PAVĂL Încă din primele decenii ale secolului trecut, comuna Roznov, astăzi oraş, a avut parte de trei etape importante în dezvoltar..

Se închid barurile din comuna Mărgineni, pentru 14 zile..


Din cauza ratei mare de infectare cu coronavirus, începând de astăzi, 15 ianuarie, comuna Mărgineni intră sub restricții, pentru 14 zile. Comitetul Județean p..

Boghicea: Rețele de apă, gaz metan și canalizare..


Interviu cu primarul Mihai CAZAMIR – Domnule primar, cu ce evenimente notabile s-a încheiat anul 2020? În primul rând, sunt bucuros că am pășit în noul ..

Scandal la Troleibuzul, președintele Consiliului de Administraț..


Ședința de astăzi, 15 ianuarie, a Consiliului de Administrație de la Troleibuzul SA a avut câteva momente extrem de interesante. În primul rând s-a pus proble..

Răzvan Cuc, fost ministru la Transporturi începe războiul cu a..


Județul Neamț, în continuare, ține capul de afiș în presa centrală, din păcate nu când este vorba despre realizări. Zilele trecute a făcut furori o știre..

Reducerea claselor de a IX-a din toamnă: „Victime vor fi, sigu..


Cele mai afectate licee de reducerea claselor de a IX-a, din toamnă, din orașul Târgu Neamț, sunt Colegiul Tehnic „Ion Creangă” unde dispar 3 clase și Cole..

MESAGERUL DE NEAMŢ, de la o săptămâna la alta..


Mihail Popescu, o achiziție utilă pentru DNA Șeful serviciului de Achiziții Publice din CJ Neamț a fost, fără îndoială, vedeta perioadei de trecere dintre a..

Fix în pix. Atenţie la aglomeraţiile de la supermarket-urile d..


Poate exagerez,  dar mi s-a tot întâmplat, mai ales în ultima vreme. De criză economică şi medicală. Penultima oară, acum câteva zile, dintr-un coş săpt..

Interviu cu Alexandru Filimon, managerul Spitalului Judeţean de ..


– V-ați dorit foarte mult să fiți managerul spitalului, ați candidat și în urmă cu doi ani și acum, când situația este cea pe care o știm cu toții...

Veșnic tânărul Eminescu..


”A vorbi despre Mihai Eminescu este ca și cum ai striga într-o peșteră vastă. Nu poate să ajungă vorba până la El, fără să se supere tăcerea. Trebuie ..

Iohannis anunță: Majoritatea școlilor se redeschid de la 8 feb..


Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat astăzi, 14 ianuarie, că „majoritatea școlilor se vor redeschide, în condițiile în care pandemia evolueaz..

Horoscop. La ce să fim atenți în 2021..


Suntem animale sociale. Iar izolarea impusă de pandemie începe să-și arate colții. Se poate afirma că izolarea de ceilalți semeni naște monștri. Căutați o..

Neamț. Unde se reduc cele 25 de clase de liceu..


În emisiunea”Cafeaua de dimineață”, Mihai Obreja, inspectorul școlar general al județului Neamț a aunțat de ce vor fi cu 25 de clase lmai puțin la nivelu..

Video. Târgu Neamţ: 50.000 lei pe lună pentru întreţinerea c..


Noul centru de vaccinare de la Târgu Neamţ  destinat populaţiei oraşului şi altor şapte comune limitrofe (Timişeşti, Grumăzeşti, Petricani, Ţibucani, Pă..

Important! Ultimele noutăți din învățământul nemțean în ..


The post Important! Ultimele noutăți din învățământul nemțean în direct la ”Cafeaua de dimineața” appeared first on Stiri Neamt. ..

A apărut Mesagerul de Neamț, numărul 473, primul din acest an..


Primul număr din Mesagerul de Neamț din 2021. Cu de toate, dar și cu rubrici noi. Vâ invităm să-l răsfoiți, îl găsiți la chioșcurile care mai vând înc..

Nuntă cu dar în politica nemțeană: de la Nașu mare, pentru t..


Se pregătește nuntă cu dar în politica nemțeană, dacă o preconizată ședință va avea loc mâine pentru alegerea cuplului Asaftei-Chitic ca demnitari la jud..

Descoperirea anului în România: coif corintic datat sec. VI –..


”Este descoperirea anului, unicat în România. Singura descoperire de acest gen de la nordul Mării Negre, datează din 2018, când un coif corintic fragmentar a ..

Video. Sens giratoriu din piatră la intrarea în Târgu Neamţ..


Până cel târziu la finalul acestei luni se doreşte finalizarea unui nou sens giratoriu la intrarea în oraşul Târgu Neamţ, imediat după podul peste Ozana. Re..

Neamț: rata de infectare cu coronavirus este în creștere. Unde..


Astăzi, 13 ianuarie, potrivit datelor furnizate de Prefectura Neamț pe baza situației transmise de Direcția de Sănătate Publică, au fost înregistrate 81 de p..

Live. Conferință de presă la PSD Piatra Neamț..


The post Live. Conferință de presă la PSD Piatra Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Tichie de mărgăritar la vreme de învățământ online: profes..


Profesorii de limba română de liceu din județul Neamț sunt invitați să se înscrie la un program de pregătire într-o nouă disciplină, educație media, care..

Guvernul anunță un plus 70 de lei brut pentru angajați..


Salariul minim va fi stabilite în ședința de Guvern de astăzi, 13 ianuarie, a anunțat ministrul Raluca Turcan pentru Digi 24. „Salariul minim va fi indexat m..

Cafeaua de dimineață: Joaca de-a politica în Consiliul Judeeț..


The post Cafeaua de dimineață: Joaca de-a politica în Consiliul Judeețan Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Doar bârfe. Negocieri înainte și după o ședință tumultoas..


Ședința Consiliului Județean Neamț de astăzi, 12 ianuarie, a fost pregătită prin multe negocieri, spun bârfe de partid. În definitiv, era normal să fie aș..

Liviu Harbuz: ”Nu voi fi niciodată de acord cu o alianță cu ..


Astăzi a avut loc ședința Consiliului Județean Neamț, ședință convocată de către consilierii PNL, USR-PLUS, PRO România. Ordinea de zi a ședinței a cupr..

Piatra-Neamț a depășit rata de infectare cu coronavirus de 3 l..


Potrivit datelor furnizate de Prefectura Neamț, astăzi, 12 ianuarie, rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 1,45 la mie în județ. Municipiul Piatra-Neamț, ..

O fotografie cât o mie de cuvinte..


Cine spunea că o strângere de mână în PSD nu este valabilă peste ani, chiar dacă te mai înjuri, te mai scuipi, te mai cerți? Victor Ponta este fidel social-..

Live. Sedinta de alegerea a vicepreședintilor Consiliului Județ..


După prima parte a ședinței se pare că lucrurile sunt așezate pe tabla de șah de la Consiliul Județean. În momentul în care s-a votat schimbarea regulamentu..

copyright © 2021 mesagerul.ro