Mesagerul.ro

STIRI neamt

Probejenia, tradiții și spiritualitate..


Probajele le cred bătrânii niște sfinte lăsate de Dumnezeu pe pământ pentru a face dreptate între oameni. Ca pedeapsă la un om pentru un rău ce-l face, sfin..

Cafeaua de dimineata: Liviu Harbuz, despre bâlbâielile privind ..


The post Cafeaua de dimineata: Liviu Harbuz, despre bâlbâielile privind deschiderea noului an școlar appeared first on Stiri Neamt. ..

Cafeaua de dimineață. Ion Rucsandescu, consilier local Târgu N..


Cafeaua de dimineață 06.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Miercuri, 5 august 2020 The post Cafeaua de dimineață. Ion Rucsandescu, consilier local Târgu ..

Horoscop 6-12 august..


„Intuiţia este responsabilă de ideile noi şi de potenţialurile care se nasc pornind de la situaţiile existente. Corespunde Semnelor de Foc. Senzaţia dă con..

Trafic deviat de pe podul de la Luțca..


• Consiliul Județean Neamț derulează un proiect prin care se reabilitează podul respectiv Participanții la trafic care au traseu pe podul de la Luțca, situat..

Mijloacele de transport în comun și mănăstirile din zona Târ..


Din analizele făcute de reprezentanții instituțiilor implicate în activitățile pentru combaterea răspândirii bolilor, a rezultat că zonele de risc în acest..

Focarul de coronavirus de la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț ..


Spitalul Orășenesc „Sfântul Dimitrie” din Târgu Neamț trece printr-o perioadă dificilă, trebuind să asigure personal suficient, după ce 22 de cadre medi..

Definitivat: Încă doi profesori au promovat după contestații..


După afișarea notelor finale la examenul de definitivat, promovabilitatea în județul Neamț a crescut cu aproape două procente și a ajuns la 79,8%, peste cea n..

Cafeaua de dimineață. Mugur Cozmanciuc despre candidații PNL d..


The post Cafeaua de dimineață. Mugur Cozmanciuc despre candidații PNL de la Roman si Piatra Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

DNA Bacău face legea în Apele Române: directorul general reți..


Serviciul Teritorial al DNA de la Bacău pare să se fi specializat în anchete referitoare la Administrația Națională ”Apele Române”. După ce un fost direc..

Alertă! Pacienți dializați confirmați cu coronavirus!..


Potrivit unor surse medicale, sunt câțiva pacienți dializați care au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Este vorba de pacienți din zonele Târgu Neamț ..

Unanimitate de voturi la CJ pentru alocarea de fonduri către lă..


Într-o ședință de Consiliu Județean desfășurată vineri, 31 iulie, s-a hotărât alocarea sumei de 4.470.000 de lei ca sprijin financiar pentru unitățile de..

Alertă de pestă porcină africană, carantină în 4 localită..


De astăzi, 4 august, este alertă de pestă porcină africană în comunele Tazlău, Cândești, Costișa și Rediu, din județul Neamț, după ce autoritățile di..

Cafeaua de dimineață: Vasile Apopei, viceprimar Târgu Neamț..


The post Cafeaua de dimineață: Vasile Apopei, viceprimar Târgu Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Guvernul PNL alocă bani pentru 16 localități din județul Neam..


Contractele de finanțare pentru Programul privind elaborarea și/sau actualizarea Planurilor Urbanistice Generale (PUG) şi a Regulamentelor Locale de Urbanism (RLU..

Lucian Micu ripostează: ”Voi candida!”..


Într-o ripostă rapidă pe Facebook, Lucian Micu, încă/fost primar al municipiului Roman, a precizat că decizia de încetare a mandatului său, emisă de către ..

Live. Conferință de presă Prefectura Neamț..


Conferinta de presa – Instituția Pref3ctului 03.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Luni, 3 august 2020 The post Live. Conferință de presă Prefectura..

Oficial: din 5 august, purtarea măștii devine obligatorie în N..


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Neamț a adopatat astăzi o hotărâre prin care se instituie obligativitatea purtării măștii în județul N..

Prefectul George Lazăr a semnat ordinul de încetare a mandatulu..


După un timp destul de mare de așteptare, prefectul de Neamț a dat ordinul prin care Iulian Micu, primarul liberal al municipiului Roman, este eliberat din funcț..

3000 de candidați s-au înscris la Universitatea „Vasile Alecs..


După finalizarea primei sesiuni de admitere iulie 2020, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău s-au înscris aproximativ 3000 de candidaţi români şi..

9 angajați ai căminul de bătrâni Roznov infectați cu coronav..


Astăzi, 3 august, numărul angajaților de la Căminul pentru bătrâni Roznov care sunt confirmați infectați cu noul coronavirus a ajuns la 9, potrivit DSP Neam..

Cafeaua de dimineață: Invitat prefectul George Lazăr – vom a..


The post Cafeaua de dimineață: Invitat prefectul George Lazăr – vom ajunge la carantinare în Neamț? appeared first on Stiri Neamt. ..

Bmes – furnizor reper la capitolul motoare electrice și ventil..


Bmes, cu site-ul oficial bmes.ro, este deja un reper la capitolul motoare electrice și ventilatoare pentru aplicații cu debite mari. Furnizor veteran pe piața de ..

USR-PLUS și-a lansat la Piatra-Neamț candidații pentru alegeri..


Astăzi, 3 august, în fața Primăriei Piatra-Neamț, alianța USR-PLUS Neamț și-a lansat candidații pentru alegerile locale din luna septembrie. Deputatul Iulia..

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”Modernizarea serviciilor de sănătat..


Zona serviciilor de sănătate poate accesa sume nerambursabile substanțiale pentru a investi în modernizare și pentru a crește, astfel, calitatea actului medica..

Live. Cafeaua de dimineață. Invitat: Constantin Iacoban, preșe..


Cafeaua de dimineață 03.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Luni, 3 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață. Invitat: Constantin Iacoban, președin..

Live. Cafeaua de dimineață: invitat Ionuț Alin Moroșanu..


Cafeaua de dimineață 03.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Duminică, 2 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață: invitat Ionuț Alin Moroșanu app..

LIGA A IV-A Fără reprezentantă în Cupa României şi cu previ..


Liga a IV-a Neamţ rămâne fără reprezentantă în Cupa României în sezonul 2020/2021. Pentru faza judeţeană se calificaseră, în semifinale, Bradu Borca, Sp..

36 de ani, 11 luni și 7 zile în slujba Patriei!..


Vineri, 31 iulie 2020, comandantul nostru, generalul de brigadă Ioan Nițică, a plecat să ne vegheze de lângă stele. A fost primul comandant al instituției nou..

Andrei Carabelea îi mulțumește pentru sprijin lui …Vasile Pa..


Într-o discreție media specifică marilor partide, Andrei Carabelea a fost lansat spre Primăria Piatra Neamț din postura de candidat al Partidului Național Libe..

copyright © 2020 mesagerul.ro