Mesagerul.ro

STIRI neamt

Durău Park este deschis la distracție..


Începând cu data de 9 August, parcul de vară din cadrul Durău Park și-a deschis porțile în mod oficial pentru mii de copii și părinți din județul Neamț ..

Vilhelm Sfarghie: ”Eu vreau ca atunci când se intră în sala ..


Interviu cu Vilhelm Sfarghie, consilier local și candidat PNL la Primăria Bodești Cu experiența celor 52 de ani de viață, din care 28 de ani de muncă în medi..

Cafeaua de dimineata: PMP își prezintă candidații pentru o ad..


The post Cafeaua de dimineata: PMP își prezintă candidații pentru o administrație de 10+ appeared first on Stiri Neamt. ..

Incendiul de la Panmont: smoală diluată cu benzină și ”înm..


Pompierii au stabilit că incendiul, care a mistuit 800 mp din acoperișul fabricii de pâine Panmont, a fost provocat de muncitorii care lucrau la hidroizolația pl..

COD GALBEN Furtuni în zona de munte a judeţului Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de instabilitate atmosferică temporar accentuată, pentru zona de munte a judeţului ..

Video ]n direct. Incendiu de amploare la Panmont..


  Publicată de Stiri Din Neamț pe Duminică, 9 august 2020 The post Video ]n direct. Incendiu de amploare la Panmont appeared first on Stiri Neamt. ..

Cui folosește gestul lui Leoreanu? O singură concluzie, Arsene ..


Momente penibile într-un partid de talia PNL-ului. Președintele partidului și unul dintre oamenii de bază din organizație vin într-o emisiune (aici) și confir..

Live. Cafeaua de dimineață. Ultimele noutăți de campanie din ..


Cafeaua de duminica dimineata 09.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Sâmbătă, 8 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață. Ultimele noutăți de cam..

Platforma chimică Săvinești. De la ”ruine” de închiriat, ..


Despre ruinarea Platformei chimice Săvinești s-a scris și s-a vorbit în diverse moduri, cu analize și opinii, din 1999 încoace, de când, sub bagheta de minist..

Surpriză la Roman: Laurențiu Leoreanu candidat la Primărie?..


Într-un efort de maximizare a șanselor de a ”elibera” județul de PSD, conducerea locală dar și cea națională a PNL ar fi luat o hotărâre extrem de impor..

Trei independenţi în bătălia pentru Consiliul Local Târgu Ne..


La Târgu Neamţ, bătălia pentru alegeri locale din acest an pare să fi intrat în linie dreaptă. La funcţia de primar câteva partide şi-au anunţat deja cand..

Pipirig. Vasile Dorneanu: “Aşa cum am promis sunt şi voi fi p..


Deși a ajuns primar în cel mai greu moment pentru comuna Pipirig, din 2017 de când a fost învestit în funcție, Vasile Dorneanu a reușit să schimbe imaginea c..

Conferință de presă PSD Neamț..


Conferinta de presa 08.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Sâmbătă, 8 august 2020 The post Conferință de presă PSD Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Judeţul Neamţ a fost inclus de Germania în “zona de risc”..


Germania a inclus 7 judeţe din România, printre care şi Neamţ, în “zona de risc”, în contextul pandemiei COVID-19, informează Ministerul Afacerilo..

Profesorul Dorel HARALAMB: „O lecție este un spectacol!”..


Când am pornit documentarea acestui material, nimic nu anunța că va coincide cu ieșirea la pensie a cunoscutului profesor de fizică Dorel Haralamb. Discuția a ..

Digital Nation: Proiectul ce oferă tinerilor nemțeni o șansă ..


Într-o epocă a digitalizării, locurile de muncă pe departamentul de IT sunt la mare căutare atât în orașele mari, cât și în orașele mici. Diferența dint..

În prag de alegeri locale: Piatra Neamț, orașul șanselor rata..


Acum patru ani, înainte de alegerile locale de la Piatra Neamț, “Mesagerul de Neamț” scotea un număr aniversar numit ”Îndreptar pentru alegerile din Piatr..

Sentință definitivă în procesul pe lucrările suplimentare de..


Procesul deschis de constructorul care a realizat bună parte din lucrările de reabilitare și modernizare a secției Pediatrie din Piatra-Neamț s-a încheiat. Fir..

Neculai Bucșă – șef interimar al Gărzii de Mediu Neamț..


Conducerea Gărzii Naționale de Mediu a decis ca funcția de comisar șef interimar al Gărzii de Mediu Neamț să fie preluată de Neculai Bucșă, începând din ..

S-a înregistrat al 64-lea deces la un pacient cu Covid, în Neam..


Un bărbat, în vârstă de 90 de ani, care era confirmat infectat cu noul coronavirus și internat în secția ATI de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neam..

Salvcenter Neamț – primul serviciu privat de ambulanță din j..


De mai puțin de o lună, la Piatra-Neamț funcționează primul serviciu privat de ambulanță din județ, care asigură transportul neasistat al pacienților fie p..

Neamț: S-a înregistrat al 64-lea deces la un pacient cu Covid..


Un bărbat, în vârstă de 90 de ani, care era confirmat infectat cu noul coronavirus și internat în secția ATI de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neam..

Programe de formare fără taxă propuse de Casa Corpului Didacti..


Misiunea Casei Corpului Didactic este de a promova inovaţia şi reforma în educaţie, de a asigura cadrul pentru dezvoltarea personal şi profesională a personalu..

Se lansează programul „Casa Eficientă Energetic” –  Valo..


Nemțenii care își doresc să aibă un consum de energie mai mic pot accesa, începând cu data de 15 septembrie, programul „Casa Eficientă Energetic”. Cei ca..

Ion Creangă. Neculai Năstase: „Vom asfalta toată comuna în ..


În ultimele două decenii, comuna Ion Creangă a fost un aspirator important în atragerea de fonduri guvernamentale şi europene. Acum, la ceas de bilanţ, comunit..

Live. Cafeaua de dimineață. Mihai Obreja, inspector școlar gen..


Cafeaua de dimineață 07.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Joi, 6 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață. Mihai Obreja, inspector școlar general..

Live. Cafeaua de dimineață. Răzvan Cuc, candidat PSD la Primă..


Cafeaua de dimineață 07.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Joi, 6 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață. Răzvan Cuc, candidat PSD la Primăria ..

Cele mai mari si cele mai mici taxe de gambling din lume..


În multe țări, jucătorii trebuie să plătească un impozit mic pe câștiguri. În timp ce tu câștigi sume mari de bani la cazino, guvernul se poate simți ne..

Bolnavii internați în Spitalul Județean primesc prânzul la or..


Sunt probleme, din nou, cu mâncarea pentru pacienții internați în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, după cum ne-a semnalat o cititoare, care are ru..

Coronavirusul închide Biroul Electoral Județean Neamț..


Un funcționar a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus și ceilalți doi angajați ai Biroului Județean Electoral Neamț au fost trimiși în carantină, la do..

copyright © 2020 mesagerul.ro