Mesagerul.ro

STIRI neamt

AJF Neamţ îşi propune o Ligă a IV-a cu 14 echipe în sezonul ..


Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ îşi propune o Ligă a IV-a cu 14 echipe în sezonul 2020/2021. Decizia a fost adoptată de Comitetul Executiv al AJF ..

Marea fami(g)lie romașcană social-democrato-liberal-liber schim..


Motto: ”Important este modul cum se naște ideea; restul devine o chestiune de efort!”- Ștefan Cazimir, fost președinte al Partidului Liber-Schimbist Marea fam..

PSD are candidat la Roman- fostul primar liberal Lucian Micu!..


O știre carear trebui să fie de senzație: un liberal convins, Lucian Micu, a trecut la PSD, alături de Ionel Arsene. Lucian Ovidiu Micu este candidatul Aliantei ..

Neamț: Covid 19, raportare pe localitățile județului..


The post Neamț: Covid 19, raportare pe localitățile județului appeared first on Stiri Neamt. ..

Fostul primar de Roman demisionează din PNL dar își anunță c..


Fostul primar al municipiului Roman, Lucian Micu, care a fost demis prin ordinul prefectului George Lazăr, a anunțat pe pagina sa de socializare că demisionează ..

Coronavirus: Sunt încă 31 de persoane pozitive, cele mai multe ..


Astăzi, 11 august, au mai fost confirmate 31 de persoane infectate în plus față de ieri, în județul Neamț. Sunt, în continuare, focare în familii, pe măsur..

Rezultate finale la titularizare: Trei profesori de 10 în Neamț..


Astăzi, 11 august, au fost afișate notele finale la examenul de titularizare. Din cei 510 candidați care au susținut proba scrisă, sunt trei profesori care au o..

Cafeaua de dimineață: Răzvan Surdu, un PLUS pentru administra..


The post Cafeaua de dimineață: Răzvan Surdu, un PLUS pentru administrația din Bicaz appeared first on Stiri Neamt. ..

Neamț: Scenariul verde este greu de aplicat în școlile aglomer..


Situația privind modul de organizare al școlilor pentru toamnă este astăzi, 11 august, centralizată la Inspectoratul Școlar Județean Neamț. Potrivit analizei..

Director de liceu în cursa pentru primăria Grumăzeşti..


Prof. Gheorghe Apetrei, directorul Colegiului Tehnic Ion Creangă din Târgu Neamţ, şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de primar a comunei Grumăze..

Durău Park este deschis la distracție..


Începând cu data de 9 August, parcul de vară din cadrul Durău Park și-a deschis porțile în mod oficial pentru mii de copii și părinți din județul Neamț ..

Vilhelm Sfarghie: ”Eu vreau ca atunci când se intră în sala ..


Interviu cu Vilhelm Sfarghie, consilier local și candidat PNL la Primăria Bodești Cu experiența celor 52 de ani de viață, din care 28 de ani de muncă în medi..

Cafeaua de dimineata: PMP își prezintă candidații pentru o ad..


The post Cafeaua de dimineata: PMP își prezintă candidații pentru o administrație de 10+ appeared first on Stiri Neamt. ..

Incendiul de la Panmont: smoală diluată cu benzină și ”înm..


Pompierii au stabilit că incendiul, care a mistuit 800 mp din acoperișul fabricii de pâine Panmont, a fost provocat de muncitorii care lucrau la hidroizolația pl..

COD GALBEN Furtuni în zona de munte a judeţului Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de instabilitate atmosferică temporar accentuată, pentru zona de munte a judeţului ..

Video ]n direct. Incendiu de amploare la Panmont..


  Publicată de Stiri Din Neamț pe Duminică, 9 august 2020 The post Video ]n direct. Incendiu de amploare la Panmont appeared first on Stiri Neamt. ..

Cui folosește gestul lui Leoreanu? O singură concluzie, Arsene ..


Momente penibile într-un partid de talia PNL-ului. Președintele partidului și unul dintre oamenii de bază din organizație vin într-o emisiune (aici) și confir..

Live. Cafeaua de dimineață. Ultimele noutăți de campanie din ..


Cafeaua de duminica dimineata 09.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Sâmbătă, 8 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață. Ultimele noutăți de cam..

Platforma chimică Săvinești. De la ”ruine” de închiriat, ..


Despre ruinarea Platformei chimice Săvinești s-a scris și s-a vorbit în diverse moduri, cu analize și opinii, din 1999 încoace, de când, sub bagheta de minist..

Surpriză la Roman: Laurențiu Leoreanu candidat la Primărie?..


Într-un efort de maximizare a șanselor de a ”elibera” județul de PSD, conducerea locală dar și cea națională a PNL ar fi luat o hotărâre extrem de impor..

Trei independenţi în bătălia pentru Consiliul Local Târgu Ne..


La Târgu Neamţ, bătălia pentru alegeri locale din acest an pare să fi intrat în linie dreaptă. La funcţia de primar câteva partide şi-au anunţat deja cand..

Pipirig. Vasile Dorneanu: “Aşa cum am promis sunt şi voi fi p..


Deși a ajuns primar în cel mai greu moment pentru comuna Pipirig, din 2017 de când a fost învestit în funcție, Vasile Dorneanu a reușit să schimbe imaginea c..

Conferință de presă PSD Neamț..


Conferinta de presa 08.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Sâmbătă, 8 august 2020 The post Conferință de presă PSD Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Judeţul Neamţ a fost inclus de Germania în “zona de risc”..


Germania a inclus 7 judeţe din România, printre care şi Neamţ, în “zona de risc”, în contextul pandemiei COVID-19, informează Ministerul Afacerilo..

Profesorul Dorel HARALAMB: „O lecție este un spectacol!”..


Când am pornit documentarea acestui material, nimic nu anunța că va coincide cu ieșirea la pensie a cunoscutului profesor de fizică Dorel Haralamb. Discuția a ..

Digital Nation: Proiectul ce oferă tinerilor nemțeni o șansă ..


Într-o epocă a digitalizării, locurile de muncă pe departamentul de IT sunt la mare căutare atât în orașele mari, cât și în orașele mici. Diferența dint..

În prag de alegeri locale: Piatra Neamț, orașul șanselor rata..


Acum patru ani, înainte de alegerile locale de la Piatra Neamț, “Mesagerul de Neamț” scotea un număr aniversar numit ”Îndreptar pentru alegerile din Piatr..

Sentință definitivă în procesul pe lucrările suplimentare de..


Procesul deschis de constructorul care a realizat bună parte din lucrările de reabilitare și modernizare a secției Pediatrie din Piatra-Neamț s-a încheiat. Fir..

Neculai Bucșă – șef interimar al Gărzii de Mediu Neamț..


Conducerea Gărzii Naționale de Mediu a decis ca funcția de comisar șef interimar al Gărzii de Mediu Neamț să fie preluată de Neculai Bucșă, începând din ..

S-a înregistrat al 64-lea deces la un pacient cu Covid, în Neam..


Un bărbat, în vârstă de 90 de ani, care era confirmat infectat cu noul coronavirus și internat în secția ATI de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neam..

copyright © 2020 mesagerul.ro