Mesagerul.ro

STIRI neamt

Instabilitate atmosferică în perioada 25-27 mai..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de instabilitate atmosferică pentru întreaga ţară. Aceasta este valabilă în intervalul 25 m..

Cafeaua de dimineață: Ultimele noutăți în învățământulu..


The post Cafeaua de dimineață: Ultimele noutăți în învățământului nemțean appeared first on Stiri Neamt. ..

Alte 7 persoane nou confirmate cu coronavirus, fără focare noi ..


Astăzi, 24 mai, autoritățile sanitare au mai anunțat 7 persoane nou confirmate infectate cu coronavirus, ceea ce ridică la 871 numărul total din județul Neam..

Reacție rapidă de la Primărie și Garda de Mediu după un mate..


După publicarea unei știri, cu valoare de semnal de alarmă, despre renașterea gropii de gunoi de la capătul străzii Dragoș Vodă, din Piatra-Neamț, știre ca..

Dr. Cristina Gavriloiu: Trebuie un inventar real al echipamentelo..


Situația echipamentelor de protecție este în atenția actualei conduceri a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Problema trebuie lămurită printr-un ..

Oficial: Calendarul examenului pentru elevii de clasa a IV-a care..


În perioada 26-30 iunie 2020 vor avea loc testările elevilor de clasa a IV-a care vor să urmeze gimnaziul la clasele speciale înființate de licee și colegii na..

IȘJ Neamț: Absolvenții de gimnaziu din seriile anterioare se p..


Elevii de clasa a VIII-a încheie anul școlar pe 5 iunie, dată până la care vor avea și mediile încheiate și vor fi și înscriși de școli la examenul de Ev..

Încă 5 persoane confirmate COVID-19, după testările din centr..


În județul Neamț astăzi, 23 mai, au mai fost confirmate infectate cu coronavirus încă 5 persoane și numărul total raportat ajunge la 864. Cu o incidență de..

”Prin imunizare, încet, încet vom scăpa de acest virus, dar ..


Partea a doua a interviului cu dr. Vitalie Gurău, din cadrul Scției ATI a Spitalului Județean Piatra-Neamț După prima parte a unui interviu lămuritor în privi..

Ce au discutat șefii PSD din Moldova cu Ciolacu..


Întâlnirea celor mai importanți pesediști din Moldova cu cei din conducerea centrală a partidului a fost una care se poate dovedi importantă pentru perioada vi..

Neamț: doi pacienți COVID-19 eligibili ar putea primi plasmă c..


În acest moment, sunt doi bolnavi COVID-19 eligibili pentru care medicii ATI de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț au solicitat plasmă convalescentă..

Încă 14 persoane pozitive COVID-19 în Neamț, crește numărul..


Astăzi, 22 mai, alte 14 persoane au fost confirmate infectate cu coronavirus, numărul total ajungând la 859 în județul Neamț. Mare parte din aceste cazuri prov..

Viceprimarul de Girov – chemat la poliție la miezul nopții ș..


O poveste care se poate înscrie liniștit în capitolul ”România excesului de zel absurd” s-a întâmplat în plină stare de urgență, iar protagoniștii sun..

Ce este miza fixă la pariuri sportive?..


În orice segment al vieții noastre este important să înțelegem cum să facem față situațiilor care ne sunt impuse. În pariurile sportive se întâmplă la f..

Eugenia Antohe este noua directoare de îngrijiri a Spitalului Ju..


Eugenia Antohe, asistenta șefă a secției Chirurgie este noua directoare de îngrijiri a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, așa cum am anticipat în..

În curând, cartierul Speranța va avea o școală și o grădin..


Primarul Dragoș Chitic împreună cu prefectul George Lazăr au fost prezenți astăzi pe șantierele a două obiective de investiții importante: școala și grăd..

Ghinion pentru Spitalul Județean Neamț: Dr. Silviu Verzea a int..


Astăzi, 21 mai, prima zi ca manager numit al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț l-a găsit pe dr. Silviu Verzea în concediu de odihnă. Din păcate, i..

”Covid provoacă o leziune extinsă a plămânului, el atât fa..


Interviu cu dr. Vitalie Gurău, din cadrul secției Anestezie, Terapie Intensivă a Spitalului Piatra-Neamț (partea I)   Secția ATI a Spitalului Județean de ..

Ideologie versus tehnologie, emisiune cu dr. Liviu Harbuz..


The post Ideologie versus tehnologie, emisiune cu dr. Liviu Harbuz appeared first on Stiri Neamt. ..

Publiserv a reluat activitatea..


Societatea Publiserv SA a reluat activitatea începând de luni, 18 mai, după ce angajații au revenit din șomaj tehnic. În acest moment, se lucrează cu 84 de oa..

Ordinul de numire al dr. Silviu Verzea la Spitalul din Piatra Nea..


Ionel Arsene: „Mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm, fără niciun sprijin de la Guvernul României, avem nevoie de profesioniști, care ..

Cafeaua de dimineață: Un director nou la spital și câteva dez..


The post Cafeaua de dimineață: Un director nou la spital și câteva dezvăluiri appeared first on Stiri Neamt. ..

A fost demisă conducerea Spitalului, dr. Silviu Verzea este noul..


Ultima oră! În această dimineață au fost redactate deciziile prin care echipa condusă de Marius Ghineț a fost revocată din funcție și înlocuită cu o alta..

SOS! Afacerea ”Masca” la Spitalul Județean de Urgență Piat..


O situație de criză, de urgență, cum a fost și este încă cea generată de noul coronavirus, a reprezentat întotdeauna o oportunitate pentru anumite peroane s..

49 de decese cu COVID-19 înregistrate în Neamț..


Încă două decese au fost înregistrate astăzi, 20 mai, la bolnavi care au fost confirmați COVID-19.  Un bărbat, de 62 de ani, care suferea de boli cronice, a ..

Oficial: Ionel Arsene se poate pregăti să numeacă o nouă echi..


Parlamentul a hotărât atăzi, 20 mai: autoritățile locale numesc, suspendă și eliberează din funcție directorii de spitale. Iar acest lucru a fost făcut pri..

Performanță media: Nemțeanul ascultat în fiecare sâmbătă d..


În acest moment este probabil nemțeanul care are cea mai audiată emisiune din țară iar influența sa pe respectiva nișă de ascultători este covârșitoare. D..

Surprize, surprize la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neam..


Sub spectrul unei schimbări rapide din funcțiiile abia obținute, noua echipa managerială de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț ia câteva decizii ..

Cinematograful Cozla va fi reabilitat și modernizat cu fonduri e..


Unul dintre proiectele europene importante pregătite de către municipalitatea pietreană se referă la reabilitarea și modernizarea cinematografului Cozla din car..

Schimbare la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Neamț:..


Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Neamț a fost schimbată și noua șefă este directoarea economică Marieana Atomulesei. Astăzi, 20 mai, fostul direct..

copyright © 2020 mesagerul.ro