Mesagerul.ro

STIRI neamt

Un nou ștrand la Piatra Neamț, pe strada Petru Movilă. Video ..


O investiție minimă la Piatra Neamț, la vreme de căldură mare. Pe strada Patru Movilă au fost puse bazele unui mic ștrand de cartier. Apă gratis, curge de pe..

Drumul plutașilor cu 10 canoe, la inițiativa unui campion mondi..


La inițiativa lui Loredan Popa, campionul mondial care lucrează în Poliția Neamț, despre care Mesagerul de Neamț a scris aici pe 14 august, în ziua în care d..

COD GALBEN în jumătatea de vest a judeţului Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN pentru zona montană a judeţului Neamţ. Avertizarea este valabilă în intervalul 5 i..

Daniel Manole, premiant cu 10 pe linie din clasa I până în ult..


Din clasa I și până în ultimul an de liceu, Daniel Manole a fost premiant cu 10 pe linie. O performanță pe care și-a asumat-o, fiindcă provocările și compe..

Bianca Elena Hogea, șefă de promoție la uman, viitoare judecă..


Șefă de promoție la uman la „Petru Rareș” este, în acest an, Bianca Elena Hogea, cu media 9,99. Absolventă de gimnaziu cu 10 media generală, la Colegiul T..

Comuna Agapia se mândreşte cu un locuitor care a împlinit 100 ..


Sâmbătă, 4 iulie, reprezentanţi ai administraţiei locale din comuna Agapia au fost alături de Ghiorghe Moşneagu la împlinirea a 100 de ani de viaţă. Vicepr..

Codurile (portocaliu+galben) emise pentru Neamţ au fost prelungi..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit avertizările emise vineri, 3 iulie, până duminică, 5 iulie. CODUL PORTOCALIU este valabil în interv..

Farcașa. Cristinel Gheorghiu: „Singura persoană care ar putea..


Interviu cu primarul Cristinel Gheorghiu, despre problema inundațiilor Domnule primar, ați avut necazuri în ultima vreme din cauza căderilor mari de precipitați..

Cafeaua de dimineață: Un site doar pentru adolescenți, scris d..


  The post Cafeaua de dimineață: Un site doar pentru adolescenți, scris de ei! appeared first on Stiri Neamt. ..

Praznicul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare..


„Lui Ștefan cel Mare românul îi atribuie tot ce-i pare curios, mare, vitejesc și chiar neînțeles în pământul nostru. Orice cetate, orice zid, orice val, o..

Două coduri roșii de ploi torențiale, risc de inundații pân..


În această după-amiază, 3 iulie, meteorologii au emis două coduri roșii pentru județul Neamț de ploi torențiale ce vor cumula până la 80 l/mp. Zonele viza..

Gherăești – Raportul primarului către comunitate..


Interviu cu primarul Pavel BEREȘOAE „Ne dorim ca oamenii să poată beneficia de drumuri de calitate și de condiții civilizate de trai” – Domnule primar..

COD PORTOCALIU Se anunţă furtuni în zona de munte a judeţului..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD PORTOCALIU, de instabilitate atmosferică, pentru zona de munte a judeţului Neamţ. Avertizar..

Un plan coerent pentru dezvoltarea comunei Dămuc..


Înaintea unei noi campanii electorale, care, cel puțin la nivel teoretic, se anunță a fi destul de grea, actualul edil al comunei Dămuc, Anton Covasan, prezint..

Anton Covasan: „Dacă nu ai coloană vertebrală, cum să te de..


Pentru Dămuc, Drumul Județean 127A este vital, un fel de coloană vertebrală a comunei. Acest lucru l-a făcut pe primarul Anton Covasan ca, încă din 2008, să-..

Cafeaua de dimineata. Invitat Ciprian Enache, candidat ALDE la Pr..


The post Cafeaua de dimineata. Invitat Ciprian Enache, candidat ALDE la Primăria Piatra Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

DNA Bacău dă lovitura la Apele Române! Cine suferă de palpita..


Astăzi, 2 iulie, procurorii DNA Bacău i-au trimis în judecată pe Cristian Bratanovici, fost director general adjunct al Administrației Naționale Apele Române ..

Dămuc. Anton Covasan: „Mă declar independent politic, depende..


A scrie despre comuna Dămuc este o provocare în general. A face asta într-o perioadă în care locuitorii mai fac încă o dată (a câta oară?) față urmărilo..

Cafeaua de dimineata: Despre birocrație și digitalizare cu dr. ..


The post Cafeaua de dimineata: Despre birocrație și digitalizare cu dr. Liviu Harbuz appeared first on Stiri Neamt. ..

COD GALBEN Din nou instabilitate atmosferică în Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare COD GALBEN, de instabilitate atmosferică, pentru judeţul Neamţ. Aceasta este valabilă ..

Horoscop de iulie..


Eclipsa lunară din 5 iulie se desfășoară alături de Mercur și Uranus. Conjuncția dinte Luna Plină și Jupiter are influențe pozitive, benefice, dar de slab..

Încheiere românească fără final fericit..


Am revenit pentru a face plata, chiar dacă am pierdut reducerea de 10%. În speranța că voi avea loc pentru cnp(problema nerezolvată acum două zile), încep met..

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”PSD și sateliții săi vor să lovea..


PSD va renunța la cota unică de impozitare și va introduce cota progresivă, în cazul unei reveniri la guvernare, ceea ce va conduce la o creștere a impozitări..

Au fost afișate notele la Bacalaureat. O singură medie de 10.00..


Actualizare: Singura medie de 10.00 din județul Neamț s-a înregistrat la Colegiul Național „Roman Vodă”. Știre inițială: Primele rezultate la examenul de..

Primul număr al revistei– „CoolT Neamț” – a Centrului d..


„CoolT Neamț”, prima revistă editată de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” cu sprijinul Consiliului Județean Neamț, a fost lansată ast..

Big Brother de Piatra Neamț..


Am primit la redacție un text care poate fi intitulat ”Avatarurile unui cetățean care vrea să plătească online impozitul la Piatra Neamț”. Un om, benefiar..

Cafeaua de dimineață. Despre cultură și administrație..


The post Cafeaua de dimineață. Despre cultură și administrație appeared first on Stiri Neamt. ..

Guvernul Orban lansează programul „Reclădim România”..


Guvernul Orban a dat publicității miercuri, 1 iulie, Planul Național de Investiții și Relansare Economică denumit sugestiv „Reclădim România”. O strategi..

Liceul agricol din Horia – niciun promovat la Bac..


Bacalaureatul are, pe lângă unele rezultate notabile, și probleme la licee unde se înregistrează promovabilitate foarte scăzută, situație întâlnită și î..

Consiliul Județean vrea bani pentru apă de la municipiul Roman..


Retragerea municipiului Roman din Asociația de Dezvoltare Intercomunitată ”AQUA Neamț” a generat, cum era și firesc, o reacție a Consiliului Județean care ..

copyright © 2020 mesagerul.ro