Mesagerul.ro

STIRI neamt

Florin Zaharia (USR PLUS Neamț): ”Îmi doresc ca Neamțul să ..


Florin Zaharia are o lungă experiență de navigator, de comandant de nave comerciale, a lucrat cu  profesioniști veniți din țări și culturi diferite, și a v..

PNL susține dezvoltarea agriculturii și promovarea produselor r..


Identitatea românilor este strâns legată și de universul rural, de mediul în care se trudește din greu pentru a se asigura hrana noastră, a tuturor. Munca agr..

„Votezi ca să te salvezi!“, campanie a Partidului Social Dem..


„Îi îndemnăm pe toți cetățenii României să vină la vot! Votul din 6 decembrie e mai important decât oricând! Viața fiecăruia, în sensul cel mai propr..

Cafeaua de dimineața: Soluții imediate ale Pro România pe peri..


The post Cafeaua de dimineața: Soluții imediate ale Pro România pe perioada crizei appeared first on Stiri Neamt. ..

Criminalitatea cibernetică, un inamic invizibil tot mai prezent..


Pandemia a scos la iveală adevărata valoare a tehnologiei. Jumătate din viața noastră de zi cu zi se desfășoară acum în mediul online. Se lucrează de acas..

Clinica Sf. Andrei, prima clinică din Neamț trecută prin filtr..


Perioada cu care ne confruntăm ne-a făcut să conștientizăm cât de important este să avem grijă de sănătatea noastră și totodată cât de importanți sunt..

Tradiții moderne căzute în desuetudine. Digitalizarea învăț..


„Învăţământul mecanic este cel general în şcolile noastre, în vreme ce lipsa de cunoștințe pedagogice e de asemenea generală” – Mihai Eminescu, ..

Noaptea strigoilor sau Halloween românesc..


Frământările viscolului și șuierăturile crivățului au fost asociate adesea de către țăranii de altădată cu sufletele neliniștite ale morților necuraț..

Vaccinarea, în contextul pandemiei generate de noul coronavirus,..


Pandemia generată de virusul SARS-CoV-2 a adus modificări majore în societăți din toată lumea. În multe state, sistemul medical este suprasolicitat la maximum..

Pâncești – Comună mică, investiții mari..


Interviu cu primarul Constantin Augustin HOLMANU – Domnule primar, comuna Pâncești este situată la capătul județului, ferită de ochii curioșilor… Așa..

PLATINUM OPTIC – povestea din spatele lentilelor..


Ochii sunt oglinda sufletului, iar pe lângă asta, vederea este unul dintre cele mai importante simțuri, de aceea trebuie să acționăm imediat ce lucrurile înce..

Guvernul PNL repară abuzurile Consiliului Județean Neamț..


Județul Neamț primește, la această rectificare bugetară, o sumă consistentă de bani, aceasta fiind, practic, a doua rectificare pozitivă după cea suplimenta..

Tinerii liberali din Piatra Neamț au donat sânge..


O inițiativă a organizației nemțene a Tinerilor Liberali s-a concretizat, sâmbătă, 28 noiembrie, când 14 dintre membrii săi au donat câte 450 de mililitri ..

Peneliștii pun tunurile pe IT-iști și constructori..


• Liberalii vor tăia facilitățile din domeniile IT și construcții, imediat după alegeri Liberalii vor să distrugă cu orice chip și domeniile care încă m..

PNL știe, poate și are resursele pentru dezvoltarea României, ..


Partidul Național Liberal a prezentat Planul Național de Redresare și Reziliență, care va utiliza fonduri europene pentru dezvoltarea României, pentru dezvolta..

Comunicat de presă PSD: Consilierii județeni PNL, ProRomânia,..


Ei s-au opus unui proiect de hotărâre inițiat de către președintele Ionel Arsene, în baza căruia la spitalul din Piatra Neamț s-ar fi putut dota Secția ATI ..

Colegiul Național „Petru Rareș” aniversează 151 ani de exi..


Astăzi, 27 noiembrie, este zi aniversară pentru Colegiul Național „Petru Rareș”. Împlinirea a 151 de ani de existență este marcată cu numeroase activită..

Cafeaua de dimineață. PPU social-liberal Neamț și lupta împo..


The post Cafeaua de dimineață. PPU social-liberal Neamț și lupta împotriva abuzurilor appeared first on Stiri Neamt. ..

Cafeaua de dimineață: USR PLUS și nevoia de reformă a societ..


The post Cafeaua de dimineață: USR PLUS și nevoia de reformă a societății românești appeared first on Stiri Neamt. ..

Liviu Harbuz: „Adevărul despre votul referitor la transferul e..


Arsene recunoaște că a făcut o investiție neperformantă, inoperabilă la Lețcani. Spitalul modular de la Lețcani nu va fi niciodată folosit la întreaga capa..

Familiile celor afectați de incendiul de la ATI Piatra-Neamț pr..


Guvernul României va acorda câte 5.000 de lei fiecărei familii afectate de incendiul  de la secția ATI de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Proi..

Horoscop la Eclipsa de Luna Plină din Ziua Lupului..


Aceasta este a doua eclipsă din 2020 care face parte din familia de eclipse Gemeni-Săgetător. Prima s-a petrecut pe 5 iunie anul acesta. Vor mai fi încă trei ec..

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”Investițiile sunt prioritatea PNL”..


Programul de guvernare al PNL este axat pe investiții majore în economie, infrastructură, spitale, școli și pe utilizarea masivă a fondurilor europene. Investi..

Piața Ștefan cel Mare din Piatra-Neamț – zonă de promenadă..


În această vară, strada din fața Parcului Central, între Teatrul Tineretului și sensul giratoriu de la Grand Hotel Ceahlău a fost transformată într-o zonă ..

Târgu Neamţ: Campanie umanitară „Fii Înger de Crăciun”..


Asociaţia de Iniţiativă Civică şi Dezvoltare Locală Neamţ a iniţiat o campanie de sensibilizare a cetăţenilor în prag de sărbători. Astfel, a fost organ..

ATI Piatra-Neamț primește echipamente și de la Spitalul Modula..


Formalitățile pentru transferul unor echipamente ATI de la Spitalul Modular Lețcani pentru noua secție de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț sunt a..

Domeniul transporturilor, prioritatea PSD în viitoarea guvernare..


• Cât timp a fost la guvernare, PSD a demarat proiecte pentru construirea de autostrăzi, drumuri expres, reabilitarea rețelelor de cale ferată și modernizarea..

..


Viitorul dezvoltării României depinde foarte mult de educația viitoarelor generații. Importanța acestui aspect nu poate fi ignorată sau lăsată la capitolul ..

Ședinta Consiliului Local Piatra Neamț/26 noiembrie 2020..


The post Ședinta Consiliului Local Piatra Neamț/26 noiembrie 2020 appeared first on Stiri Neamt. ..

Cafeaua de dimineață: Răzvan Cuc, despre nevoia de reformă..


The post Cafeaua de dimineață: Răzvan Cuc, despre nevoia de reformă appeared first on Stiri Neamt. ..

copyright © 2020 mesagerul.ro