Mesagerul.ro

STIRI neamt

Roman, victorie strânsă a PNL-ului!..


Potrivit numărătorii paralele a unui partid, la Roman a câștigat de liberalul Leonard Achiriloaei, cu un procent de 38%, urmat de Viorel Stan (PSD), Radu Samson ..

Victorie la Târgu Neamț pentru Daniel Harpa și în zonă pentr..


Fără a avea rezultate definitive, putem spune că Daniel Harpa a câștigat detasat alegerile la Târgu Neamț, cu aproximativ 70% din voturi. Victoria este previz..

Vasile Pavăl(PNL) este noul primar al orașului Roznov..


Ionel Ciubotaru (Pro România), fostul primar al Roznovului, va părăsi funcția de primar al orașului și locul său va fi ocupat de liberalul Vasile Pavăl. Aces..

Alte rezultate din Neamț. Știre actualizată..


*Surpriză la Crăcăoani, unde fostul primar Petre Zamfir PSD a pierdut la o distanță de 90 de voturi în fața candidatei Pro România, doamna Alexandrina Raclar..

Încă o urnă nesigilată în Piatra Neamț la secția nr. 14. V..


The post Încă o urnă nesigilată în Piatra Neamț la secția nr. 14. Video appeared first on Stiri Neamt. ..

Știre actualizată.Rezultate la alegerile locale din Neamț..


Mesagerul de Neamț încearcă, pe măsură ce obținem date în urma numărătorilor paralele, să vă țină la curent cu rezultatele alegerilor. *O primă surpriz..

Prezența la vot în Neamț la ora 20.00..


Cu doar o oră înainte de închiderea urnelor, în județul Neamț au votat 197.956 de persoane (42,48%). Prezența la vot a scăzut sub cea națională care a ajun..

Incredibilul devine ceva obișnuit: încă o secție de vot făr..


După cazul absolut de neconceput de la secția nr. 8 din Piatra Neamț, unde urnele erau nesigilate și chiar fără șuruburi, reprezentanții USR PLUS au descoper..

Liberalii la vot: Cozmanciuc și Carabelea au votat în Piatra Ne..


Candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean Neamț, Mugur Cozmanciuc, a votat la ora 12.00 la Școala ”Nicu Albu„ din Piatra Neamț, fiind îns..

Incredibil! Urnă nesigilate la secția nr. 8 din Piatra Neamț. ..


Reprezentanții a două partide, USR PLUS și Pro România, au sunat la 112 și au reclamat faptul că la secția de votare nr. 8 din Piatra Neamț, organizată în ..

Prezenţa la vot în Neamţ, la ora 18:00 – 38,22%..


Prezenţa la urne în judeţul Neamţ la ora 18:00 era de 38,22%. În judeţele apropiate se înregistra următoarea situaţie: Bacău 36,15% Botoşani 39,29% Iaşi ..

Prezența la vot în Neamț la ora 17.00..


Prezența la vot în județul Neamț de 35,33% este în continuare mai scăzută comparat cu alegerile locale din 2016 (37,92%) dar rămâne puțin peste media nați..

Municipiul Roman, prezență mai slabă la vot decât la Bucureș..


Romașcanii se pare că s-au săturat de politicianismul ieftin care li s-a oferit în ultima perioadă. Scandalul liberalului Micu, transformat în social-democrat ..

Scandal electoral la Agapia, măicuțe duse la vot de băiatul un..


O filmare făcute de un candidat, Toma Daniel, arată cum mai multe măicuțe și un preot au fost duse la o secție de votare. De remarcat apelul la respectarea leg..

Prezenţa în Neamţ, la ora 15:00 – 28,54%..


Prezenţa la urne în judeţul Neamţ la ora 15:00 era de 28,54%. La nivel naţional, la aceeaşi oră, prezenţa era de 27,38%. Monitorizarea prezenţei la vot poat..

Alegeri la Târgu Neamţ: Arsene, Harpa și Aciocârlănoae şi-a..


La ora 11:30, prezența la vot la Târgu Neamţ era de peste 13%, puțin sub Bicaz și Roznov, dar peste municipiile Piatra Neamț și Roman. Au existat secții în ..

Prezenţa în Neamţ, la ora 12:00 – 16,22%..


Prezenţa la urne în judeţul Neamţ la ora 12:00 era de 16,22%. La nivel naţional, la aceeaşi oră, prezenţa era de 15,69%. Monitorizarea prezenţei la vot poat..

Secția de votare nr. 4 Piatra Neamț: suspiciuni în privința u..


Actualizare: Ileana Popescu, președinte secției de votare nr. 4 Piatra Neamț: ”Avem o suspiciune că s-au dat voturi dintr-o singură categorie, de la primar, d..

Acuzaţii la Grumăzeşti: Funcţionari din primărie sunt membri..


Gheorghe Apetrei, candidatul PNL de la  Grumăzeşti, a semnalat probleme  în unele secţii de votare din comună. El a constatat că sunt angajaţi ai primăriei..

cazul de la secția 119 Bicaz: doar penal pentru împiedicarea ex..


În această dimineață semnalam o situație la secția 119 din Bicaz, unde o membră a comisiei de votare ar fi înmânat unui alegător un buletin deja ștampilat..

Scandal la Bicaz: o femeie reclamată că a dat un buletin de vot..


În secția de votare nr. 119 din Bicaz, organizată chiar în sediul Primăriei, s-a înregistrat o situație care a generat o reclamație la 112 și intervenția o..

Locuri de muncă în instituţii bugetare din Neamţ..


Șofer și consilier (3 posturi) – Primăria Comunei Ion Creangă, Județul Neamț Administrator patrimoniu III – Şcoala Gimnazială „I. Gervescu” d..

Prezența la vot la ora 09.00..


Până la ora 09.00, în județul Neamț au votat 19706 persoane, reprezentând o prezență la urne de 4,23% . La nivel național, prezența la vot este de 4,27%. ..

Agapia, lider la vot în Neamț..


Comuna Agapia este liderul dimineții în procesul de votare din Neamț. Aproape de ora 9.00, votaseră deja peste 6,7% din cetățenii cu drept de vot. O explicați..

A început votul și apar primele (mici) probleme: trei buletine ..


La ora 7 a început votul pentru alegerea primarilor, a consiliilor locale, a președintelui de județ și a consiliului județean. Prima reclamație sosită la reda..

Locuiești în Piatra Neamț și vrei să îți duci bebelușul l..


Pentru nicio mamă nu este ușor să se despartă de copilul ei, însă, când nu are de ales și nici bunici prin preajmă, creșa rămâne cea mai bună variantă ..

Fonduri europene pentru fermierii afectați de criza COVID-19..


APIA lansează 3 scheme noi de sprijin pentru fermieri din fonduri europene! A.P.I.A. Centrul Judetean Neamt aduce la cunoștința fermierilor lansarea a 3 noi schem..

Ionel Arsene: „Vreau ca Neamțul să conteze pe harta țării ..


Dragi nemțeni, iată-ne la sfârșitul acestei campanii electorale! O perioadă în care, așa cum am făcut pe parcursul mandatului de președinte al Consiliului J..

Nou focar în Roman și încă două decese în rândul bolnavilo..


Trei tineri din Complexul de servicii „Familia Mea” din municipiul Roman au rezultate pozitive la coronavirus și de astăzi, 25 septembrie, aici este declarat f..

Sancțiuni disciplinare pentru 4 polițiști de la Roznov..


Ancheta internă de la Poliția Roznov s-a încheiat cu mustrări scrise pentru șeful structurii Ionuț Matache și pentru 3 dintre subordonații săi. Sancțiunile..

copyright © 2020 mesagerul.ro