BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI neamt

Dr. Daniela Marcoci, de la DSP Neamț, detașată la Spitalul de ..


Județul Neamț trimite întăriri în sprijinul echipei de conducere de la Spitalul Suceava. Dr. Daniela Marcoci, șef serviciu Programe de sănătate în cadrul Di..

12 ţări în “zonele roşii”, cine vine de acolo în Români..


Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a actualizat joi, 2 aprilie, lista cu “zonele roşii”, pentru care este necesară carantina instituţi..

Dilema lui Arsene: Cu Mocanu sau fără Mocanu la Spitalul Județ..


Conștient că orice greșeală managerială de tip Suceava l-ar putea costa cel puțin cariera politică, Ionel Arsene are de făcut o alegere rapidă în acest mom..

Spitalul Roman are tunel de dezinfectare cumpărat de Mihai Tăr..


Începând de astăzi, 2 aprilie, toate persoanele care intră sau ies din Spitalul Municipal de Urgență Roman trec printr-un tunel de dezinfecție, ca măsură de..

Primăria Agapia, măsuri de sprijin şi prevenţie pentru locuit..


În lupta pentru evitarea răspândirii virusului COVID 19 şi mai ales în urma adoptării ordonanţei care priveşte persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, ce n..

Primăria Piatra-Neamț – preocupare continuă pentru viitorul ..


Primarul Dragoș Chitic a semnat contractul de finanțare pentru  încă un  proiect european care va fi implementat în Piatra-Neamț, în perioada următoare și..

Primarul de Roman a pierdut procesul cu ANI și se declară dezam..


Lucian Ovidiu Micu, primarul de Roman, a pierdut definitiv lupta cu Agenția Națională de Integritate. Astăzi, 2 aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție ..

ŞTIRI OFICIALE Judeţul Neamţ e pe locul 6 pe ţară, cu 107 pe..


Judeţul Neamţ este pe locul 6, la nivel naţional, cu 107 persoane infectate cu COVID-19, potrivit Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), citat de p..

Vom avea rezultate la testul pentru noul coronavirus și de la Bu..


Până acum, probele prelevate din județul Neamț erau trimise pentru prelucrare la Iași, singurul centru pentru zona Moldova. Asta făcea ca rezultatele la testel..

Al 5-lea deces din Neamț cauzat de COVID-19..


A cincea persoană din județul Neamț care a murit din cauza infecției cu noul virus este o femeie de 75 de ani, dintr-o localitate din zona Tazlău. Ea a fost int..

Noul virus închide temporar și secția ORL a Spitalului de Urge..


Cel puțin un medic și o asistentă din secția ORL a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au primit de la Iași rezultat pozitiv la noul virus. Starea l..

Ionel Arsene: Ne așteaptă o perioadă critică și trebuie să ..


”Astăzi am revenit la Spitalul Județean, să văd cum decurg pregătirile pentru amenajarea spațiului care va deservi laboratorul PCR pentru testarea nemțenilo..

Ofertă la vreme de coronavirus la Mânăstirea Sihăstria: pomel..


La vreme de pandemie Mânăstirea Sihăstria din comuna Vânători-Neamţ vine în întâmpinarea credincioşilor cu o ofertă inedită. Pomelnice online, ce pot fi ..

Covid 19: Primul deces din Târgu Neamț, al 4-lea în Neamț. Co..


Astăzi, 1 aprilie a fost anunțat al 4-lea deces la o persoană din județul Neamț ( dacă facem abstracție de bărbatul care a decedat la Suceava, unde și locui..

POŞTA ROMÂNĂ: Pensiile se distribuie, începând de astăzi, ..


Poşta Română a anunţat miercuri, 1 aprilie, că a început distribuirea pensiilor. Compania “face demersuri pentru a finaliza achitarea într-un interval c..

De astăzi, se pot depune cereri pentru plata şomajului tehnic *..


Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă că angajatorii pot cere fonduri guvernamentale, începând de astăzi, 1 aprilie, pentru plata ..

PREFECTURA NEAMŢ: Deoarece nu au respectat restricțiile de auto..


Conform raportării primite de la Direcția de Sănătate Publică Neamț, la data de 01.04.2020 sunt 352 de persoane aflate în carantină, 125 persoane ieșite din..

Cafeaua de dimineața: Sistemul sanitar nemțean la vreme de coro..


The post Cafeaua de dimineața: Sistemul sanitar nemțean la vreme de coronavirus appeared first on Stiri Neamt. ..

Rocadă la vârful Direcției Silvice Neamț: Ovidius Mărcuțian..


Doru Gherghel și Ovidius Mărcuțianu fac schimb de funcții, începând de mâine,1 aprilie, conform deciziei conducerii Romsilva. ”Fostul director comercial Ovi..

Oficial: Spitalul de Urgență Piatra Neamț dedicat pacienților..


De astăzi, 31 martie, a devenit oficială transformarea în spital suport pentru pacienții pozitivi la noul virus a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț..

Ionel Arsene: ”Cer Guvernului să instituie măsuri de carantin..


“Încă din 9 martie am cerut ferm prefectului județului Neamț să organizeze filtre și controale la toate intrările în județul Neamț! Filtre constituite di..

DGASPC Neamț: Alte două noi cazuri confirmate cu coronavirus..


Doi angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț au fost confirmați infectați cu coronavirus. Este vorba de un șef de ..

Eugen Borș a comandat un videolaringoscop pentru Spitalul Roman,..


Eugen Ioan Borș, managerul firmei Conbas Roman, a reușit să mobilizeze oameni – angajați ai societății sale, dar și alte persoane -, și să strângă banii..

Datorită unor oameni de afaceri, Spitalul Roman are primul anali..


Un analizor automat Real Time PCR pentru detectarea noului coronavirus, kit-uri de testare, măști ffp3, mănuși, combinezoane și teste rapide Covid 19 au ajuns a..

Un service din Neamț, servicii speciale pentru cei care au depă..


Autovest Service SRL vine cu o ofertă adaptată la condițiile actuale, când lumea trebuia să stea cât mai mult în autoizolare, dar, la nevoie, să aibă și un..

Cafeaua de dimineață: Suceava în carantină, ce se întâmplă..


The post Cafeaua de dimineață: Suceava în carantină, ce se întâmplă în Neamț? appeared first on Stiri Neamt. ..

Marcel Vela anunță carantinarea municipiului Suceava..


Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat luni, 30 martie, că a fost aprobată o nouă ordonanță militară care vine cu noi măsuri pentru limitarea r..

”În numele întregii echipe de la ATI, mulțumim VIVID!”..


Există momente când cuvintele nu sunt deloc de prisos. O secție a Spitalului Județean Neamț, vitală în acest moment în lupta cu virusul care face ravagii în..

Comunicat VIVID Neamț: ”Intenția noastră este, pur și simp..


Am primit la redacție un comunicat din partea comunității VIVID Neamț. Este vorba despre o declarație de credință dar și un apel către toate autorităție ..

Ionel Arsene: am alocat 8 milioane de lei pentru spital în ședi..


După ședința extraordinară a Consiliului Județean, președintele instituției, Ionel Arsene a anunțat pe o rețea de socializare că au fost alocați aproximat..

copyright © 2020 mesagerul.ro