Mesagerul.ro

STIRI neamt

Sărbătoarea Rusaliilor..


Se crede că între Joia Mare și Rusalii, mormintele rămân deschise, adică sufletele morților sălășluiesc printre cei vii. În Duminica Rusaliilor, aceste su..

Încă 11 pacienți infectați cu coronavirus la Spitalul de psih..


Ultimele rezultate anunțate astăzi, 6 iunie, crește cu 11 numărul persoanelor confirmate contaminate cu coronavirus, în județul Neamț și ajunge la 907 în to..

Spital Târgu Neamţ: Compartimentul Urgențe sub asediu..


Zeci de rromi s-au postat astăzi, 6 iunie, în jurul orelor 12 în faţa Compartimentului de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Orăşenesc „Sf. Dimitrie” d..

Târgu Neamţ: Condiţii de anulare a majorărilor de întârzier..


În cea mai recentă şedinţă a legislativului târgnemţean, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind instituirea unor facilităţi fiscale şi aprobarea pr..

Nemţeanul Cristian Fodor a câştigat Marele Premiu Euroinvent 2..


Cristian Fodor, un tânăr bioinginer, de loc din comuna Brusturi, este câştigătorul Marelui Premiu Euroinvent 2020. Acesta este în valoare de 10.000 de lei şi ..

Părțile urâte ale orașului; Ruine și mizerie în Dărmăneș..


Pietrenii care locuiesc în zone civilizate și pe care drumurile nu-i poartă prin toate cartierele orașului poate nici nu știu ce peisaje urbane de mare efect es..

Economia României va primi un impuls serios în urma unor progra..


Companiile mari din România vor putea accesa un program de susținere pregătit de Guvern, în valoare de 8 miliarde de lei. Guvernul PNL a aprobat memorandumul pri..

Sloturi cu tematici de neratat in 2020..


Astăzi există zeci de cazinouri online unde să-ți încerci norocul și să te distrezi pariind la cele mai interesante și distractive sloturi. Iar pentru a face..

”Ne confruntăm nu doar cu pandemia de COVID 19, ci și cu pand..


Interviu cu Eugen Țapu Nazare, senator PNL Neamț – Domnule senator, începând cu data de 1 iunie am intrat într-o nouă etapă a măsurilor de relaxare, du..

FOTO/VIDEO: Copiii au cameră specială pentru audieri, la Tribun..


Copiii care urmează să fie adoptați, cei ai căror părinți au divorțat, ori cei pentru care se decide, în instanță, cui vor fi încredințați – famil..

Instanța l-a repus pe comisarul șef Paul Tablan în fruntea Pol..


Victorie răsunătoare a comisarului șef Paul Tablan împotriva sistemului care nu i-a mai acordat certificatul ORNISS doar ca să-I poată lua funcția. Curtea de ..

Terasa “Casa Arcaşului” şi cea a Pensiunii “Văratec” ..


Două cunoscute terase din zona Târgu Neamţ îşi anunţă clienţii că îşi vor deschide porţile, în contextul relaxării restricţiilor începând cu data de..

Florin Hozoc – pe punctul de a retrage oferta de sponsorizare p..


Florin Hozoc, omul care a donat un aparat de plasmafereză Centrului de transfuzie din Piatra-Neamț și alte 17 în diverse locuri din țară, este complet dezamăg..

Boghicea: Investiții în lucru de 150 de miliarde de lei vechi..


Interviu cu primarul Mihai CAZAMIR – Domnule primar, care sunt investițiile care se derulează în comună în această perioadă? Sunt trei proiecte foarte i..

DSP şi procurorii caută pacientul zero de la Centrul Păstrăve..


Angajații îl acuză pe dr. Bogdan Mahu Văzută din afară, gestionarea focarului de COVID-19 de la Păstrăveni a fost una de succes, pentru că virusul nu a avut..

Focarul de Covid de la Spitalul de Psihiatrie Roman ia amploare..


Încă 4 pacienți și 4 infirmieri s-au infectat cu coronavirus, rezultatele primite la testele efectuate Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” Roman confir..

Mihail Popescu, omul fără de care nu se poate dezvolta județul..


”Apa trece, pietrele rămân” este proverbul care se potrivește perfect unor oameni din administrația publică nemțeană, eterni pe funcții, indiferent de re..

Șeful Inspecției de prevenire al ISU Neamț a ieșit la pensie..


Locotenent-colonel Daniel Aniței și-a luat astăzi, 4 iunie, rămas bun de la cariera militară. Șeful Inspecției de prevenire din cadrul ISU Neamț a ieșit la ..

Comisarul Daniel Maxim – noul șef al Serviciului economic..


Împuternicirea comisarului Mihai Osoianu pe funcția de adjunct al șefului IPJ Neamț a lăsat liberă funcția de șef al Serviciului de Investigarea a Criminalit..

Ștrandul din Piatra-Neamț, pregătit pentru deschidere..


Odată cu primele măsuri de relaxare a restricțiilor generate de criza sanitară luate la nivel național, au fost deschise zonele de promenadă din Ștrandul Muni..

Cât timp mai purtăm mască din obligație? Ministrul Sănătă..


Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat pe un post de televiziune național, că purtarea măștilor de protecție va rămâne obligatorie până când nu ..

Guvernul PNL ia măsuri active de sprijin pentru angajați și an..


Guvernul PNL a adoptat o serie de măsuri active pentru a veni în sprijinul angajaților și angajatorilor care au fost afectați de criza sanitară. Prin intermedi..

HOROSCOP 4-10 iunie..


Fenomenul astronomic  Eclipsa din 5 iunie va putea fi observată și din România de sud-est, respectiv centrul și răsăritul Câmpiei Române și Dobrogea, dacă..

O fundație din Suceava vrea să cumpere o centrifugă pentru Cen..


Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, din Suceava, a făcut o donație Centrului de transfuzie din Piatra-Neamț și, cu aceasta ocazie, conducerea..

Concurs pe bază de recomandare pentru șefia Casei de Asigurări..


În timp ce la alte instituții continuă numirile unor șefi interimari, la Casa de Asigurări de Sănătate Neamț a fost anunțat concurs pentru funcția de direc..

Cafeaua de dimineață: Tăvălugul schimbării mondiale..


The post Cafeaua de dimineață: Tăvălugul schimbării mondiale appeared first on Stiri Neamt. ..

ALDE sare în căruța parlamentară a PSD!..


Un comunicat la redacție de la ”biroul de presă ALDE Neamț” ne anunță că parlamentarii acestei formațiuni politice liberale la origine s-au urcat în căr..

Comisarul șef Neculai Catană preia funcția de inspector șef a..


În această seară, 3 iunie, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, l-a împuternicit, pentru o perioadă de trei luni, pe comisarul șef Neculai Catană pe fun..

Comisarul Mihai Osoianu preia conducerea Poliției Neamț..


În multitudinea de nume vehiculate pentru funcțiile de la vârful Poliției Neamț, factorii de decizie de la București au hotărât să-l împuternicească pe fu..

Dr. Ana Maria Ungureanu: „Mă simt onorată să mă alătur ech..


Noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț este dr. Ana Maria Ungureanu, așa cum anticipam. Medicul endocrinolog a fost numită la con..

copyright © 2020 mesagerul.ro