Mesagerul.ro

STIRI neamt

Cimitirele evreiești din Piatra-Neamț: file din istoria unei co..


Stabiliți pe lângă Curtea Domnească acum 400 de ani, unde au format mici comunități, care s-au dezvoltat în timp, evreii din Piatra-Neamț reprezentau, în 19..

Altex donează 4 hectare de teren pentru spitalul municipal Piatr..


Prima problemă esențială pentru ridicarea unui spital municipal pare să fie rezolvată cu ajutorul unui om născut la Piatra Neamț, dl. Dan Ostahie, patronul de..

Viișoara. Prizonier de război, sărbătorit la împlinirea a 10..


Astăzi, 21 ianuarie, în satul Viișoara, comuna Alexandru cel Bun, comunitatea l-a sărbătorit pe domnul Mina Gavrilescu la împlinirea unui secol de viață. Al..

Conferință de presă Apa Serv. Live..


The post Conferință de presă Apa Serv. Live appeared first on Stiri Neamt. ..

Horoscop 21-27 ianuarie..


Pe 21 ianuarie, Marte și Uranus vor forma o conjuncție în Taur. Dorința de libertate a tuturor nativilor va fi scoasă la suprafață. Aproape toți nativii vor ..

A apărut Mesagerul de Neamț, numărul 474..


Un număr în care continuă rubrica ”România Săracă” văzută din Neamț, cu un caz cutremurător de la Itrinești- Mărgineni; un material  în care se fac..

Firma care a distrus strada Privighetorii – amendată cu 5.000 ..


Strada Privighetorii din Piatra-Neamț, care a fost în șantier în timpul lucrărilor de înlocuire a conductelor de gaz, a rămas un loc numai bun de rupt mașina..

Refacerea planului de școlarizare raportat la 26 de elevi într-..


Reducerea claselor de liceu, din toamnă, pe fondul scăderii numărului de elevi, a stârnit nemulțumiri, inclusiv în Neamț. Părinții elevilor de la Liceul de ..

„România săracă”- reacții: Români din Belgia și Federa..


Printre multele reacții primite la redacție în sprijinul familiei din Brășăuți, despre care mesagerulneamț.ro a scris aici , menționăm pe cea venită din B..

Revista de istorie a liceului “Vasile Conta” din Târgu Neam..


Liceul „Vasile Conta„ Târgu-Neamț, editează din 2019 revista de istorie Analele Liceului Vasile Conta„ Târgu-Neamț, publicație științifică bianulă (i..

Profesorul acuzat de hărțuire sexuală predă, în continuare, ..


Cristian Pipirigeanu, profesorul de matematică de la Colegiul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Piatra-Neamț acuzat de hărțuirea sexuală a unei eleve de la sera..

Reacțiile autorităților: Anchetă pe hărțuire sexuală și d..


Propunerile sexuale făcute de profesorul de matematică Cristian Pipirigeanu unei eleve de 21 de ani, care învață la seral la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leoni..

Cafeaua de dimineață cu Daniel Harpa, primarul orașului Târgu..


The post Cafeaua de dimineață cu Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț: un buget redus semnificativ appeared first on Stiri Neamt. ..

Descoperirea coifului corintic vechi de 2.500 de ani – în pres..


Presa din Grecia, dar și cea din Rusia au relatat despre descoperirea polițiștilor din Neamț, care au recuperat un coif corintic din podul locuinței unui bărba..

Probleme cu căldura la centrul de vaccinare din Piața Centrală..


În această dimineață, 19 ianuarie, temperaturile negative au învins sistemul de încălzire din spațiul unde este amenajat centrul de vaccinare de la Piața ce..

Reacția părinților elevilor de la Liceul de Arte Piatra-Neamț..


Una din cele două clase de a IX-a de la Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra-Neamț se va desființa, din toamnă, potrivit anunțului oficial făcut de Mihai..

Spitalul Județean Neamț asaltat de controale, sunt vizați ulti..


Astăzi, 19 ianuarie, o echipă formată din 5 reprezentanți ai Corpului de control al Ministerului Sănătății a început verificările la Spitalul Județean de ..

Ce se întâmplă în PNL? Raspunde Mara Calista, deputat de Neam..


The post Ce se întâmplă în PNL? Raspunde Mara Calista, deputat de Neamț la ”Cafeaua de dimineață” appeared first on Stiri Neamt. ..

Odiseea șefiei IPJ Neamț continuă: Paul Tablan dat jos, din no..


Astăzi, 18 ianuarie, sau cel târziu mâine, la IPJ Neamț este așteptată o decizie de punere la dispoziție a comisarului șef Paul Tablan. Asta pentru că Înal..

La Est de Vest. Secretul tinereţii fără bătrâneţe..


Cu faţa aia de bebeluş, cu mersul acela ţanţoş, uşor legănat, ţarul Putin nu s-a dezminţit şi a ordonat arestarea imediată, în văzul lumii, a ’’Paci..

Platforma STS pentru programarea la vaccinarea anti COVID-19 este..


Actualizare 10.30: STS anunță că problema a fost remediată. Știre inițială: Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat astăzi, 18 ianuarie, că ..

ROMÂNIA SĂRACĂ. O femeie cu 5 copii locuiește într-o casă c..


România săracă este oriunde. Într-un capăt de stradă urbană, într-o căsuță cu două camere, sau pe ulița unui sat, unde 5 copii flămânzi stau în jurul..

Centrul de vaccinare de la Piața Centrală, din Piatra-Neamț f..


În Piatra Neamț etapa a doua a vaccinării a început în centrul amenajat în Piața Centrală, luni, 18 ianuarie, la ora 8 dimineața. După o oră și jumătate..

ANUL SPORTIV 2020 Ceva fotbal, puţin rugby şi 4 pierderi grele..


În 2020, sportul s-a desfăşurat în conformitate cu situaţia epidemiologică… Adică, aproape deloc! Tocmai de aceea, puţinele competiţii care au avut loc me..

Control de fond la Spitalul Județean Piatra Neamț din partea Mi..


Surse din zona Ministerul Sănătății dau ca sigur un control de fond la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Abia numit, Alexandru Filimon, noul manager..

Moștenirea boierului Bogdan de la Gâdinți:conacul – o bijute..


Ansamblul de monumente istorice de la Gâdinți – casa boierească a lui Dimitrie Bogdan, cu zidul de incintă și anexele aferente, pe de o parte, și biseric..

Moștenirea boierului Bogdan de la Gâdinți: biserica prea ”î..


Ansamblul de monumente istorice de la Gâdinți – casa boierească a lui Dimitrie Bogdan, cu zidul de incintă și anexele aferente, pe de o parte, și biseric..

Record de vaccinări antigripale în Neamț..


Pentru acest sezon de iarnă s-au primit un număr record de doze de vaccin antigripal în județul Neamț și s-au vaccinat un număr record de persoane. Din cele 1..

Borlești. MINUNE: “La Şcoala Ruseni va dispărea toaleta din ..


Interviu cu prof. Cristinel Veniamin CONSTANTIN – Domnule director, aţi condus 3 şcoli în comuna Borleşti, ca atare, ce a rămas în urma dvs.? În 2006, l..

Tradiții pierdute din pandemii trecute..


Tradiții de Atanasia ciumelor În ziua de 18 ianuarie sunt celebrați Sfintii Atanasie și Chiril, patriarhii Alexandriei. Sfântul Atanasie a trăit în zilele mar..

copyright © 2021 mesagerul.ro