Mesagerul.ro

STIRI neamt

8 modalități excelente de a câștiga bani în timpul liber..


A devenit ceva obișnuit pentru români ca, pe lângă serviciul cu normă întreagă, să aibă un al doilea job, cu jumătate de normă, sau diferite alte colabor..

Alege Finette in dormitor pentru un somn odihnitor..


Toata lumea stie ca nu exista o reteta pentru un somnul perfect. Sunt totusi anumite secrete pentru odihna si niste pasi care pot fi indepliniti in vederea obtinerii..

În Neamț toți câinii s-au pricopsit cu râie în ultimele 6 z..


Informații transmise de peste Ocean, preluate fără discernământ în România, au transformat peste noapte un medicament pentru uz animal,  Ivermectina, într-u..

Explicațiile managerulul Spitalului Roman în problema nevoilor ..


Situația relatată în presa locală privind pacienții care trebuie să-și facă nevoile fiziologice în pungi, pe timpul cât așteaptă rezultatele testelor Cov..

Consiliul Local urmează să aprobe repartizarea a 36 de locuinț..


În ședința de Consiliu Local Piatra Neamț de mâine, 28 ianuarie,  consilierii vor primi spre aprobare un proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării ..

Neamț: someri și ajutoare pentru firme, dialog cu Titela Popesc..


The post Neamț: someri și ajutoare pentru firme, dialog cu Titela Popescu, director AJOFM Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Camera de Comerț anunță organizarea de cursuri pentru mediul d..


În contextul în care pandemia Covid-19 a mutat activitatea multor companii în online, Camera de Comerț și Industrie a României vine în sprijinul mediului de a..

Liberalii de la Grințieș stabilesc majoritatea în Consiliul Ju..


Meciul pentru alegerea adjuncților lui Arsene la Consilul Județean pare să se fi apropiat de fluierul final. Alegerea unui viceprimar la Grințieș din partea Pro..

În cazul Paul Tablan, ministerul funcționează pe repede-napoi..


Ministerul Afacerilor Interne își păstrează obiceiurile elegante și mănușile de catifea în privința comisarului șef Paul Tablan. După ce Marcel Vela l-a d..

Autoritățile anunță amânarea cu 10 zile a vaccinării persoa..


Astăzi, 26 ianuarie, dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV),..

Pedeapsă cu închisoarea pentru persoanele care fură identitate..


Furtul de identitate pe rețelele de socializare va fi sanționat sancționat sever. Înalta Curte de Casație și Justiție a României a decis că deschiderea unui..

Liceele din zonele Piatra Neamț și Târgu Neamț care vor avea ..


În noul proiect al planului de școlarizare rămâne o reducere de 10 clase de a IX-a, din toamnă. Afectate sunt 4 licee din zona Piatra-Neamț și 5 din zona Târ..

Speranțe pentru cei care s-au împrumutat în franci elvețieni..


Foarte mulți oameni în perioada anilor 2006-2008 s-au împrumutat pentru diverse nevoi, în special pentru construirea sau achiziționarea de locuințe, într-o mo..

Primăria Piatra Neamț și Consiliul Local executate silit de un..


O sentință civilă, din noiembrie 2019, rezultată în uma unui proces din 2018, este pusă în executare silit prin intermediul biroului executorului judecătorec..

Salarii „îngheţate” pentru angajaţii primăriei Târgu Nea..


În anul 2021 angajaţii primăriei oraşului Târgu Neamţ vor avea salariile „îngheţate”, acestea rămânând la nivelul anului 2020. Singura modificare care..

Au început pregătirile pentru noua secție modulară ATI de la ..


În așteptarea autorizației de construcție ce trebuie eliberată de Primăria Piatra-Neamț, au început lucrările la noua secție ATI de la Piatra-Neamț. Alexa..

Consilierul local Mihai Stoica, dosar penal după ce-a fost recla..


Consilierul local PNL de Târgu Neamț, Mihai Stoica a avut parte de o duminică memorabilă ieri, 24 ianuarie. Cineva l-a reclamat la poliție că ar conduce băut ..

DSP Neamț: Avem 1.688 doze de vaccin pentru rapel la cadrele med..


Astăzi, 25 ianuarie, Direcția de Sănătate Publică Neamț spulberă emoțiile cadrelor medicale și anunță că a primit 1.688 doze de vaccin împotriva coronav..

Oamenii cu alergii nu sunt asumați de medicii din centre de vacc..


De câteva zile, persoanele alergice sunt trimise de la centrul de vaccinare din Piața Centrală Piatra-Neamț, la cel din policlinică. Oamenii sunt puși pe drumu..

Ministerul Apărării Naționale anunță oferta educațională p..


The post Ministerul Apărării Naționale anunță oferta educațională pentru tinerii interesați de serviciul militar appeared first on Stiri Neamt. ..

COD GALBEN Viscol în zona de munte a judeţului Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis două avertizări COD GALBEN pentru zona de munte a judeţului Neamţ. Meteorologii prognozează intensifică..

ROMÂNIA SĂRACĂ. 3 copii trăiesc în întuneric și-n noroi..


România săracă este oriunde. Într-un capăt de stradă urbană, într-o căsuță cu două camere, sau pe ulița unui sat, unde 5 copii flămânzi stau în jurul..

Să sprijinim ultimii meseriași din Neamț. Mihai Savinoiu, mese..


Deseori avem intenția să mai oferim a doua șansă unei perechi de încălțări. Ori au valoare sentimentală, ori ne place foarte mult modelul, ori vrem să econ..

Cafeaua de dimineață. Scandal urât mirositor la Spitalul Munic..


The post Cafeaua de dimineață. Scandal urât mirositor la Spitalul Municipal Roman appeared first on Stiri Neamt. ..

Concurs pentru 7 portari la Spitalul Judeţean..


Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ anunţă concurs de angajare, pe perioadă nedeterminată, pentru 7 portari. Data limită pentru depunerea dosarelor a ..

Important. Reducerea numărului de elevi la a IX-a salvează jum..


În acest moment, planul de școlarizare pentru clasele a IX-a la nivelul județului Neamț se reface după noul ordin al ministrului Educației. Inspectoratul Școl..

Cuza, biserica și secularizarea..


Imaginea domnitorului care a modernizat statul român din temelii și care a fost trădat de cei mai apropiați colaboratori chiar în toiul acestui efort civilizato..

Borca. Pe Masivul Budacu se va realiza o stațiune pentru sportur..


Interviu cu primarul Petrică RUSCANU Comuna Borca, situată în nord-vestul județului Neamț, dispune de un cadru natural extraordinar, beneficiind de două oportu..

MESAGERUL DE NEAMŢ, de la o săptămâna la alta..


Motto. Învățăturile unui prim ministru britanic pentru Florin Câțu și cetățenii români ”Nu uitați niciodată acest adevăr fundamental: Statul nu are ni..

Tradiții. Martinii de iarnă..


Martinii de Iarnă este o altă denumire a sărbătorii Filipii de Iarnă. Din 25 până la 30 ianuarie, iar în unele zone până la 2 februarie, această sărbăto..

copyright © 2021 mesagerul.ro