Mesagerul.ro

STIRI neamt

Agapia, lider la vot în Neamț..


Comuna Agapia este liderul dimineții în procesul de votare din Neamț. Aproape de ora 9.00, votaseră deja peste 6,7% din cetățenii cu drept de vot. O explicați..

A început votul și apar primele (mici) probleme: trei buletine ..


La ora 7 a început votul pentru alegerea primarilor, a consiliilor locale, a președintelui de județ și a consiliului județean. Prima reclamație sosită la reda..

Locuiești în Piatra Neamț și vrei să îți duci bebelușul l..


Pentru nicio mamă nu este ușor să se despartă de copilul ei, însă, când nu are de ales și nici bunici prin preajmă, creșa rămâne cea mai bună variantă ..

Fonduri europene pentru fermierii afectați de criza COVID-19..


APIA lansează 3 scheme noi de sprijin pentru fermieri din fonduri europene! A.P.I.A. Centrul Judetean Neamt aduce la cunoștința fermierilor lansarea a 3 noi schem..

Ionel Arsene: „Vreau ca Neamțul să conteze pe harta țării ..


Dragi nemțeni, iată-ne la sfârșitul acestei campanii electorale! O perioadă în care, așa cum am făcut pe parcursul mandatului de președinte al Consiliului J..

Nou focar în Roman și încă două decese în rândul bolnavilo..


Trei tineri din Complexul de servicii „Familia Mea” din municipiul Roman au rezultate pozitive la coronavirus și de astăzi, 25 septembrie, aici este declarat f..

Sancțiuni disciplinare pentru 4 polițiști de la Roznov..


Ancheta internă de la Poliția Roznov s-a încheiat cu mustrări scrise pentru șeful structurii Ionuț Matache și pentru 3 dintre subordonații săi. Sancțiunile..

Viziunea Alianţei USR-PLUS pentru dezvoltarea turismului..


Articol comandat de Partidul Libertate, Unitate şi Solidaritate (parte a Alianţei USR PLUS), cod mandatar financiar 21200391 The post Viziunea Alianţei USR-PLUS p..

Galerie FOTO: Inaugurarea axialului, asfaltat în timp record..


Modernizarea axialului, drumul județean care leagă Stațiunea Durău și toată Valea Muntelui de restul județului Neamț, s-a încheiat cu inaugurarea investiți..

Primăria Piatra-Neamț – 26 de proiecte europene în valoare d..


Cele 26 de proiecte care vor crește calitatea vieții pietrenilor și la care vor începe lucrările din prima parte a anului viitor sunt: ▪ Trei proiecte care vi..

Speranțele noastre se îndreaptă spre Ciprian Enache, candidatu..


Ion ASAFTEI, președinte filiala ALDE Neamț, vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, îl susține pe Ciprian Enache la funcția de primar al municipiului P..

Cafeaua de dimineață: Ciprian Enache (ALDE)..


Cafeaua de dimineață 25.09.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Vineri, 25 septembrie 2020 The post Cafeaua de dimineață: Ciprian Enache (ALDE) appeared first ..

COD PORTOCALIU în judeţul Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD PORTOCALIU pentru judeţul Neamţ. Aceasta este valabilă în intervalul 26 septembrie, ora 9:..

Legendele se nasc prin muncă! Reconstruim împreună Ceahlăul P..


Am luat decizia să sprijin clubul de fotbal Ceahlăul Piatra-Neamț! ”Am fost dintotdeauna un prieten al curajului și competiției. Și am fost mereu un pasionat..

Cafeaua de dimineață: Mugur Cozmanciuc, Andrei Carabelea, Sebas..


Cafeaua de dimineață 25.09.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Joi, 24 septembrie 2020 The post Cafeaua de dimineață: Mugur Cozmanciuc, Andrei Carabelea, Seba..

Nu-ți irosi votul! Votezi PNL, scapi de PSD!..


De PSD se scapă greu. Partidul acesta are un fel perfid de a se infiltra în toate cercurile puterii, încât chiar și dacă au pierdut alegerile – tot dai d..

Cafeaua de dimineață: Iulian Bulai, Florin Zaharia și Marius I..


Cafeaua de dimineață 25.09.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Joi, 24 septembrie 2020 The post Cafeaua de dimineață: Iulian Bulai, Florin Zaharia și Marius ..

Dragoș Chitic acuză că a fost victima unui atac denigrator..


Pe pagina de Facebook a lui Dragoș Chitic, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Piatra Neamț a apărut o postare în care acuză o acțiune denigra..

Turismul, izvorul nesecat al dezvoltării județului..


• Consiliul Județean Neamț, sub conducerea președintelui Ionel Arsene, a derulat nenumărate proiecte care vizează susținerea și dezvoltarea turismului nemț..

24 de elevi premiați pentru rezultatele excelente de la Evaluare..


Elevii nemțeni care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat, au fost premiați astăzi, 24 septembrie, cu diplome de merit și sume de bani..

Feriți-vă de lupul deghizat în straie de mielușel, Ionel Arse..


“O curcă securistă și urâtă cu spume… “, “Leprelor, vă ofticați?” ,”Am convingerea că acești derbedei… “, &#..

Daniel Harpa susţinut de doi nemţeni care au cucerit lumea..


Candidatura actualului primar al oraşului Târgu Neamţ, Daniel Harpa, pentru un al treilea mandat a avut ecouri şi în diasporă. Doi târgnemţeni a căror poves..

Horoscop 24-30 septembrie..


În procesul terapiei prin inducţie se utilizează semnale electromagnetice radiate de creierul uman. Terapia prin inducţie se adresează în special talamusului, ..

Cafeaua de dimineață. Invitat: Liviu Harbuz (Pro România)..


The post Cafeaua de dimineață. Invitat: Liviu Harbuz (Pro România) appeared first on Stiri Neamt. ..

Un bărbat de 51 de ani, care avea și alte boli, este al 109-lea..


De ieri și până astăzi, 24 septembrie, încă un bolnav, care era confirmat cu coronavirus, a decedat. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, avea și alte afecț..

”Noi pregătim copiii pentru examene și nu-i pregătim pentru ..


Interviu cu Andrei Nica, președintele Asociației Tinerilor Avocați Excelsior Neamț Condusă de Andrei Nica, Asociația Tinerilor Avocați Excelsior a devenit o p..

Sănătatea nemțenilor, prioritatea președintelui Ionel Arsene..


• În cei 4 ani cât a deținut primul mandat de președinte al Consiliului Județean, Ionel Arsene a susținut proiecte în valoare de 21,5 milioane de euro • D..

Ionel Arsene susține programele dedicate copiilor și tinerilor ..


Peste 28 milioane euro au fost investiți în programe dedicate copiilor și adulților cu nevoi speciale și pentru combaterea violenței domestice Președintele Co..

Primarul de Grumăzești – Neamţ: „Toate investiţiile le vo..


În timp, au existat multe modalități prin care oamenii erau îndemnați să voteze de către candidați. Au existat tombole, plase, amenințări directe. De data ..

Mugur Cozmanciuc – Vom construi în județul Neamț un Centru N..


Spitalul Județean din Piatra Neamț nu mai corespunde nevoilor momentului. Degeaba oamenii dau zilnic dovadă de dedicare în munca dificilă pe care o fac, dacă d..

copyright © 2020 mesagerul.ro