Mesagerul.ro

STIRI neamt

Descoperirea coifului corintic vechi de 2.500 de ani – în pres..


Presa din Grecia, dar și cea din Rusia au relatat despre descoperirea polițiștilor din Neamț, care au recuperat un coif corintic din podul locuinței unui bărba..

Probleme cu căldura la centrul de vaccinare din Piața Centrală..


În această dimineață, 19 ianuarie, temperaturile negative au învins sistemul de încălzire din spațiul unde este amenajat centrul de vaccinare de la Piața ce..

Reacția părinților elevilor de la Liceul de Arte Piatra-Neamț..


Una din cele două clase de a IX-a de la Liceul de Arte „Victor Brauner” Piatra-Neamț se va desființa, din toamnă, potrivit anunțului oficial făcut de Mihai..

Spitalul Județean Neamț asaltat de controale, sunt vizați ulti..


Astăzi, 19 ianuarie, o echipă formată din 5 reprezentanți ai Corpului de control al Ministerului Sănătății a început verificările la Spitalul Județean de ..

Ce se întâmplă în PNL? Raspunde Mara Calista, deputat de Neam..


The post Ce se întâmplă în PNL? Raspunde Mara Calista, deputat de Neamț la ”Cafeaua de dimineață” appeared first on Stiri Neamt. ..

Odiseea șefiei IPJ Neamț continuă: Paul Tablan dat jos, din no..


Astăzi, 18 ianuarie, sau cel târziu mâine, la IPJ Neamț este așteptată o decizie de punere la dispoziție a comisarului șef Paul Tablan. Asta pentru că Înal..

La Est de Vest. Secretul tinereţii fără bătrâneţe..


Cu faţa aia de bebeluş, cu mersul acela ţanţoş, uşor legănat, ţarul Putin nu s-a dezminţit şi a ordonat arestarea imediată, în văzul lumii, a ’’Paci..

Platforma STS pentru programarea la vaccinarea anti COVID-19 este..


Actualizare 10.30: STS anunță că problema a fost remediată. Știre inițială: Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat astăzi, 18 ianuarie, că ..

ROMÂNIA SĂRACĂ. O femeie cu 5 copii locuiește într-o casă c..


România săracă este oriunde. Într-un capăt de stradă urbană, într-o căsuță cu două camere, sau pe ulița unui sat, unde 5 copii flămânzi stau în jurul..

Centrul de vaccinare de la Piața Centrală, din Piatra-Neamț f..


În Piatra Neamț etapa a doua a vaccinării a început în centrul amenajat în Piața Centrală, luni, 18 ianuarie, la ora 8 dimineața. După o oră și jumătate..

ANUL SPORTIV 2020 Ceva fotbal, puţin rugby şi 4 pierderi grele..


În 2020, sportul s-a desfăşurat în conformitate cu situaţia epidemiologică… Adică, aproape deloc! Tocmai de aceea, puţinele competiţii care au avut loc me..

Control de fond la Spitalul Județean Piatra Neamț din partea Mi..


Surse din zona Ministerul Sănătății dau ca sigur un control de fond la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. Abia numit, Alexandru Filimon, noul manager..

Moștenirea boierului Bogdan de la Gâdinți:conacul – o bijute..


Ansamblul de monumente istorice de la Gâdinți – casa boierească a lui Dimitrie Bogdan, cu zidul de incintă și anexele aferente, pe de o parte, și biseric..

Moștenirea boierului Bogdan de la Gâdinți: biserica prea ”î..


Ansamblul de monumente istorice de la Gâdinți – casa boierească a lui Dimitrie Bogdan, cu zidul de incintă și anexele aferente, pe de o parte, și biseric..

Record de vaccinări antigripale în Neamț..


Pentru acest sezon de iarnă s-au primit un număr record de doze de vaccin antigripal în județul Neamț și s-au vaccinat un număr record de persoane. Din cele 1..

Borlești. MINUNE: “La Şcoala Ruseni va dispărea toaleta din ..


Interviu cu prof. Cristinel Veniamin CONSTANTIN – Domnule director, aţi condus 3 şcoli în comuna Borleşti, ca atare, ce a rămas în urma dvs.? În 2006, l..

Tradiții pierdute din pandemii trecute..


Tradiții de Atanasia ciumelor În ziua de 18 ianuarie sunt celebrați Sfintii Atanasie și Chiril, patriarhii Alexandriei. Sfântul Atanasie a trăit în zilele mar..

Fix în pix. Fără poezie/Viaţa e pustiu..


Se pare că acest omuleţ neastâmpărat, care nu-şi mai încape în piele de deştept ce e, le caută cu lumânarea. Nici nu a scăpat bine de scandalul în care F..

Jănel Iosub revine: acuzații incredibile la adresa CMI Urban..


Cunoscut pentru acuzațiile pe care le-a adus în trecut unor oameni politici și din administrație, pentru perioada când a fost a fost director la Locativ Serv, p..

Oraşul Roznov are nevoie de susţinere financiară şi politică..


Interviu cu primarul Vasile PAVĂL Încă din primele decenii ale secolului trecut, comuna Roznov, astăzi oraş, a avut parte de trei etape importante în dezvoltar..

Se închid barurile din comuna Mărgineni, pentru 14 zile..


Din cauza ratei mare de infectare cu coronavirus, începând de astăzi, 15 ianuarie, comuna Mărgineni intră sub restricții, pentru 14 zile. Comitetul Județean p..

Boghicea: Rețele de apă, gaz metan și canalizare..


Interviu cu primarul Mihai CAZAMIR – Domnule primar, cu ce evenimente notabile s-a încheiat anul 2020? În primul rând, sunt bucuros că am pășit în noul ..

Scandal la Troleibuzul, președintele Consiliului de Administraț..


Ședința de astăzi, 15 ianuarie, a Consiliului de Administrație de la Troleibuzul SA a avut câteva momente extrem de interesante. În primul rând s-a pus proble..

Răzvan Cuc, fost ministru la Transporturi începe războiul cu a..


Județul Neamț, în continuare, ține capul de afiș în presa centrală, din păcate nu când este vorba despre realizări. Zilele trecute a făcut furori o știre..

Reducerea claselor de a IX-a din toamnă: „Victime vor fi, sigu..


Cele mai afectate licee de reducerea claselor de a IX-a, din toamnă, din orașul Târgu Neamț, sunt Colegiul Tehnic „Ion Creangă” unde dispar 3 clase și Cole..

MESAGERUL DE NEAMŢ, de la o săptămâna la alta..


Mihail Popescu, o achiziție utilă pentru DNA Șeful serviciului de Achiziții Publice din CJ Neamț a fost, fără îndoială, vedeta perioadei de trecere dintre a..

Fix în pix. Atenţie la aglomeraţiile de la supermarket-urile d..


Poate exagerez,  dar mi s-a tot întâmplat, mai ales în ultima vreme. De criză economică şi medicală. Penultima oară, acum câteva zile, dintr-un coş săpt..

Interviu cu Alexandru Filimon, managerul Spitalului Judeţean de ..


– V-ați dorit foarte mult să fiți managerul spitalului, ați candidat și în urmă cu doi ani și acum, când situația este cea pe care o știm cu toții...

Veșnic tânărul Eminescu..


”A vorbi despre Mihai Eminescu este ca și cum ai striga într-o peșteră vastă. Nu poate să ajungă vorba până la El, fără să se supere tăcerea. Trebuie ..

Iohannis anunță: Majoritatea școlilor se redeschid de la 8 feb..


Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat astăzi, 14 ianuarie, că „majoritatea școlilor se vor redeschide, în condițiile în care pandemia evolueaz..

copyright © 2021 mesagerul.ro