BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

STIRI neamt

Guvernul PNL alocă bani pentru 16 localități din județul Neam..


Contractele de finanțare pentru Programul privind elaborarea și/sau actualizarea Planurilor Urbanistice Generale (PUG) şi a Regulamentelor Locale de Urbanism (RLU..

Lucian Micu ripostează: ”Voi candida!”..


Într-o ripostă rapidă pe Facebook, Lucian Micu, încă/fost primar al municipiului Roman, a precizat că decizia de încetare a mandatului său, emisă de către ..

Live. Conferință de presă Prefectura Neamț..


Conferinta de presa – Instituția Pref3ctului 03.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Luni, 3 august 2020 The post Live. Conferință de presă Prefectura..

Oficial: din 5 august, purtarea măștii devine obligatorie în N..


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență din Neamț a adopatat astăzi o hotărâre prin care se instituie obligativitatea purtării măștii în județul N..

Prefectul George Lazăr a semnat ordinul de încetare a mandatulu..


După un timp destul de mare de așteptare, prefectul de Neamț a dat ordinul prin care Iulian Micu, primarul liberal al municipiului Roman, este eliberat din funcț..

3000 de candidați s-au înscris la Universitatea „Vasile Alecs..


După finalizarea primei sesiuni de admitere iulie 2020, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău s-au înscris aproximativ 3000 de candidaţi români şi..

9 angajați ai căminul de bătrâni Roznov infectați cu coronav..


Astăzi, 3 august, numărul angajaților de la Căminul pentru bătrâni Roznov care sunt confirmați infectați cu noul coronavirus a ajuns la 9, potrivit DSP Neam..

Cafeaua de dimineață: Invitat prefectul George Lazăr – vom a..


The post Cafeaua de dimineață: Invitat prefectul George Lazăr – vom ajunge la carantinare în Neamț? appeared first on Stiri Neamt. ..

Bmes – furnizor reper la capitolul motoare electrice și ventil..


Bmes, cu site-ul oficial bmes.ro, este deja un reper la capitolul motoare electrice și ventilatoare pentru aplicații cu debite mari. Furnizor veteran pe piața de ..

USR-PLUS și-a lansat la Piatra-Neamț candidații pentru alegeri..


Astăzi, 3 august, în fața Primăriei Piatra-Neamț, alianța USR-PLUS Neamț și-a lansat candidații pentru alegerile locale din luna septembrie. Deputatul Iulia..

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”Modernizarea serviciilor de sănătat..


Zona serviciilor de sănătate poate accesa sume nerambursabile substanțiale pentru a investi în modernizare și pentru a crește, astfel, calitatea actului medica..

Live. Cafeaua de dimineață. Invitat: Constantin Iacoban, preșe..


Cafeaua de dimineață 03.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Luni, 3 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață. Invitat: Constantin Iacoban, președin..

Live. Cafeaua de dimineață: invitat Ionuț Alin Moroșanu..


Cafeaua de dimineață 03.08.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Duminică, 2 august 2020 The post Live. Cafeaua de dimineață: invitat Ionuț Alin Moroșanu app..

LIGA A IV-A Fără reprezentantă în Cupa României şi cu previ..


Liga a IV-a Neamţ rămâne fără reprezentantă în Cupa României în sezonul 2020/2021. Pentru faza judeţeană se calificaseră, în semifinale, Bradu Borca, Sp..

36 de ani, 11 luni și 7 zile în slujba Patriei!..


Vineri, 31 iulie 2020, comandantul nostru, generalul de brigadă Ioan Nițică, a plecat să ne vegheze de lângă stele. A fost primul comandant al instituției nou..

Andrei Carabelea îi mulțumește pentru sprijin lui …Vasile Pa..


Într-o discreție media specifică marilor partide, Andrei Carabelea a fost lansat spre Primăria Piatra Neamț din postura de candidat al Partidului Național Libe..

Reacție rapidă: A fost refăcut accesul rutier spre Brateș Ung..


În data de 17 iulie un cetățen disperat disperat din zona Brateș Unguresc, comuna Tarcău, suna la redacția Mesagerul de Neamț pentru a relata situația disper..

Turist în stare gravă, coborât, cu pauze, din Șeaua Panaghia,..


Un bărbat din Onești, căruia i s-a făcut rău în timp ce urca pe Ceahlău, în Șeaua Panaghia, a fost coborât, cu dificultate, de salvamontiști, în această..

SMURD Piatra-Neamț a intrat în carantină, un paramedic are Cov..


Un paramedic care lucrează la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț s-a îmbolnăvit și este internat în secția de reanimare a Spitalului Județean de Urgenț..

BARAJ LIGA A III-A Primul examen pentru Bradu Borca contra Unirii..


Bradu Borca dispută sâmbătă, 1 august, primul meci din miniturneul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, în compania formaţiei ieşene Unirea Mirceşti...

IȘJ Neamț: Ședința publică de repartizare la licee nu mai es..


Din cauza creșterii numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț a decis ca elevii să nu mai participe..

Timișești. Vasile Mărculeț: “Eu fac doar politica comunei ..


“Dragi cetăţeni ai comunei Timişeşti! Vin în faţa dumneavoastră cu o sinteză a activităţii mele de primar din ultimii ani, o activitate ce s-a bazat pe d..

„Mâtzele Negre” participă la Memorialul „Ioan Costea” T..


Jucătoarele formaţiei Rugby Club Venus RIFIL Piatra-Neamţ – „Mâtzele Negre” – se pregătesc, cu asiduitate, în vederea competiţiilor la care su..

Doljești. Proiecte de investiții în anul 2020..


“Pentru comuna Doljești, anul 2020 a fost cel mai bun din punct de vedere investițional din lunga și tumultuoasa sa istorie. Pentru dezvoltarea întregii infras..

Afacerea ”Cătina” la Dobreni: contracte false, sediu fictiv ..


În România sunt omniprezente cazurile în care oamenii de afaceri se plâng că administrația nu-i sprijină, ba chiar le pune bețe în roate. Și în foarte mul..

COVID-19 situația pe localități în județul Neamț..


Din prima analiză pe care Direcția de Sănătate Publică Neamț o face, după creșterea îngrijorătoare a infectărilor cu noul coronavirus, reiese că focarele..

Coronavirus în Neamț, situația oficială la zi..


Conform unui comunicat publicat pe site-ul DSP, în județul Neamț, de la începutul pandemiei, au fost înregistrate 1309 cazuri covid-19, din care 61 decese. Au f..

Generalul Ioan Nițică – răpus de leucemie..


Generalul Ioan Nițică a fost învins de boala cu care se lupta de la începutul acestui an. În această seară (31 iulie), fiul lui l-a găsit inert și a sunat l..

Spitalul Județean Neamț a redevenit exclusiv Covid..


Așa cum era de așteptat, numărul mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus a făcut ca Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț să nu mai interneze și boln..

Răzvan Cuc lansat oficial pentru Primăria Piatra Neamț..


Într-o conferință de presă desfășurată astăzi, 31 iulie, la sediul Partidului Social Democrat Neamț, a fost lansată candidatura fostului ministru Răzvan C..

copyright © 2020 mesagerul.ro