Mesagerul.ro

STIRI neamt

10 motive pentru care ar trebui sa te dai cu skateboard-ul – Af..


Daca te gandesti sa incerci un sport extrem, specialistii recomanda sa dai o sansa skateboardingului. Este o activitate excelenta, care te ajuta sa te descoperi si s..

Top 5 produse indispensabile din casele moderne din Neamt..


Moda se schimba periodic si in ceea ce priveste design-ul interior, nu doar vestimentatia. De aceea, daca tocmai ai ridicat o casa si iti doresti sa o utilezi si fin..

Comandantul Poliției Târgu Neamț, apt pentru pensie medicală..


După o telenovelă în care ocupa rolul de june prim aspirant la șefia Poliției Județene Neamț, comisarul șef Victor Costinel Vlad s-a întors la Târgu Neamț..

Cafeaua de dimineață. Cu deputatul Iulian Bulai despre șansele..


The post Cafeaua de dimineață. Cu deputatul Iulian Bulai despre șansele USR în alegerile locale appeared first on Stiri Neamt. ..

Neamț: Meseriile nu atrag, 16 clase de profesională neocupate..


Locurile în licee pentru clasa a IX-a au fost ocupate după prima etapă de repartizare computerizată, doar 6 locuri rămânând libere în județul Neamț. Sunt 2..

Axialul – varianta mai bună către Durău decât Bicaz – via..


În plin sezon turistic, accesul către Stațiunea Durău este o problemă, mai ales pentru oamenii care pleacă din Bicaz sau din Piatra-Neamț. Varianta de prefera..

Mugur Cozmanciuc: „Până în luna septembrie DN15 trebuie să ..


Lucrările de modernizare la DN15 au reînceput luni, 13 iulie. Cu această ocazie am fost la fața locului alături de reprezentanți ai autorităților locale, jud..

Oficial: Emilia Arcan, membru Pro România și candidat la Consil..


Într-o conferința de presă ținută astăzi la Piatra Neamț, 13 iulie, Liviu Harbuz, coordonatorul Pro România Neamț a anunțat că senatorul Emilia Arcan și-..

Live. Conferință de presă la Prefectură..


Briefing de presa – Instituția Prefectului 13.07.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Luni, 13 iulie 2020 The post Live. Conferință de presă la Prefectur..

Cafeaua de dimineață: Mugur Cozmanciuc, la un pas de candidatur..


The post Cafeaua de dimineață: Mugur Cozmanciuc, la un pas de candidatură appeared first on Stiri Neamt. ..

Ana Socea este noul inspector școlar pentru învățământul pr..


De astăzi, 13 iulie, noul inspector școlar pentru învățământ primar este Ana Socea, de la Școala Gimnazială Rediu. Numirea în funcție este valabilă pân..

Începutul Panteliilor – tradiții și obiceiuri..


Panteliile erau considerate în Calendarul popular surorile Sfântului Ilie, cel care stăpânea tunetele și fulgerele. Cu 7 zile înainte de sărbătoarea Sfântul..

Cod galben de averse și grindină în Neamț..


Centrul Meteorologic Regional Moldova a emis o avertizare cod galben pentru județul Neamț valabil astăzi, 12 iulie, între orele 18.35 – 20.00. Fenomele ave..

Admitere la liceu cu nota 10: Alex Ciprian Fechet..


Alissia Ştefania Trofin (Școala Gimnazială „Ieremia Irimescu” din Brusturi) şi Alex Ciprian Fechet (Școala Gimnazială din Barticești-Botești) au obținut..

Admitere la liceu cu nota 10: Alissia Ștefania Trofin..


Alissia Ştefania Trofin (Școala Gimnazială „Ieremia Irimescu” din Brusturi) şi Alex Ciprian Fechet (Școala Gimnazială din Barticești-Botești) au obținut..

COD GALBEN, de instabilitate atmosferică, în Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de instabilitate atmosferică, pentru judeţul Neamţ. Avertizarea este valabilă ast..

Arsene, declarație de război pentru actuala conducere PSD: ”N..


Atacat de competitorii sau dușmanii politici, în presă sau cine știe pe unde, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a mai deschis un front de luptă, de data ac..

Când nu se găsesc bani pentru regularizări, oamenii își gău..


Situația din cartierul Văleni, Piatra-Neamț, despre care Mesagerul de Neamț a scris recent aici, se regăsește în aproape toate localitățile de munte, unde n..

Amalia Petronela Răchiteanu și drumul spre 10 la Bacalaureat..


Singura medie de 10 la Bacalaureat în Neamț, înainte de contestații, a fost obținută de Amalia Petronela Răchiteanu, absolventă de filologie a Colegiului Na..

Admitere: 243 de elevi n-au prins locuri în liceele din Neamț..


După repartizarea computerizată, în județul Neamț sunt 243 de elevi care n-au mai prins locuri în licee. Doar la Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”..

Zona industrială Piatra-Neamț: de la strălucirea ADF, la ruine..


Situată la capătul drumului din stânga regimentului, zona industrială a orașului Piatra-Neamț este o combinație între construcții noi, moderne și îngrijit..

Meci mare în campanie  la Roznov: deputatul Ciprian Șerban con..


PSD Neamț pare să fi schimbat mult strategia în privința alegerilor locale. Pe modelul pus în practică de Ionel Arsene în 2016, care a renunțat la o candidat..

Senatorul Emilia Arcan a demisionat din PSD!..


Am primit la redacție un comunicat din partea senatorului Emilia Arcan, care anunță demisia din PSD Neamț, în urma unor neînțelegeri cu președintele Ionel Ar..

Vizită inopinată a ministrului Nelu Tătaru la Spitalul Municip..


Astăzi, 10 iulie, ministrul Nelu Tătaru a sosit neanunțat, în jurul amiezii, la Spitalul Municipal de Urgență Roman. S-a oprit direct la Compartimentul Primiri..

Anunț privind organizarea licitaţiei pentru vânzarea de lemn f..


1. Organizatorul licitaţiei: Direcţia Silvică Neamţ, str. V.A.Urechia, nr. 24, tel: 0233 / 211696; fax: 0233 / 212736, e-mail office@neamt.rosilva.ro. 2. Data de..

Alegeri la vreme de pandemie. Bătălia pentru Piatra Neamț..


Ocneanu în 1992, Rotaru în 1996, Ștefan în 2004, Chitic în 2016 sunt primarii aleși la Piatra Neamț după revoluție. O caracteristică a alegerilor la Piatra..

Cum sa ai parte de o viata mai frumoasa? Afla 7 metode la indeman..


Toata lumea isi doreste sa aiba o viata frumoasa, lunga si plina de impliniri profesionale si personale, dar putini reusesc sa mearga pe acest drum. Unii oameni au d..

Sute de oameni la cinstirea Sfintei Icoane a Maicii Domnului de l..


Astăzi, 9 iulie, la Mânăstirea Neamţ a fost mare sărbătoare. Sute de oameni au venit să o cinstească pe Maica Domnului şi a Sa sfântă icoană. În calenda..

Promisiune: Redeschiderea Spitalului Județean Neamț se poate î..


O problemă încă nerezolvată, în ciuda presiunii opiniei publice și a bolnavilor, este redeschiderea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru paci..

Horoscop 9-15 iulie..


Unele Aure pot fi mai largi decât altele, unele pot fi mai rotunjite sau pot avea forma unui ou. Nu există Aure tipice, deoarece fiecare dintre noi suntem diferiţ..

copyright © 2020 mesagerul.ro