Mesagerul.ro

STIRI neamt

Dămuc. Anton Covasan: „Mă declar independent politic, depende..


A scrie despre comuna Dămuc este o provocare în general. A face asta într-o perioadă în care locuitorii mai fac încă o dată (a câta oară?) față urmărilo..

Cafeaua de dimineata: Despre birocrație și digitalizare cu dr. ..


The post Cafeaua de dimineata: Despre birocrație și digitalizare cu dr. Liviu Harbuz appeared first on Stiri Neamt. ..

COD GALBEN Din nou instabilitate atmosferică în Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare COD GALBEN, de instabilitate atmosferică, pentru judeţul Neamţ. Aceasta este valabilă ..

Horoscop de iulie..


Eclipsa lunară din 5 iulie se desfășoară alături de Mercur și Uranus. Conjuncția dinte Luna Plină și Jupiter are influențe pozitive, benefice, dar de slab..

Încheiere românească fără final fericit..


Am revenit pentru a face plata, chiar dacă am pierdut reducerea de 10%. În speranța că voi avea loc pentru cnp(problema nerezolvată acum două zile), încep met..

Eugen Țapu-Nazare, PNL: ”PSD și sateliții săi vor să lovea..


PSD va renunța la cota unică de impozitare și va introduce cota progresivă, în cazul unei reveniri la guvernare, ceea ce va conduce la o creștere a impozitări..

Au fost afișate notele la Bacalaureat. O singură medie de 10.00..


Actualizare: Singura medie de 10.00 din județul Neamț s-a înregistrat la Colegiul Național „Roman Vodă”. Știre inițială: Primele rezultate la examenul de..

Primul număr al revistei– „CoolT Neamț” – a Centrului d..


„CoolT Neamț”, prima revistă editată de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” cu sprijinul Consiliului Județean Neamț, a fost lansată ast..

Big Brother de Piatra Neamț..


Am primit la redacție un text care poate fi intitulat ”Avatarurile unui cetățean care vrea să plătească online impozitul la Piatra Neamț”. Un om, benefiar..

Cafeaua de dimineață. Despre cultură și administrație..


The post Cafeaua de dimineață. Despre cultură și administrație appeared first on Stiri Neamt. ..

Guvernul Orban lansează programul „Reclădim România”..


Guvernul Orban a dat publicității miercuri, 1 iulie, Planul Național de Investiții și Relansare Economică denumit sugestiv „Reclădim România”. O strategi..

Liceul agricol din Horia – niciun promovat la Bac..


Bacalaureatul are, pe lângă unele rezultate notabile, și probleme la licee unde se înregistrează promovabilitate foarte scăzută, situație întâlnită și î..

Consiliul Județean vrea bani pentru apă de la municipiul Roman..


Retragerea municipiului Roman din Asociația de Dezvoltare Intercomunitată ”AQUA Neamț” a generat, cum era și firesc, o reacție a Consiliului Județean care ..

Onor la tricolor și placă omagială pe vârful Toaca..


Cinci membri ai Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Neamț au înălțat Tricolorul și au montat o placă omagială pe Vârful Toaca,..

Cafeaua de dimineață. Invitat Marius Mihai Nechita, director SG..


The post Cafeaua de dimineață. Invitat Marius Mihai Nechita, director SGA Neamț appeared first on Stiri Neamt. ..

Primăria Borca: Anunţ de participare..


 1.Autoritatea contractantă:  Comuna Borca, cu sediul în sat Borca, județul Neamț, CIF 2614139, tel./fax: 0233.268.005, contact@primariaborca.ro, reprezentat p..

Liga a IV-a la mila pandemiei: Opiniile reprezentanţilor fotbalu..


Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ trebuia să organizeze joi, 25 iunie, o discuţie cu 8 dintre formaţiile din Liga a IV-a (primele 4 în fiecare serie)..

Salvare montană în imagini: tânără coborâtă pe targă de d..


O intervenție grea, pe un traseu dificil, a fost derulată astăzi, 28 iunie, de salvamontiștii nemțeni, care au fost anunțați că o tânără a căzut în zona..

Cod portocaliu de furtună și grindină în Neamț..


Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu pentru județul Neamț valabilă în intervalul 28 iunie ora 13.00 – 29 iunie ora..

Tașca: Daniela Ursache: ”Pentru mine, toți locuitorii comunei..


Situată pe cursul râului Bicaz și între masivul Ceahlău și culmile munților Tarcău, comuna Tașca trece, ca și în anii precedenți, printr-o perioadă fast..

Campanie arheologică la Mănăstirea Bistrița: descoperiri uimi..


Cercetările arheologice, aflate în desfășurare la Mănăstirea Bistrița, au condus la descoperiri care plasează deja monumentul istoric din județul Neamț pe ..

Sân-Petru de Vară..


Ajunul Sân-Petrului era serbat în seara de 28 iunie. Noaptea spre 29 iunie era considerată sacră, oamenii respectând sărbătoarea prin cinstirea duhurilor aeru..

“Camera unde s-a întâmplat: memorii de la Casa Albă”..


În data de 23 iunie, John Bolton, fostul consilier pe probleme de securitate națională din SUA, a lansat cartea “Camera unde s-a întâmplat”. Personajul este..

Evaluare Națională Neamț: Promovați 70,94% după contestații..


Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost publicate astăzi, 27 iunie 2020. Au fost 201 elevi care au contestat primele note obținute, dintre care 126 la ..

Un bărbat cu probleme psihice terorizează un oraş..


În Târgu Neamţ, de o bună perioadă de timp, un bărbat cu clare şi vizibile probleme psihice agasează persoane pe stradă sau chiar în interiorul unor locaţ..

Șef de promoție: Rareș Marian Palaghia – viitor medic pediat..


Promoția din acest an a absolvenților de la Colegiul Național „Roman Vodă” a oferit trei șefi de promoție. La profilul real – științele naturii, doi ab..

Șef de promoție: Eliza Elena Donici vrea să fie medic în Rom..


Promoția din acest an a absolvenților de la Colegiul Național „Roman Vodă” a oferit trei șefi de promoție. La profilul real – științele naturii, doi ab..

Șef de promoție: Violeta Elena Coroiu – profesor sau jurnalis..


Promoția din acest an a absolvenților de la Colegiul Național „Roman Vodă” a oferit trei șefi de promoție. La profilul real – științele naturii, doi ab..

Paul Tablan, s-a întors în funcția de inspector șef al Poliț..


Începând de astăzi, 26 iunie, comisarul șef Paul Tablan și-a reluat funcția din care a fost demis printr-o manevră specifică vânătorilor de poziții și de..

PSD, un partid numit Arsene..


Fiecare pesedist din Neamț cu ambiții politice, fie el senator, deputat, primar, director de deconcentrată, politruc promovat prin/sub diverse birouri, consilii d..

copyright © 2020 mesagerul.ro