Mesagerul.ro

STIRI neamt

Concurs pentru șefia spitalului Târgu Neamţ..


Postul de manager al spitalului Târgu Neamţ va fi scos la concurs în perioada următoare. Solicitarea a venit din partea primăriei, care a şi trimis o adresă c..

COD PORTOCALIU în 5 localităţi nemţene până la ora 19:30..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD PORTOCALIU pentru cinci localităţi din Neamţ. Avertizarea este valabilă astăzi, 16 iulie,..

Focare de coronavirus la o creșă din Piatra-Neamț și la o fir..


Două noi focare de coronavirus au fost raportate astăzi după-amiază, 16 iulie, în județul Neamț. Potrivit Prefecturii Neamț, primul focar este la o firmă de..

Activitate de prestigiu la Casa Corpului Didactic Neamț..


Urmând tradiția deja cunoscută, Casa Corpului Didactic Neamț a organizat Simpozionul Internațional ”Școala modernă”, în data de 16 iulie 2020. Aflat la e..

Crește cu 16 numărul persoanelor pozitive la coronavirus, nu ex..


Astăzi, 16 iulie, s-au înregistrat 16 persoane pozitive COVID-19 în județul Neamț și niciunul nu a refuzat internarea. Este vorba despre bolnavi cu forme relat..

Neamț: Cum vor învăța elevii din toamnă nu poate fi doar dec..


Una din variantele lansate public de ministrul Monica Anisie privind desfășurarea cursurilor din toamnă, potrivit căreia decizia să fie luată de conducerile ș..

Oficial: Bătălie Cozmanciuc- Arsene pentru șefia Consiliului J..


Potrivit unui comunicat de presă primit din partea PNL Neamș, astăzi, joi, 16 iulie, conducerea Partidului Național Liberal l-a validat prin vot deschis pe Mugur..

Zone de fitness în aer liber amenajate în Piatra-Neamț..


Primăria Piatra-Neamț a amenajat 5 zone de fitness în aer liber. Astfel, în parcul Aurora, parcul din zona Blocului Turn-Ozana, parcul de pe strada Mărăței (..

Tradiții de ziua Sfintei Mucenițe Marina..


Marina, a treia zi a Circovilor Mărinei, era serbată cu strictețe, deoarece pedepsele încălcării zilei Sfintei Mărina, prăznuită în 17 iulie, erau numeroas..

Horoscop 16-22 iulie..


Pentru data de 22 iulie, plus sau minus patru zile, se anunță un moment important, atât în viața noastră, cât și în cea a planetei. Gândirea orientată spr..

Cafeaua de dimineata : ”Suntem pe cont propriu!”, avertizarea..


The post Cafeaua de dimineata : ”Suntem pe cont propriu!”, avertizarea doctorului Liviu Harbuz appeared first on Stiri Neamt. ..

Ciprian Enache: ”Există oameni programați genetic să facă r..


Născut la Piatra-Neamț, în 1979, pe 6 decembrie. De aceea îl cheamă și Nicolae. A făcut școală la Piatra-Neamț, mai întâi la nr. 3, apoi la Liceul forest..

Concurență pentru gradațiile de merit..


După un an școlar încheiat brusc la clasă, continuat în online cum și cât s-a putut, pe fondul coronavirusului, profesorii sunt, acum, în plin concurs pentru..

Cu Ionel Arsene despre dezvoltarea județului și politică..


The post Cu Ionel Arsene despre dezvoltarea județului și politică appeared first on Stiri Neamt. ..

10 motive pentru care ar trebui sa te dai cu skateboard-ul – Af..


Daca te gandesti sa incerci un sport extrem, specialistii recomanda sa dai o sansa skateboardingului. Este o activitate excelenta, care te ajuta sa te descoperi si s..

Top 5 produse indispensabile din casele moderne din Neamt..


Moda se schimba periodic si in ceea ce priveste design-ul interior, nu doar vestimentatia. De aceea, daca tocmai ai ridicat o casa si iti doresti sa o utilezi si fin..

Comandantul Poliției Târgu Neamț, apt pentru pensie medicală..


După o telenovelă în care ocupa rolul de june prim aspirant la șefia Poliției Județene Neamț, comisarul șef Victor Costinel Vlad s-a întors la Târgu Neamț..

Cafeaua de dimineață. Cu deputatul Iulian Bulai despre șansele..


The post Cafeaua de dimineață. Cu deputatul Iulian Bulai despre șansele USR în alegerile locale appeared first on Stiri Neamt. ..

Neamț: Meseriile nu atrag, 16 clase de profesională neocupate..


Locurile în licee pentru clasa a IX-a au fost ocupate după prima etapă de repartizare computerizată, doar 6 locuri rămânând libere în județul Neamț. Sunt 2..

Axialul – varianta mai bună către Durău decât Bicaz – via..


În plin sezon turistic, accesul către Stațiunea Durău este o problemă, mai ales pentru oamenii care pleacă din Bicaz sau din Piatra-Neamț. Varianta de prefera..

Mugur Cozmanciuc: „Până în luna septembrie DN15 trebuie să ..


Lucrările de modernizare la DN15 au reînceput luni, 13 iulie. Cu această ocazie am fost la fața locului alături de reprezentanți ai autorităților locale, jud..

Oficial: Emilia Arcan, membru Pro România și candidat la Consil..


Într-o conferința de presă ținută astăzi la Piatra Neamț, 13 iulie, Liviu Harbuz, coordonatorul Pro România Neamț a anunțat că senatorul Emilia Arcan și-..

Live. Conferință de presă la Prefectură..


Briefing de presa – Instituția Prefectului 13.07.2020 Publicată de Stiri Din Neamț pe Luni, 13 iulie 2020 The post Live. Conferință de presă la Prefectur..

Cafeaua de dimineață: Mugur Cozmanciuc, la un pas de candidatur..


The post Cafeaua de dimineață: Mugur Cozmanciuc, la un pas de candidatură appeared first on Stiri Neamt. ..

Ana Socea este noul inspector școlar pentru învățământul pr..


De astăzi, 13 iulie, noul inspector școlar pentru învățământ primar este Ana Socea, de la Școala Gimnazială Rediu. Numirea în funcție este valabilă pân..

Începutul Panteliilor – tradiții și obiceiuri..


Panteliile erau considerate în Calendarul popular surorile Sfântului Ilie, cel care stăpânea tunetele și fulgerele. Cu 7 zile înainte de sărbătoarea Sfântul..

Cod galben de averse și grindină în Neamț..


Centrul Meteorologic Regional Moldova a emis o avertizare cod galben pentru județul Neamț valabil astăzi, 12 iulie, între orele 18.35 – 20.00. Fenomele ave..

Admitere la liceu cu nota 10: Alex Ciprian Fechet..


Alissia Ştefania Trofin (Școala Gimnazială „Ieremia Irimescu” din Brusturi) şi Alex Ciprian Fechet (Școala Gimnazială din Barticești-Botești) au obținut..

Admitere la liceu cu nota 10: Alissia Ștefania Trofin..


Alissia Ştefania Trofin (Școala Gimnazială „Ieremia Irimescu” din Brusturi) şi Alex Ciprian Fechet (Școala Gimnazială din Barticești-Botești) au obținut..

COD GALBEN, de instabilitate atmosferică, în Neamţ..


Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de instabilitate atmosferică, pentru judeţul Neamţ. Avertizarea este valabilă ast..

copyright © 2020 mesagerul.ro